Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ma voltam petevezeték átjárhatósági vizsgálaton, sajnos nagyon rossz hírt kaptam, egyik sem átjárható, a Kaáli intézetbe irányítottak. Nem tudja valaki, hogy milyen protokoll van érvényben, milyen vizsgálatokat kell újra megcsinálni?
Borzasztóan szomorú vagyok, mert ugye spontán nem jöhet létre terhesség. Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata az aviva tornával kapcsolatban, érdemes nekivágni?
Előre is köszönöm a válaszokat! Sok drukk a babára vágyóknak!!!
Ági41
2016-03-04 14:29:03
Csöpszi, kontrollra a kórházba március 24-én megyek.
Minden jóra fordul. Vannak ismerősök, akik a missed ab után pár hónappal (2-3 hónap) újra teherbeestek.
csöpszi
2016-03-04 14:07:04
Agi jol van, szerintem hamar rendbejovunk es minden jo lesz! :)
En csak egy hetet voltam tappenzen azota dolgozom, legalabb eltereli a figyelmem.
Mikor mesz vissza dokihoz?
Ági41
2016-03-04 13:17:32
Csöpszi, köszi jól vagyok.
Nekem se fáj semmim, alig van vmi barnázás, pecsételös rózsaszínes folyás.
Dolgozol már?
Én még táppénzen vagyok hétföig, keddtől kiveszem a tavalyi 7 munkanap szabimat, március 21-én megyek pár hónapra dolgozni.
BKATA77
2016-03-04 08:55:10
Igen Krisz elsején kezdődött a maszat,de másodikára esett le a hőm tehát lehetséges,hogy akkor. Na majd meglátjuk ez már most talány,kíváncsi vagyok mikor fog emelkedni.Vagy lehet nem tud meg repedni?
Kira84
2016-03-04 08:54:52
Krisz27
Igen én is úgy látom pedig ittam napi 2 x a cickát,meg iszom a palástfüvet is csak tudnám minek,nem látom már értelmét neki.
BKATA77
2016-03-04 08:52:47
Vagy elseje vagy másodika lehetett akkor az ovu a maszatok miatt gondolom?
Krisz27
2016-03-04 08:50:51
Kata: Ha maszat ovu miatt volt 1-én akkor én onnan számolnám. De lehet tévedek.
BKATA77
2016-03-04 08:48:33
Igen Krisz én is ezt nem értem a hőmet,jó mondjuk 5 napja van felmenni a helyére,csak azt nem tudom honnan számoljam az 5 napot.
Már úgy mérem,hogy higanyossal és digi lázmérővel is de mind a kettő egyforma értéket mutat.
BKATA77
2016-03-04 08:46:32
Mondjuk azt hozzá teszem március 18-tól beteg voltam sajna azok a hő értékek nem hiszem,hogy valósak mert volt ,hogy hőemelkedésem is volt azokban a napokban. Szóval így elég nehéz viszonyítani valós alaphőt.
Sőt 20-ától elkezdődtek a has szurkák ami minden napos volt erősebb,gyengébb. Szóval nem tudom a pontos ovu időpontot. Ezért a hőmre és a maszatokra tudok hagyatkozni.
Ma voltam petevezeték átjárhatósági vizsgálaton, sajnos nagyon rossz hírt kaptam, egyik sem átjárható, a Kaáli intézetbe irányítottak. Nem tudja valaki, hogy milyen protokoll van érvényben, milyen vizsgálatokat kell újra megcsinálni?
Borzasztóan szomorú vagyok, mert ugye spontán nem jöhet létre terhesség. Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata az aviva tornával kapcsolatban, érdemes nekivágni?
Előre is köszönöm a válaszokat! Sok drukk a babára vágyóknak!!!