Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Renàta szerintem viszont minnél előbb csinàltasd még az àtjàrhatósàgi, mert csak megy az idő... Legalàbb túl leszel rajta, és ezt is ki tudjàtok zàrni. Nekem is az egyik picit össze volt tapadva, most derült ki màsfél év utàn.
Maja08
2016-03-23 17:09:52
1éves a várólista a tb-sre persze. a fizetettel azt hiszem 1-2hónapon belől lehet kezdeni.
Maja08
2016-03-23 17:07:42
Miért Renáta hány éves vagy, hogy azt mondják fiatal vagy? én ezt annyira nem szeretem az orvosokban, hogy ezzel jönnek, fiatal még, ráérne, hova sietnek. hát nem értik meg, ha valaki orvoshoz fordul akkor azt azért teszi mert szeretne gyereket, nem pedig jókedvéből. had töntse már el az ember saját maga, hogy mit szeretne és mihez fiatal vagy sem. Én is váltottam orvost az ilyen hozzá állása miatt. hát, az meg, hogy az ember ne görcsöljön rá... aki ki tudja ezt kapcsolni magában, emelem kalapom előtte. nekem 2éve ezen jár az eszem nap mint nap, és képtelen vagyok kikapcsolni, vagy másra gondolni. nem olyan könnyü az, mint ahogy mondják, vagyis szerintem. próbálok pozitiv lenni, mást most úgy sem tudok csinálni :( 2hét mulva megyek a szövettani eredményeimért, és akkor kérek ajánló levelet az orvosomtól a kaáliba. mert ahogy hallottam, közel egy éves a várólista :(
Renata1989
2016-03-23 17:03:43
Arivett! Ennyire ne stresszelj rá,felborítod a hormonháztartásod.. és az nem kedvező,nyugalom várd ki a végét! Ne ezen járjon mindig a gondolatod,tudom nehéz mert en is igy vagyok,de próbálom terelni .. nem gondolni ráá
Renata1989
2016-03-23 17:00:32
Megértem Maja! Nálunk is másfél eve próbálkozunk,de semmi.. Meg nem sikerult teherbe esnem.. Voltunk egy két vizsgálaton,genetika stb.. Mindent rendben találtak.. De egy valami meg nem volt ,az átjárhatósági nekem,orvosom azt tanácsolta azzal meg várjunk,mert túl fiatal vagyok..
Most szedek vitamint 3 honapja.. Ahanyszor megyek a dokimhoz mindig azt mondja türelem,ne idegeskedjek,de ha nem megy akkor kérjek időpontot a Kaáliba ugy is sok idő mire sorra kerulok,és nezzem meg addigra spontan teherbe esek.. De en nem kértem meg,azt legvégső esetben akarom.. Viszont most váltottam orvost,akihez köv hónap elején megyek.. Kivancsi vagyok ő mit lát mit gondol.. Azt mondjak az ember ne görcsöljön rá,de sszerintem ez badarság,hogy ne tegye?! Nehéz.. Mindenesetre légy pozitív összejön a baba,össze kell jönnie :)
Arivett07
2016-03-23 16:55:17
Lányok! Lehet hülyeséget csinàltam. Hazajöttem, kíváncsiságból megmértem a hőm, 36, 55. Majdnem hanyatt estem mikor meglàttam . Remélem csak azért mert kint is és a kocsiban is hideg volt. Remélem nem hülök ki reggelre. Még 4 napom van a nemvàrtig, a 26. Napon vagyok, idegesít az, hogy néha úgy érzem, hogy na most kell mennem megnézni, tuti megjött! De ilyenkor nem szoktam, csak 1 nappal előtte, most meg tegnap óta érzem, cicim nem fàj, eddig mensi előtt szokott. Jesszus!! Túlparázom már ezt az egészet!
Arivett07
2016-03-23 16:55:15
Lányok! Lehet hülyeséget csinàltam. Hazajöttem, kíváncsiságból megmértem a hőm, 36, 55. Majdnem hanyatt estem mikor meglàttam . Remélem csak azért mert kint is és a kocsiban is hideg volt. Remélem nem hülök ki reggelre. Még 4 napom van a nemvàrtig, a 26. Napon vagyok, idegesít az, hogy néha úgy érzem, hogy na most kell mennem megnézni, tuti megjött! De ilyenkor nem szoktam, csak 1 nappal előtte, most meg tegnap óta érzem, cicim nem fàj, eddig mensi előtt szokott. Jesszus!! Túlparázom már ezt az egészet!
Maja08
2016-03-23 16:40:03
Össz-vissz 2 éve. egy éve sikerült teherbe esnem de elvetéltem.. azóta nem sikerült újra. Egy hónapja volt laparom és átjárhatósági vizsgálatom, ott derült ki hogy hosszabbak és hullámosabbak a petevezetékeim, ami nehezíti a teherbeesést. Ha 3 hónap alatt nem sikerül, akkor irány a Kaáli :( Már lehet van is itt aki találkozhatott velem a Kaális csoportokban. Most próbálok pozitív lenni, nem szeretnék lombikra menni, ha "nem muszály" :(
Renata1989
2016-03-23 16:25:46
Maja Miért mi a problémad? Mióta próbálkoztok? :)
Maja08
2016-03-23 16:20:06
Renata, mert most kb 2hete hallottam rola :) azota gondolkodom h probaljam e ki vagy sem. de nekem alapbol van szervi problémám, szoval csodat ugy sem varhatnek tole, szoval nem tudom :/