Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maja én nem merek jövő hétig tesztelni. Ha fent marad a hőm, csak akkor fogok vasárnap vagy hétfőn.
Tünetnek számít az, hogy nèha azt érzem, hogy megjön? Volt szédülés, èmelygès. De erre most próbálok nassolgatni, de így most egész nap zúgeszek :-)))
Maja08
2016-03-23 09:47:57
Bár csak úgy lenne Arivett :) te mikor tervezel tesztelni? a te görbéd is nagyon szép! drukkolok! :) a tünetek megvannak?
Arivett07
2016-03-23 09:37:59
Maja szerintem ez a görbe szupeeer! Csak felfelé kúszol, még 3-4 nap, és ha itt fent leszel, akkor csíkos lesz az a nyuszi :-)))
Kolibri84
2016-03-23 09:16:25
Hugery sajnalom h megjott a nemvart:(
Szaby86
2016-03-23 09:16:11
Kolibri vagy holnap tesztelek vagy a hétvégén valamelyik nap. :)
Szaby86
2016-03-23 09:15:27
Krisz írok majd, hogy megjött-e vagy sem, illetve, hogy mi lett a teszt eredménye. :)
Kolibri84
2016-03-23 09:15:14
Arivett koszi a 'mini-kutatast' a temaban.
A leiras szerinti kremes nyak valoban jelentkezett.
Holnap kiderul hogy visszaugrik-e.
Arivett Szaby mikor teszteltek?
BKata mi ujsag?
Maja08
2016-03-23 08:50:11
Sziasztok. Arivett, igen akkor volt, most nincs :( fertility szerint ma a 10edik nap. Ciklus.hu szerint 12. 11-edikén és 12-edikén volt pozitiv az ovu teszt, volt is tünetem. Aztán 15-ödikén voltam dokinál aki látott egy frissen repedt tüszőt. úgyhogy nem tudom mikor lehetett ugy igazábol :D de az is lehet hogy 2ő volt mert 11edikén határozottan éreztem. Nagyon türelmetlen vagyok, nem tudom mikorra ne várjam igy :( te hogy vagy, meg vannak még a tünetek?
Krisz27
2016-03-23 08:39:43
Szaby: Úgy nézem 14 nap telt el ovu óta (bár nem tudom neked hány nap szokott lenni a luteális fázisod), a hőd szép magasan van, szerintem ez bizakodásra ad okot :) Én nem tudnék vasárnapig várni. :)
Szaby86
2016-03-23 08:36:27
Köszönöm az eddigi válaszokat!! :)
Arivett nagyon ígéretes a te görbéd is!! Drukkolok!!
Krisz lehet csinálok holnap reggel egy tesztet.
vagy nem tudom lehet érdemesebb várni vele pl. vasárnapig.
Mert nekem általában 2napos késésnél több nem szokott lenni.
Július elején hagytam abba a fogamzásgátló szedését, utána szünetet tartottam és januártól kezdtünk bele a baba projektbe.
Attól tartottam, hogy be fog zavarni, hogy abba hagytam a gyógyszert, mert régebben volt már ilyen, hogy kimaradt menstruáció,ha nem volt gyógyszer, de most viszont amióta abbahagytam mindig megjön vagy pontosan, vagy 1-2 napos eltéréssel.
Tünetnek számít az, hogy nèha azt érzem, hogy megjön? Volt szédülés, èmelygès. De erre most próbálok nassolgatni, de így most egész nap zúgeszek :-)))