Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Arivett07
2016-03-23 07:35:27

Szia Szaby! Nagyon szèp a görbéd!! Èn inkább babára tippelnék mint mensire :-))) Drukkolok!
Szaby86
2016-03-23 07:32:45

Sziasztok!
Még új vagyok itt , kb. 1 hónapja találtam rá erre az oldalra.
29 éves vagyok . A férjemmel ez a 3. próbálkozós hónapunk.
Sok sikert kívánok mindenkinek és remélem, hogy mihamarabb összejön mindenkinek a baba!!!
Ti rutinosabbak vagytok már grafikon olvasás terén, megnéznétek a görbémet, hogy jelenleg lehet-e esély még babára?
A mellem és hasam napok óta fáj, főleg a mellem, tartok tőle, hogy ezek már a menstruáció előjelei. :(
Vagy lehet esetleg a terhesség jele is?
Köszönöm ha válaszoltok!!
HnéSAnna
2016-03-23 07:23:17

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Nekem nagyon gyanús a görbém, hogy nem jó a hőmérőm.
Vagy valami nagy gondok vannak nálam. A 15. napon szokott lenni a peteérésem, és utána rendesen emelkedik a hőm.
Tudnátok segíteni, hogy ti milyen fajta hőmérőt használtok?
Bár azon is elgondolkodtam, hogy most iszom a Gyuri bácsi féle csalán és diófalevél teákat. Az lehet ilyen hatással a ciklusra? Van valakinek tapasztalata?
Renata1989
2016-03-23 07:11:13

Én az enyémet már nem is értem,még mindig lent van nem szokott napokig igy lenni... azért lenne mert az eloző mensi 4 napot késett? vagy nem tudom mi ez nalam
Renata1989
2016-03-23 07:09:30

Arivett ! Nem tudom hogy meg volt e ...
Arivett07
2016-03-23 06:51:15

A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.

Mivel ez a jelenség mindig érdekel valakit, végeztem egy kis felmérést: kiértékeltem 100 terhes görbét és 100 görbét, amely a menstruációval végzödött. Arra figyeltem, hogy vajon a hömérséklet újra esik-e a ciklus második felének közepén (4-10 nappal a tüszörepedés után) és hogy ezzel egy idöben esetleg hüvelyi nyálka megfigyelhetö volt-e. Szignifikáns eltérést nem találtam, azaz az egy hetes lutealis höesés nen árul el semmit arról, hogy babás-e valaki vagy sem.

Kolibri, nézd, ezt találtam. Tehát még bármi lehet.
Arivett07
2016-03-23 06:24:39

Hát Kolibri ezt nem tudom. Azt tudom, hogy amikor én zuhanni kezdtem eddig, akkor tudtam, hogy az a hónap nem volt sikeres. Ha biztosra akarsz menni, nézess egy progi szintet, hátha nálad csak ennyi segítségre lenne szükség. Mert progi hiány miatt úgy tudom a babó nem tud megtapadni. Te is pont azon a napon vagy amikor kb a beágyazódás folyik.
Arivett07
2016-03-23 06:21:33

Csilla!! Te is a 12. DPO-n vagy! Hogy alakulsz?
Kolibri84
2016-03-23 06:21:00

Arivett meg mindig fent ;) mar csak par nap a tesztelesig
Nekem lezuhant nagyon-nem ertem. Csak mensi elotti nap szoktam visszazuhanni. Nem tetszik a dolog :( progihiany lehet a hatterben??
Arivett07
2016-03-23 06:18:57

Maja most mégegyszer áttanulmányoztam a görbéd. :-)) Te ma nem a 12. DPO-n vagy? Márc 11-én volt ovud, nem?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!