Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Copfos most rövidebb lett a ciklusod? Mennyivel?
BKata , többiek, ti hogy álltok?
Én nem igazán aludtam az éjszaka. Este 9-kor már beàjultam, elaludtam a tv-n, éjfélkor viszont felébredtem, hogy pisilnom kell, hasam szúrkált, mellem szúrkált, ezerrel dobogott a szívem, eldugult az orrom.... Ezekkel küzdöttem. Ez a mai állásom:
copfos
2016-03-23 23:18:57
Nem tudom,hogy szed e közületek vki pajzsmirigyre gyógyszert. Én csak egy hónapja. Nem fordult elő nálatok,hogy gyengébb és rövidebb lett ettől a menzesz? Vagy lehet a kettő között összefüggés?
Arivett07
2016-03-23 21:03:33
Nála is jó kezekben vagy! Szerintem ha mész, kérdezz rà az endometriózisra.
BorESZTIKE
2016-03-23 20:55:25
Dr.Horváth Tihamér vizsgált meg és ő mondta. Majd 29-én kiderül. Számolom a napokat. A többiek Vörös Zéta ,Goldfinger meg lehet más is csak szimplán laborba küldött. Lehet igazad van az endometriozissal mert nagyon érzékeny is. A párom nővére a Györénél szült,anyukám a tesómat a Kádasinál engem nem tudom kinél az egyik ismerősöm ajánlotta a Horváth Tihamért .
Maja08
2016-03-23 20:16:04
Az átjárhatósági fájdalma attól is függ, hogy mennyire vannak letapadva vagy öszenőve a petevezetékek, mert ha nem átjárható, a folyadék megpróbálja azzá tenni. szóval a fájdalom szerintem ettől is nagyban függ. minnél több akadály, annál fájdalmasabb lehet. de azt a néhány percet ki lehet birni, és hát ugye a cél érdekében bármit :)
Maja08
2016-03-23 20:13:10
Egyet értek Arivettel, lehet hogy endometriozis, mert a fájdalmas menstruáció is erre utal, ahogy a rendszertelen menses is.
copfos
2016-03-23 20:09:28
Én ultrahangos átjárhatóságin voltam, de konkrétan azt éreztem, hogy ott halok meg, annyira fájt. Szóval ez szerintem egyén függő, hogy ki mennyire érzékeny erre a vizsgálatra. Aki érzékenyebb, annak az ultrahangos se sétagalopp..
Arivett07
2016-03-23 20:07:37
Kata veled, anyuddal mi a helyzet?
Arivett07
2016-03-23 18:58:52
Esztike nem tudom kihez jàrsz, de Zegen én tudom ajànlani neked Dr. Gőgös Pétert, ő nagyon képben van ezekkel. Hozzà jàrtam most műtét utân kontrollra, és teljesen jól elmagyaràz mindent, tudsz tőle kérdezni, nem néz hülyének, vàlaszol mindenre. Nekem nagyon pozitív a tapasztalatom vele kapcsolatban. Ha előbb megyek hozzà, talàn már előbb kiderült volna a bibi, nem húzódik a dolog akkor majdnem fél évig. 2 orvos is csak bólogatott, h minden ok.
Arivett07
2016-03-23 18:51:35
Esztike nem akarnak ijesztegetni, de biztos, hogy sima cisztád van? Nem véletlenül endometriózis??? Csak sajàt tapasztalat miatt. Mert nekem az volt mind a két petefészkemben, és 2 doki is azt mondta, h sima kis cisztád, nem kell velük foglalkozni. Aztán elmentem egy vérvételre ez a CA125, egyből kimutatta,hogy endo, 3-szorosa lett az érték a normàlisnàl, és 3. stàdiumú, azonnal mentem is Pêcsre műtétre. Sajnos sok orvos még azt sem tudja, hogy ilyen van a vilàgon. És nagy kàrt tud tenni, mert terjed minden felé, össze növéseket okoz.Nekem is előtte össze vissza jött még, és annyira görcsöltem, semmi gyógyszer nem hatott, volt hogy dolgozni nem tudtam elmenni.
BKata , többiek, ti hogy álltok?
Én nem igazán aludtam az éjszaka. Este 9-kor már beàjultam, elaludtam a tv-n, éjfélkor viszont felébredtem, hogy pisilnom kell, hasam szúrkált, mellem szúrkált, ezerrel dobogott a szívem, eldugult az orrom.... Ezekkel küzdöttem. Ez a mai állásom: