Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mitől lehet,hogy gyakran kell wc-re járnom legalábbis (3/4 8-kor keltem ki az ágyból)minden ivás (gyógyvíz a székletemre,víz a neruológiai és pszichiátriai gyógyszereimre,kávé ill. az utolsó kettőnél kicsit rózsaszín lett a wc-papír? Lehet erősen töröltem meg? Fáj is a petefészek környékén meg lent is. A dokim aki először alaposan kivizsgált és azóta a Nőgyógyászaton azt mondta ha nem múlnak menstruációkor akkor menjek vissza 1,2 alkalom múlva. A mai eredményem 0,3 századdal kevesebb a tegnapinál.
Ági41
2016-04-12 09:04:30
Kicsifény, magánban lesz megcsináltatva.
Ezeket a vizsgálatokat 2-3 vetèlés után írják elő.
Én a korom miatt kértem, már nem vagyok huszonèves.
copfos
2016-04-12 08:38:41
nevergiveup a görbéd nagyon bíztató :)
Nevergiveup
2016-04-12 07:19:46
Sziasztok! Nekem ma így felkùszott.:) Csak még jövő hét szerdáig itt fent kellene maradnia....na, hát majd meglátom...
Kicsifény
2016-04-11 23:39:25
Ági, de jó hogy ezeket megírtad. Köszi!
Ki ajánlotta ezeket? Magánba vagy államilag is megcsinálják?
Én is rákérdezek pénteken a nődokimnál ezekre.
Drukkolok nektek, hogy már a május sikeres legyen! :-)
Kata, a cickófájás jó jel, van elég progeszteronod, drukkolok! :-)
Ági41
2016-04-11 22:41:47
Missed ab után az alábbi vizsgálatokat ajánlották: autoimmun panel, thrombophylia panel és lymphocyta tipizálás NK funkcióval.
Úgy döntöttem, hogy megcsináltatom.
BKATA77
2016-04-11 22:22:18
Ezt találtam rá 5 dpo napi mellfájdalom:A progeszterontól van.ovuláció után, mivel ilyenkor kezdi el termelni a sárgatest a progeszteront.
BKATA77
2016-04-11 22:03:52
Ági ez nagyon jó hír:) Májusba akkor mindent bele.
pusza igen igéretes még,az a baj ilyen szokott lenni még az elején azért nem is élem bele magam,de azért titkon reménykedek. Napközben nem szoktam mérni a hőmet. Volt már egyszer-kétszer,hogy megmértem akkor mindig magasabbat mutat a mostaninál. pl. ha most 37,1 reggel akkor délután vagy este 37,3-ra is felmegy. De most nem mértem napközben.
pusza minden rendben lesz veled és sikerülni fog:)
Kicsifény köszi és nagyon örülnék neki ha már ebbe a hónapba sikerülne.
Arivett jobbulást a párodnak,de azért próbáljatok meg összebújni mert lehet pont most hagyjátok ki és utána bánnád. Mert az ovu vérzés nagyon jó jel és a has szurka is.
Esztike köszönöm kérdésed kicsit jobban van,de péntektől átkerült a fertőzőre mert hasmenése van:( Most szegénykém ott van,de már eszik,iszik magától.
Viszont még nem tudni a gyógyulása merre fog haladni:( Hát én reménykedem és bizakodó vagyok nagyon. Imádkozom is minden este érte.
Nekem mai nappal érzékeny a mellem oldalt eléggé,rossz érzés hasra is feküdnöm.Ez a tünetem van mára amit jegyzek is a kisokosomba:)
Drukkolok mindenkinek mert a tavasz a szerelemem és a babásodás hónapja:)
copfos
2016-04-11 21:24:26
a doki szerint még kell várnom a próbálkozással addig, amíg beáll a pajzsmirigyértékem.
szóval egyelőre külső szemlélő leszek és minimum a nyár közepéig csak nektek fogok drukkolni! hajrá lányok :-)
BorESZTIKE
2016-04-11 16:58:46
Ezzel én is egyetértek mert a párom másik városban lakik és ott van neki a felnőtt oktatás amely vagy 8-14 vagy 13-18-ig tart és kb.1-1,5 óra míg hazaér + ott a ház körüli munka is és az otthoni tanulás (hál istennek nem mindig kell sokat tanulni mert hallás alapján megtudja jegyezni a dolgokat és elég 1-2x átfutni kivéve a nagyobb anyagoknál). Mi is ritkán talizni és akkor is nem mindig ezzel vagy csak ezzel foglalkozunk.Természetesen nyáron édes kettesben leszünk (nyaralás) néhány napot.
Mitől lehet,hogy gyakran kell wc-re járnom legalábbis (3/4 8-kor keltem ki az ágyból)minden ivás (gyógyvíz a székletemre,víz a neruológiai és pszichiátriai gyógyszereimre,kávé ill. az utolsó kettőnél kicsit rózsaszín lett a wc-papír? Lehet erősen töröltem meg? Fáj is a petefészek környékén meg lent is. A dokim aki először alaposan kivizsgált és azóta a Nőgyógyászaton azt mondta ha nem múlnak menstruációkor akkor menjek vissza 1,2 alkalom múlva. A mai eredményem 0,3 századdal kevesebb a tegnapinál.