Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kolibri84
2016-04-12 13:33:05

Copfos nekem nagyon szokott feszulni 4 nappal elotte.
copfos
2016-04-12 12:38:08

lányok nálatok mellfeszülés mindig van mezi előtt pár nappal? nekem régebben nem volt, de amióta szedem a pajzsmirigyre a gyógyszert, azóta sok újat tapasztalok, mondjuk a doki szerint idő kell, mire beáll a rendszer. de én először tapasztalok ilyen mellfeszülést, mintha szét akarnának szakadni a cickók, nagyon fáj.... elvileg baba nem lehet most a dologban, mert egyelőre ki van adva orvosilag, hogy vigyáznunk kell még egy két hónapig, mire beáll a pm szint.
BKATA77
2016-04-12 11:21:14

Én is utánaolvastam most,ugyan ezt találtam én is 6 dpo naptól kezdődik a beágyazódás és 10,12. napig tart. plusz,mínusz 1,2 nap.
Nevergiveup
2016-04-12 11:13:32

Utánaolvastam, kb. 6-7 dpotól kezdődik és 11-13-ig is eltarthat, ez egy hoszabb folyamat. Gondolom 1-2 nap plusz minusz mindkét irányba benne van a dologban :)
Nevergiveup
2016-04-12 11:00:33

Kata! Mintha azt írta volna valaki itt, hogy 6-7 dpo...szerintem lehetséges :) De javítsatok ki!:)

BKATA77
2016-04-12 10:58:35

Nevergiveup köszi:) Nem korai még a beágyazódás? Mondjuk nem tudom pontosan mikor kezdődik? Nem tudom egyébként mi lehetett ez de rettentően feszült ilyet még nem éreztem,meg pont éjszaka? Most semmit nem érzek már...
A te görbéd nagyon mutatósan megugrott:) Valami készülőben van nálad:)
Drukkolok neked is és mindenkinek.
Nevergiveup
2016-04-12 10:51:41

Kata! Szurkolok, hogy a beágyazódás legyen ami így megéreztél!:))

Még mindig szép a görbe!;)
BKATA77
2016-04-12 10:46:27

Sziasztok
Éjszaka rettentő hasfeszülésem volt mint ha szét akarna szakadni,félálomba voltam szerintem mert éreztem nagyon a hasfeszülést. Nem fájt hanem feszült,de nagyon. reggelre meg semmi meg most sem érzem már.
Ez nekem a mai
Nevergiveup
2016-04-12 10:35:42

Copfos, köszi!:)

Kolibri, hát remélem az lesz!;) :)
Nyák nem mindenkinél van, vagy nem minden ciklusban...és nem feltétlen az ovu napján. Nekem pl. Ovu előtt 3-4 nappal...viszont ha tényleg akkor vagyunk együtt, nem biztos, hogy kibírják a kis spermiumok....nem is igazán értettem miért nem ovunapon volt..:/

Esztike! Ez bárminek lehet a tünete, nem feltétlen baba...pl. eddig visszatartottad a vizet, és az most ürül, vagy több vízhatjó ételt ettél...stb.
Kolibri84
2016-04-12 10:16:58

Nevergiveup ez egy szep trifazisos babas gorbe kezdete ;)

Nekem tegnap este pozitiv ovu teszt, brutal kozepidos fajdalommal :( nagyon feszit es szur a jobboldalon...viszont nyak meg sehol

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!