Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szuper Csöpszi ;) Holnap még felmehet és akkor csak ösztrogén csúcs volt a mai hőesés ;) Bővebb nyák nem jelentkezett?
csöpszi
2016-01-12 09:22:11
most beszeltem a dokival telefonon, azt mondta felesleges bemennem hozzá mert minden eredményem jó. :) ha megjön akkor 3-4. napi vérvetelre kell majd mennem.. úgyhogy most már tényleg csak várni kell
BKATA77
2016-01-12 09:14:32
5 napja van felmenni a hőnek akkor van ovuláció.
hugery
2016-01-12 09:03:00
Teszteltem egy negatívat. Az eddigiek alapján három négy egymást követő nap nem jártam 37 közelében.
Hajrá mindenkinek!
BKATA77
2016-01-12 08:46:26
csöpszi te félreértettél engem:) A gép szerint volt ovud,de az nem biztos hogy akkor is volt,mint hogy bizonyítja is a mostani hogy máshová tette:)
Én jobban hinnék az orvosnak amit ő mond. Ha mi itt írunk valamit azt elolvashatod,de az még nem biztos hogy úgy is van. Én elolvasom ha ír valaki valamit de attól az még nem biztos,hogy úgy is van.
Mi nem vagyunk orvosok. A görbe elemzés az nem az aznapit kell nézni hanem a teljeset majd.
Így állok ma
SzMZs
2016-01-12 08:19:03
Sanszos Arivett, hogy ma van ovud, úgyhogy az ajtóban tépd le Apa ruháját :D
Dorka én úgy értelmeztem, hogy 10 éves korod óta vágysz gyerekekre :D Van olyan, aki ilyen ősanya típus :D De értjük, amit mondasz :D
DTKata, szuper leszel :)
Csöpszi, írj, ha van eredményed ;) Addig nem is következtetek ;) A folyadék a douglasban a kiszabadult pete következménye, tehát a peteérés megtörtént, max egy kis progipótlásra lesz szükség, mint DTKatánál ;)
DTKata
2016-01-12 07:29:01
Köszönöm mindenkinek a pozitív gondolatokat ☺ már van 4 egyforma tesztem szóval száradási csík kizárva. Akkor leszek a legnyugodtabb ha a doki is megerősíti.
Arivett ha lesz alkalmad mielőtt apa hazaér.. tesztelj megint ma, holnap, holnapután. Szerintem ma holnap erősebb pozinak kell lennie. Holnapután elméletileg semmi.
Ma este tökéletes ☺ sőt még 2 napig.
Remélem elindul a baba lavina! ☺
csöpszi
2016-01-12 07:21:22
Jo reggelt lanyok! Meg 2 nappal elorebb tette az ovumat a mai hoeses miatt (2 tized megis ugy nez ki mintha kihultem volna) bar ez nekem csak jo mert igazolja azt amit ereztem, hogy a 8-i uh elott mar megtortent az ovum. Ugye ez a 2 tized meg annyira nem gaz? Ma lesz hormon eredmeny.... izgulok picit... szep napot!
Eprike
2016-01-12 07:15:37
Fura, hogy így összenyomja a rendszer a képet, így cikkcakkosnak látszik :D De a hőt nézve 2 tized közt mozog ami jó , ha jól tudom :D
Eprike
2016-01-12 07:14:13
Sziasztok!
DTKata drukkolok :)
Arivett, igen ez így van ahogy mondod :) Hajrá!!
Én így állok, nekem a hétvégén lesz ovu, ha minden jól megy, pénteken meg doki. Egyenlőre tetszik a görbém végre nem ugrál már az elején sem :)