Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-01-22 09:38:28

A palastfuvet en is ittam! Es iszom is tovabb a 12.hetig ugy tervezem. Nekem teljesen rendbetette a ciklusomat. En a cickafarkot nem ittam mert azt hallottam elegge osszekutyulja a ciklust, de lehet hogy masnal bejon.. nalam csak palastfu volt napi 2x reggel es este az ovu utani napokban a nemvartig. +400g e-vitamin.
csöpszi
2016-01-22 09:28:46

Koszonom lanyok!
Dorka sajnalom, de fel a fejjel jonni fog!!!! ;)
Nagyon drukkolok Nektek! :)
Vera7
2016-01-22 09:11:40

Arivett, az Aviva-tornáról nagyon jókat hallottam, biztosan segíteni fog! Még a hastáncról mondanak hasonlóan jókat. :)
Mifelénk sajna nincsenek ilyenek (legalábbis nem tudok róla). :(
Vera7
2016-01-22 09:05:13

Jó reggelt mindenkinek!
Csöpszi jaj de jó, nagyon örülök ! :) Vigyázz magatokra! :)
Dorka sajnálom! :( Nekem is ma reggelre jött egyébként. :(
De legközelebb sikerülni fog !!!
Mondjuk nekem most biztosan nem, mert a következő ovum alatt külföldön lesz a férjem, és hát nélküle nem fog menni. :(
A cickafark- és palástfű tea tényleg jó, úgy kell inni, ahogy Arivett is írta, ovuig cickafark, utána palástfű, és a palástfüvet teherbeesés után is lehet folytatni kb. a 12. hétig, egyfajta természetes progeszteron. Én a kisfiam fogantatása előtt ittam őket, segítettek is. :) Illetve nem tudni, nélkülük mi lett volna, de hogy nem ártottak, az biztos! A férjem pedig azelőtt 3 hónappal tette le a cigit. :)
Dorka76
2016-01-22 07:15:02

Hát akkor kipróbálom még ezt,meg beszélek párommal,hogy a cigivel kicsit óvatosabban bánjon,mert én ettől többet már nem tudok tenni, itt az ideje hogy Ő is lemondjon pár káros szemvedélyéről a kisbabánk érdekében.
Arivett07
2016-01-22 07:01:22

Dorka sajnàlom. Majd most!!!! Én úgy tudom, hogy ovuig cickafark tea, ami segíti a peteérést, ovu után palástfűtea, ami pedig a repedést, beágyazódást segíti. Mellette nyugodtan szedhetsz még barátcserje kapszulát, napi 2 db-ot. Én még eszem a méhpempőt pluszban, most nekiálltam az Ovantnak is. De akkora szem, mindig meg akarok fulladni tőle :-) Ennél többet már nem tehetek... Ja, de igen, most bejelentkeztem Aviva tornára. De csak febr. végén indul :-(. Remélem ezek mind meghozzák majd a várva várt eredményt.
Dorka76
2016-01-22 06:54:09

Jó reggelt Lányok :) Csöpsz nagyon örülök a kis csodátoknak :) Hát lányok sajnos a szervezetem elég kegyetlen és morbid játékot űzött velem...igaza volt a tapasztaltabbaknak akik már régebb óta figyelik a testük rezdüléseit, hogy a fehér folyás a mensi előjele. :( Arivett nagyon szorítok neked :)
Hát nekem új hónap új remény...
Vera hogy állsz?
Tényleg csajok ez a palástfüves cucc...hogy és mikor kell inni?
DTKata
2016-01-22 06:38:35

Arivett tök jó ha használ a palástfű ☺

Dorka mizu?
DTKata
2016-01-22 06:37:32

Köszönöm én is mindenkinek! ☺

Csöpszi örülök nektek! Olyan izgi, ez azt jelenti, hogy 1 hét van kb köztünk.
Arivett07
2016-01-22 06:27:38

Csöpszi Gratuláloooooook!!!!!! Most innentől nekünk kell már csak szorítanod, és beszámolnod minden fejleményről :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!