Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2016-03-04 08:44:43

Kata: ez a görbe így valóban furi. Szerintem ha maszat az ovu miatt volt akkor már meg kellett történnie, tehát te már elvileg túl vagy az ovun, csak a hődet nem értem...
BKATA77
2016-03-04 08:33:29

Sziasztok
Örülök csöpszi,hogy jól vagy,újult erővel :)
Hát én nem tudom az én esetem elég furcsa nem volt ilyen még a többi ciklusomban soha.
Ugye bár elkezdődött 1-én a barna maszat a bugyimba akkor még 36,8 volt a hőm,másnap barna maszat,rózsaszín folyás sőt aznap még rettentő hányingerem volt egész délutántól még este is. 3-én is volt rózsaszínű folyás de csak reggel,sőt fémes íz érzet a számba . És a mai ismét 36,6 a hőm de ma reggelre már nem volt semmi maszat. Utána olvastam és ovukor van barna és rózsaszín folyás. Ennyire késő lenne az ovum?
Vagy mi ez nem tudom??
Krisz27
2016-03-04 08:22:26

Kira: Mintha nem sikerült volna a tüszőnek megrepedni....
Krisz27
2016-03-04 08:21:30

Sziasztok!

Csöpszi: Én mindig olvaslak Benneteket és szurkolok mindenkinek! :) Örülök hogy jobban vagy. Meglátod gyorsan helyrejössz! :) Én kedden voltam a 20. heti genetikai uh, és tegnap a nődokimnál. Kedden vettek vért a citomegalo vírussal kapcsolatban. Még nincs eredmény, talán majd hétfőn. De az ultrahangkép megnyugtató, azt mondta a doki, hogy azon nincs jele vírus fertőzésnek. Azt mondta hogy ha mégis elkapom 40%- hogy a baba is elkapja. Megkérdeztem, hogy ha "neadjisten" elkapnám akkor ebben a terhességi korban milyen problémát okozhat, erre a válasz az volt hogy "Ne akarja tudni!" Ez nem valami nyugtató. De nagyon bízunk a negatív eredményben.

Lányok: olvassatok utána a citomegalo vírusnak, és ha tehetitek teszteltessétek le magatokat. Hogy kiderüljön átestetek e már rajta, és ha nem akkor jobban tudtok figyelni, főleg akik kisgyerekekkel dolgoztok! Igaz ezt többször is el lehet kapni, de ha várandósan kapja el az ember lánya életében először az elég nagy para :(...
Kira84
2016-03-04 08:14:47

Jó reggelt lányok, hát nem sok változás történt nálam ami egy kicsit elkeserítő. Teljesen elment a kedvem az egésztől
Így állok ma..
csöpszi
2016-03-04 08:05:10

Jo reggelt! Na vegul sikerult nem elfelejteni megmerni a homet. Kicsit nehez igy motivaciot talalni hogy egyutt sem lehetunk :( de ugy latom rendezodni latszik a dolog.
BTKata mar nem verzek nincs barna, se semmi, mar jo par napja. Fajni sem faj, lelkileg is kezdunk helyrejonni. Varjuk hogy megjojjon es aztan ujra problakozunk :)
Hetfon megyek terheleses IR, Tsh- T4 meg trombofilia panelt csinaltatni. Kivancsi leszek.
Szaffi3
2016-03-04 07:12:39

Sziasztok lányok!

Volt már valaki, aki szedett wild yamot és megkeverte a ciklusát?! Nekem igen. Alig van vérzésem. A harmadik nap (ma) kezdett görcsölgetni a hasam, addig csak pecsét volt..lehet, hogy ma se lesz több. A hőm lement, de még nem ment teljesen le.
Kidobtam, többet nem kísérletezek vele.
Arivett07
2016-03-04 07:06:07

Nekem is :-((
Nevergiveup
2016-03-04 06:49:50

Arivett, nekem itt a 8. (de az első 3 görbe nagyon hiányos), de már majd` 2 év.:(

Arivett07
2016-03-04 06:44:18

Nekem ez már a 7. mért hónapom....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!