Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi csajok az együttérzést. :( Valahol éreztem, úgyhogy annyira nem ért váratlanul. Új ciklus, új esély. A férjem is elmegy megvizsgáltatni magát, és elkezdjük a Maca kúrát, hátha.
Nevergiveup mi most elkezdjük a Maca port. Nagyon jókat hallottam róla, és a bioboltban is nagyon ajánlották. Én ma rendeltem meg.
Nővérem pedig a méhpempőre esküszik, neki 11 hónap próbálkozásból 1 hónap méhpempő szedés után lett várandós a keresztfiammal.
Ha gondolod ezek közül valamelyiket megpróbálhatod (a Maca olcsóbb, a méhpempő drágább)
Zajlus
2016-04-04 12:36:41
Encsiga sajnálom :( pedig olyan szép volt a görbéd...
Velem nem tudom mi van anyira fáradtnak érzem magam,lehet bekavart ez a hasmenés ...Szombat vasárnap szaladgáltam folyton a wc-re,lehet megviselte a szervezetem.Közben a torkom is kapargat a páromnak mandula gyuladása van,még csak az hiányzik h azt is elkapjam,mert nekem csak az inekció segit azt meg nem szeretnék.Most jelenleg igy állok,még van jó pár nap hátra
Kolibri84
2016-04-04 12:17:58
Encsiga sajnalom :(
Nevergiveup en D vitamint szedek meg szelent (ez utobbi lehet h kozrejatszott h TSH lement 1,8-rol 1,2-re)
BorESZTIKE
2016-04-04 11:31:30
hányinger,hányás,derék és medence fájdalommal,fejfájásom van néha.Ma kezdödött
1.OVU teszt negatív lett
Ez a mai görbém:
Lisie2015
2016-04-04 11:07:55
Hát sikerült végigpecsételnem az egész luteális szakaszt az inszem után. És ma megjött. Igaz, hogy nem úgy mint szokott. Mert barnásan, de nagyobb mennyiségben. Mint a menzesz vége felé. De a hőm is leesett.
Egyszerűen nem értem, minden összezagyválódott bennem.
Amíg nem akartam babát rendesen működött a szervezetem. Most meg össze-vissza.
Ma próbáltam egy IR vizsgálatot összehozni, de csak egy sima terheléses cukor vizsgálat lett belőle. És megint meg kell hogy állapítsam, hogy az orvosok......:-(
Itt a laborban (Bécsben) fogalmuk sem volt miért akarok IR vizsgálatot csináltatni, hiszen nem vagyok terhes. Hiába magyaráztam. Aztán jött egy málészáj orvos és közölte, hogy ha IR-em van akkor diabéteszem is, tehát ez a terheléses cukor vizsgálat tökéletes. Innentől már nem akartam tovább vitatkozni.
Sem a nődoki sem a laboros nem hallottak még az IR miatti meddőségről. Lehet hogy nem is létezik?
Ma kicsit elegem van. Nem akarok vitaminokat és főleg nem hormonokat enni, és idegeskedni tovább. Csak összebújni a párocskámmal és ovuteszt nelkül szeretni egymást, és 9 hónap után egy babucit tartani a karomban.
Lisie2015
2016-04-04 11:05:47
Hát sikerült végigpecsételnem az egész luteális szakaszt az inszem után. És ma megjött. Igaz, hogy nem úgy mint szokott. Mert barnásan, de nagyobb mennyiségben. Mint a menzesz vége felé. De a hőm is leesett.
Egyszerűen nem értem, minden összezagyválódott bennem.
Amíg nem akartam babát rendesen működött a szervezetem. Most meg össze-vissza.
Ma próbáltam egy IR vizsgálatot összehozni, de csak egy sima terheléses cukor vizsgálat lett belőle. És megint meg kell hogy állapítsam, hogy az orvosok........
Nevergiveup
2016-04-04 10:16:04
Lányok! Ti E ill. D vitamint szedtek? Milyen mennyiségben?
Most jelenleg nem szedek egy sima babavitaminon kívül semmit, barátcserje nekem nem jött be, ovu után palástfűt iszok.
Valamit még szeretnék, hogy megtámogassam vele a szervezetem, sok vitaminról, meg porokról, teákról zengenek ódákat, azt se tudom mit lenne érdemes.:/
Nevergiveup
2016-04-04 10:11:53
Lányok! Ti E ill. D vitamint szedtek? Milyen mennyiségben?
Most jelenleg nem szedek egy sima babavitaminon kívül semmit, barátcserje nekem nem jött be, ovu után palástfűt iszok.
Valamit még szeretnék, hogy megtámogassam vele a szervezetem, sok vitaminról, meg porokról, teákról zengenek ódákat, azt se tudom mit lenne érdemes.:/
copfos
2016-04-04 08:21:49
Én az infolic hatóanyagával teljesen megegyező inofem nevű port ittam, de csak egy próbát ért meg nálam, mert sajnos allergiás lettem rá, torkom elkezdett dagadni és begörcsöltem tőle. Alapvetően IR-re adják, és jó hatással van a peteérésre.
Mai állásom