Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BorESZTIKE
2016-04-12 09:22:00

Sziasztok!

Mitől lehet,hogy gyakran kell wc-re járnom legalábbis (3/4 8-kor keltem ki az ágyból)minden ivás (gyógyvíz a székletemre,víz a neruológiai és pszichiátriai gyógyszereimre,kávé ill. az utolsó kettőnél kicsit rózsaszín lett a wc-papír? Lehet erősen töröltem meg? Fáj is a petefészek környékén meg lent is. A dokim aki először alaposan kivizsgált és azóta a Nőgyógyászaton azt mondta ha nem múlnak menstruációkor akkor menjek vissza 1,2 alkalom múlva. A mai eredményem 0,3 századdal kevesebb a tegnapinál.
Ági41
2016-04-12 09:04:30

Kicsifény, magánban lesz megcsináltatva.
Ezeket a vizsgálatokat 2-3 vetèlés után írják elő.
Én a korom miatt kértem, már nem vagyok huszonèves.
copfos
2016-04-12 08:38:41

nevergiveup a görbéd nagyon bíztató :)
Nevergiveup
2016-04-12 07:19:46

Sziasztok! Nekem ma így felkùszott.:) Csak még jövő hét szerdáig itt fent kellene maradnia....na, hát majd meglátom...

Kicsifény
2016-04-11 23:39:25

Ági, de jó hogy ezeket megírtad. Köszi!
Ki ajánlotta ezeket? Magánba vagy államilag is megcsinálják?
Én is rákérdezek pénteken a nődokimnál ezekre.
Drukkolok nektek, hogy már a május sikeres legyen! :-)

Kata, a cickófájás jó jel, van elég progeszteronod, drukkolok! :-)
Ági41
2016-04-11 22:41:47

Missed ab után az alábbi vizsgálatokat ajánlották: autoimmun panel, thrombophylia panel és lymphocyta tipizálás NK funkcióval.
Úgy döntöttem, hogy megcsináltatom.
BKATA77
2016-04-11 22:22:18

Ezt találtam rá 5 dpo napi mellfájdalom:A progeszterontól van.ovuláció után, mivel ilyenkor kezdi el termelni a sárgatest a progeszteront.
BKATA77
2016-04-11 22:03:52

Ági ez nagyon jó hír:) Májusba akkor mindent bele.
pusza igen igéretes még,az a baj ilyen szokott lenni még az elején azért nem is élem bele magam,de azért titkon reménykedek. Napközben nem szoktam mérni a hőmet. Volt már egyszer-kétszer,hogy megmértem akkor mindig magasabbat mutat a mostaninál. pl. ha most 37,1 reggel akkor délután vagy este 37,3-ra is felmegy. De most nem mértem napközben.
pusza minden rendben lesz veled és sikerülni fog:)
Kicsifény köszi és nagyon örülnék neki ha már ebbe a hónapba sikerülne.
Arivett jobbulást a párodnak,de azért próbáljatok meg összebújni mert lehet pont most hagyjátok ki és utána bánnád. Mert az ovu vérzés nagyon jó jel és a has szurka is.
Esztike köszönöm kérdésed kicsit jobban van,de péntektől átkerült a fertőzőre mert hasmenése van:( Most szegénykém ott van,de már eszik,iszik magától.
Viszont még nem tudni a gyógyulása merre fog haladni:( Hát én reménykedem és bizakodó vagyok nagyon. Imádkozom is minden este érte.

Nekem mai nappal érzékeny a mellem oldalt eléggé,rossz érzés hasra is feküdnöm.Ez a tünetem van mára amit jegyzek is a kisokosomba:)
Drukkolok mindenkinek mert a tavasz a szerelemem és a babásodás hónapja:)
copfos
2016-04-11 21:24:26

a doki szerint még kell várnom a próbálkozással addig, amíg beáll a pajzsmirigyértékem.
szóval egyelőre külső szemlélő leszek és minimum a nyár közepéig csak nektek fogok drukkolni! hajrá lányok :-)
BorESZTIKE
2016-04-11 16:58:46

Ezzel én is egyetértek mert a párom másik városban lakik és ott van neki a felnőtt oktatás amely vagy 8-14 vagy 13-18-ig tart és kb.1-1,5 óra míg hazaér + ott a ház körüli munka is és az otthoni tanulás (hál istennek nem mindig kell sokat tanulni mert hallás alapján megtudja jegyezni a dolgokat és elég 1-2x átfutni kivéve a nagyobb anyagoknál). Mi is ritkán talizni és akkor is nem mindig ezzel vagy csak ezzel foglalkozunk.Természetesen nyáron édes kettesben leszünk (nyaralás) néhány napot.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!