Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Brigi05
2016-01-12 14:56:34

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek annak mi lehet az oka,hogy vasárnap megjött (sajnos),annyira fájt a hasam hogy még egy fájdalomcsillapító is be kellett vennem amit nem tudom hogy utoljára mikor fordult elő,mert sose szoktam görcsölni,szinte soha semmit nem is érzek belőle,de viszont ma van a 3.nap és szinte alig van már meg. Ilyenkor szokott a legerősebb lenni és 6-7 napig tart,most meg szinte el is múlt.
Moha13
2016-01-12 14:43:10

Krisz27

Szia!!!! Én is emlékszem Rád! :)
Nálam csak annyi, hogy az után a kórházi sztori és vetélés után ami tavalyelőtt nyáron volt, tavaly tavasszal megint sikerült pozit tesztelnem egy hajdúszoboszlói hétvége után, de most nem is erősödött a teszt és megjött 1 hét múlva.
Azóta sikerült elfogyasztanom néhány endodokit, utóbbi 2 magánrendelés volt, és sikerült rászednem egyiket, hogy kiírja a pajzsmirigy gyógyszert. Most ezt szedem, és reménykedem. most januárban megcisnáltatom a 3 pontor IR-t és viszem egy 4. dokihoz. Edzek. Reménykedem. Küzdünk. Ennyi.
Nálad mi újság?
Krisz27
2016-01-12 14:21:42

Szia Moha!

Én emlékszem Rád, 3 évvel ezelőttről. :) Akkoriban nem voltam nagyon aktív fórumozó, de olvastalak Benneteket és nagyon drukkoltam Neked. Mi újság Veled azóta?
Moha13
2016-01-12 13:59:55

csöpszi
Reméljük. Szurkolok! :)
csöpszi
2016-01-12 12:52:48

Moha :) telefonon beszeltunk nem mentem be hozza. Ha ott lettem volna biztos odaadta volna :) egyebkent most valtottam dokit. O a legjobb baratnom orvosa es nagyon ajanlotta. neki voltak hormon problemai es kezelte is az orvos! Most mar 13 hetes. Tudja hogy babat szeretnenk, hogy mik voltak a panaszaim. Bizom benne hogy ha barmi olyat latna ami a terhesseg utjaban all akkor szolt volna. Meglatjuk.
Dorka76
2016-01-12 12:44:04

Arivett :) Ezt akartam írni csak meggondoltam magam, mert senkit sem szerettem volna megbántani, ha így volt akkor nagyobb az esély és még időben vagytok :) Nagyon drukkolok :)
Arivett07
2016-01-12 12:11:34

Ez a 3. hét, Szenteste volt itthon. Gondolom addig azért megoldotta:-) magának. De bízom benne, hogy úgy járok mint SzMZs.
Moha13
2016-01-12 11:36:48

Amúgy...szurkolok mindenkinek. Igaz, már csupa új névvel találkozom, nem tudom ki kicsoda és mi újság nála, de azért szurkolok.
Néha feljövök, körülnézek, vannak-e újabb bejegyzések a reményhozó fórumban...:)
Moha13
2016-01-12 11:34:31

csöpszi
"de az akaratával szembeszállni nem tudok"
Ezt nem értem. Jogod van a leleteidhez.
Mindig ledöbbenek, amikor írják egyes emberkék, hogy nem adják nekik oda a saját leleteiket a dokik...felháborító. :O
Kérd el szépen, és ha nem adja, válts dokit, mert ez nem egészen normális. :/
csöpszi
2016-01-12 10:56:34

Moha köszönöm! igen, tudom és hidd el, én is nyugodtabb lennék ha a saját szememmel làthatnám az eredményeket, de az akaratával szembeszállni nem tudok. Most várok és ha megjön úgyis vissza kell mennem hogy ciklus elején is nézzenek hormont és folytassák a többi vizsgálattal. Reméljük nem kerül rá sor...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!