Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ági41
Jó a görbéd :) Csak ne izgulj annyira,nehogy az miatt ne...Akkor mindent bele májusban,kívánok neked mielőbb babásodást :)
copfos
2016-04-11 10:34:37
Boresztike, ha mindennap racsodalkozol a gorbedre, abbol se te se mas nem tud semmit se megallapitani egyelore
Homersekleti gorbebol akkor lehet barmilyen kovetkeztetest eredmenyesen levonni - szerintem - ha legalabb mar 3 menstruacios ciklusodat vegig merted!!! Es vannak benne "mintak", amik akár ovura, akár másra utalnak. Szoval turelem!!!
pusza
2016-04-11 10:10:39
BKATA77
Nagyon ígéretes a görbéd :)
Napközben is fent van a hőd??kitartás meg fog jönni az a kisbaba :)
Az utóbbi időben nekem 1-3 napos csuszással megjön a mensim.Inkább félidőben vannak alhasi panaszaim,Jobb oldalra specializáló éles fájdalom,hidegrázással stb. Engem tavaly nyáron nagy miómával műtöttek,hála mindenem meg van,nem tudom még mi jöhet ezek után.Remélem kis hormonpótlással segítenek majd :)
Ági41
2016-04-11 09:18:08
Sziasztok!
Szerdán voltam nőgyógyásznàl. Megvizsgált hüvelyi ultrahanggal, mindent rendben talált. Az uh mutatott egy 20 mm-es tüszőt, az meg is repedt, mert aznap este éreztem ovus fájdalmat.
Jövő hét kedden vagy szerdán kell megjönnie. Ez lesz a 2.ciklusom a missed ab óta. Májustól indul a babaprojekt. Alig várom.
Így állok:
hugery
2016-04-11 09:15:17
Nevergiveup fel fog kúszni!
Remélem tud majd mit kezdeni velem a doki.
BorESZTIKE
2016-04-11 09:01:04
Elég érdekes ez a görbe,mint ha nem is az lenne.
Mai így néz ki
BKATA77
2016-04-11 08:06:16
csokiciszta
Rendszertelen vagy fájdalmas a menstruációd. Akár ennyi is utalhat a különös nõgyógyászati betegségre. A csokoládéciszta a petefészekciszta speciális fajtája, mely az endometriózissal összefüggésben alakul ki.
BKATA77
2016-04-11 08:02:47
pusza én értettem vagyis azt nem lehet félre érteni,hogy azt írtad ovud volt de nem repedt meg.Én erre írtam,hogy az ovu és a tüszőrepedés egy és ugyan az. Mert ovukor kiszabadul az érett petesejt és akkor meg is fog repedni.
Mert csak abban az esetben szabadul ki és reped meg ha elég érett.De még ez is csak fél siker ha van valakinek ovuja,mert ahhoz hogy meg is foganjon még nagyon sok mindennek jónak kell lennie.Mert nagyon sok szép görbét látunk itt és sajna még sem lesz belőle terhesség a végére:(
Ma így állok
Nevergiveup
2016-04-11 07:39:44
Kolibri, köszi! Neked lassan itt az ovu!:) Hajrá!;)
pusza
2016-04-11 07:28:32
BKATA77
:) Szerintem nem értetted amit írtam.
a petefészekből kiszabaduló petesejtek az a tüsző repedés,mivel petesejtek tüszőben kis zsákban található,ezek repednek meg minden hónapban és szabadulnak ki a petesejtek.
Mi az a csokicysta?
Alapja az endometriózis Az endometriózis nevû betegség lényege, hogy a méhnyálkahártya nem csupán a méhben található meg, hanem apró darabjai a test más szöveteibe is bekerülnek. Leggyakrabban a méhszalagokba, a bélfalba, illetve a petefészekbe ágyazódnak be. Testszerte úgy viselkednek, mintha a méhben lennének, vagyis nemi hormonok hatására havonta megduzzadnak, és vérrel telítõdnek. Mivel azonban nem tudnak a menstruációval kiürülni a testbõl, hónapról hónapra egyre nagyobbá válnak, és idõvel kellemetlen tüneteket okoznak. És kialakul a csokoládéciszta Ha a méhnyálkahártya a petefészekbe kerül - rendszerint egy olyan tüszõbe, melybõl a petesejt már távozott -, kialakul a csokoládéciszta. vannak ez megreped és onnan szabadulnak ki .
Jó a görbéd :) Csak ne izgulj annyira,nehogy az miatt ne...Akkor mindent bele májusban,kívánok neked mielőbb babásodást :)