Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Copfos irnal picit bovebben a Hashimotorol?
Nekem sajnos magas az anti TPO-m, de eddig csak ralegyintettek mivel a pajzsmirigyem ok.
Minden hasznalhato infonak nagyon orulnek!
hugery
2016-04-04 14:56:22
25-Ös ovu tesztem van azt hiszem.
hugery
2016-04-04 14:54:40
Copfos mire vagy allergiás, hogy az inofocilra is allergiás lettél? Bogarat ültettél a fülembe :) megrendelem tízezerért és kiderül allergiás leszek rá???? :( nem rendeltem eddig. Én a Neocitrán-ra vagyok allergiás és a mogyoróra :(
Félig vagy ok a barátcserje 3 hónapos kúrában, eddig semmit nem vettem észre:(
Renata1989
2016-04-04 14:17:10
KocsisEdit Gratulálok neked. :) fel tenned a görbed,kivancsi lennek rá hogy nez ki egy terhes görbe..
KocsisEdit
2016-04-04 14:11:40
Sziasztok!
Hugery inofolicot ittam 2 hónapig 2*1-et, barátcserjét csak egy hónapig (closty mellé nem mertem) 3*1-et. 10-es vagy 25-ös ovuteszted van?
Encsiga, nagyon sajnálom, ha a Maca porról fele is igaz amit olvastam, tuti jó babásodó szer. Sok sikert!
Nevergivup a barátcserjétől nekem is volt enyhe gyomorfájásom és hasmenésem, de étkezés előtt közvetlenül szedve ki lehetett bírni. 1 évig szedtem az Elevitet, hát beteg nem voltam, se nátha se semmi. Februárban javasolta a doki az inofolicot, kérdeztem mi legyen akkor az Elevittel, annyit mondott, azt hagyjuk.?
Lisie2015 Kicsifény Sajnálom, kitartás!
Cseniko16 Zajlus Ez eddig szép, csak így tovább!
Boresztike BKata77 Mindent bele!
Mindenkinek mielőbbi babásodást Kívánok!
Ma vettem Clearblue tesztet, ami kijelzi a hetet is. Férjem már nagyon izgul (én csak az első ultrahang miatt izgulok), szeretne már egy "porontyot".
Reggel megtudja.
Nevergiveup
2016-04-04 13:52:55
Köszi Csajok az ötleteket, elgondolkodok azon mit kellene....:)
copfos
2016-04-04 13:39:12
én egyelőre szelént szedek és napi fél szem jódmentes elevitet (tiltólistás a jód hashimoto miatt). néha vas+c is.
Krisz27
2016-04-04 13:29:52
Sziasztok!
Encsiga sajnálom... :(
Nevergivup: én terhesség előtt folsavat és egy általános multivitamint szedtem, ovutól palástfű teát ittam, a pozitív teszttől kezdtem el az Elevit pluszt.
Krisz27
2016-04-04 13:29:49
Sziasztok!
Encsiga sajnálom... :(
Nevergivup: én terhesség előtt folsavat és egy általános multivitamint szedtem, ovutól palástfű teát ittam, a pozitív teszttől kezdtem el az Elevit pluszt.
Kicsifény
2016-04-04 13:26:18
Lisie szívemből szóltál, nekem sincs erőm már az állandó figyelgetésre és agyalásra...
Remélem egyszer készen fogok állni arra, hogy újra próbálkozzunk...most még nem.
Lisie ne hagyd magad, nekem a glükózom teljesen jó volt, az inzulinom viszont magas, amit csak terhelésnél lehet megállapítani.
Nevergiveup nem tudom, hogy nálad van e bármi IR, PCOS, pajzsmirigy vagy egyéb gond, de a D vitamint és E vitamint nyugodtan szedheted.
A d vitamin szint az endokrinológus szerint nagyon fontos, legalább 100 felett kell lennie.
Nálam 85 volt és azt mondta, hogy napi 4000NE szedjek.
A femibiont csak a terhesség kezdetekor kezdtem el szedni, előtte c, d, e vitamin és folsav. (tiszta ABC :-))
Az Inofolicot én ittam, a nődoki ajánlotta, mikor nem akart jönni a bébi. Napi 2 volt az ajánlott nekem.
Most újra el akarom kezdeni inni, mert a ciklusra is jó hatással van, de lehet csak az IR és pajzsmirigyeseknek...ennek utána kell nézni.
Encsiga, sajnálom, hogy megjött.
Anitacool köszönöm a biztató szavakat, privátban írok pár sort neked.
Nekem sajnos magas az anti TPO-m, de eddig csak ralegyintettek mivel a pajzsmirigyem ok.
Minden hasznalhato infonak nagyon orulnek!