Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
annácska75
2016-03-05 09:08:05

Ma itt!
hugery
2016-03-05 07:52:42

Ebből a hónapból több is kijöhetett volna :( 4. napja van lázam.
Drukkolok mindenkinek!
BKATA77
2016-03-05 07:39:54

Sziasztok,még mindig lefele megyek,igaz most 1 órával korábban mértem.
Nem tudom mi lehet? Már kezdek tanácstalan lenni. Annyi mindent elolvastam már,de nem lettem okosabb.
Renata1989
2016-03-05 07:37:29

Sziasztok csajok.. Itt az oldalon el kuldtem a tavaly elötti vérvétel eredményem... Amit mar nektek is mutattam...
És ez volt a válasz rá..

A 2-5 cn vérvétel teljesen rendben. A menzesz utáni vérvétel vagy nem igazi menzesz volt, vagy esetleg közben teherbeesett ( így szintén nem igazi vérzés volt ).
Nem lehet 91 a progeszteron menzesz után egyébként.
Nevergiveup
2016-03-05 06:56:21

Kicsifény! Elvileg ( a progiszint alapján) nekem van spontánm peteérésem is, csak sose sikerült elkapni, mindig 10 mm körülieket láttunk csak, egyszer volt 13. Csak rá akartunk segíteni! Ez egy kezdő adag volt és pont a ciszta elkerülés miatt ilyen óvatos a doki! Kövi hónapban (ha lesz) a rendes 2X1-es adag megy majd, de szerintem pont jó, hogy a 2-5. napig szedem, így van kb. rendes helyen az ovum...

De elszomorított, hogy látszóleg semmit sem használt...de majd kedden meglátjuk.:)
BKATA77
2016-03-04 21:12:29

DÁgi és mitől nem átjárható azt nem mondták?Mi lehet a gond?
Ez tényleg elég rossz hír,de a torna arról én is hallottam,hogy nagyon jó lehet.Szerintem is próbáld ki azt is.
Arivett07
2016-03-04 19:58:47

DÁgi én is most voltam Aviva tanfolyamon. Szuper! Nem is gondoltam volna. Napra pontosan megjött a mensim, minden görcs nélkül. Eddig marék gyógyszert kellett szednem 1-2 nap. Szóval hajrá! Én is hallottam olyanról, hogy átjárhatóvá tette a petevezetőt. Sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptál, de talán lesz rá megoldás.
szirmaie
2016-03-04 18:55:51

DÁgi79 ! Az Aviva tornát nagyon ajánlom, nekem rendbe tette a ciklusom. Ráadásul vannak benne direkt petevezeték átjárhatóságát segítő gyakorlatok!!! Szerintem menj el egy tanfolyamra!!! Ha "csak" ez a baj, akkor szerintem a tornával pár hónap alatt ki tud nyílni a petevezeték és lehet természetes úton babád!! Szerintem az egész gyakorlatsort csináld, a tanfolyam után, de azért elmondom, melyik 2 gyakorlat van direkt erre a problémára: 1. szék támlájában vagy valamiben megkapaszkodsz, és előre-hátra lóbálod az egyik lábadat. 2. Ez 3 részből áll. Először előre lóbálod a lábad többször. Aztán oldalra, többször. Utána csak hátra, úgy, hogy a hátaddal előre hajolsz, kapaszkodsz valamiben. Ha találsz valahol Aviva könyvet (pl. holnap gyorsan belelapozhatsz egy könyvesboltban), akkor a 4-es és a 6-os gyakorlatok kellenek, ezt próbáltam itt elmagyarázni. Ha teheted, mindenképp menj el tanfolyamra, nagyon jó!
Ági41
2016-03-04 16:20:35

DÁgi79, a facebookon vannak lombikos zárt csoportok. Onnan tudom, hogy van rövid és hosszú protokoll.
Én azért jelentkeztem a zárt csoportokba, hogy informálódjak.
A petevezetőim átjárhatóak, nekem az életkorom miatt mondták a lombikot.
Én januárban spontán teherbeestem, sajna missed ab lett a vége.
Kicsifény
2016-03-04 15:35:20

Nevergiveup, miért ilyen kis dózisban szedted a clostit?
Én 5-10. napig szedtem, 2x1-et és így is a 20-21. napra ért meg a tüsző és akkor volt csak ovum. Esetleg kérdezd meg a dokid, hogy emelt dózisban kipróbáljátok-e!

Csöpszi, Ági, örömmel látom, hogy jól vagytok és hogy visszatértetek! Drukkolok nektek, hogy mielőbb jöjjön a bébi! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!