Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Arivett07
Ezzel én is egyet értek,tudom milyen az mikor egyedül vagy,párod messze,és csak egy héten egyszer vagy kétszer ha együtt lehettek mert mi van ha pont akkor dolgozok mikor az ember hazaér....??Jah és még peteérésed is legyen.
Arivett07
2016-04-11 15:38:03
Kolibri hidd el, én ezt átérzem. Elèg nehéz, amikor az ember párja külföldön vagy màsik városban dolgozik, és van 3-4 nap a hónapban, hogy találkozzanak.
Kolibri84
2016-04-11 15:23:51
Nem dicsekedesnek szantam, csak vegre egy honap ami jol jon ki olyan szempontbol, hogy athidalhato a tavolsag :S
Kolibri84
2016-04-11 14:55:29
Arivett, apajeloltnek jobbulast kivanok!!
Mi pentek es vasarnap este voltunk egyutt - tervbe van veve ma, holnap es szerda este - remelem ezuttal szerencsevel jarunk. Szerdan megyek nodokihoz is, kivancsian varom lat-e erett petet vagy valamit :)
BorESZTIKE
2016-04-11 14:30:47
Kata anyukád ,hogy van?
Amúgy segítségkérésből írok meg mert nem csináltam csak múlt hónapban de nem egészben. Rossz,hogy 29-én volt uh vérvétel 30-án és utána eredmény. Jó lenne ha minél hamarabb kiderülne az ok és meg szüntetnék.Mert amik eddig voltak az nem élet. Áprilisban még nem volt.Babát is szeretnénk a párommal.
Arivett07
2016-04-11 14:04:30
Kata szép kiegyensúlyozott a görbéd eddig! Szorítok! Nevergiveup neked is! És persze mindenkinek!
Kolibri ti húzzatok ám bele :-))!!!!!
Arivett07
2016-04-11 14:01:57
Sziasztok! Olvaslak titeket! Nálunk sajnos nem jól alakulnak a dolgok. Apajelölt vesegörcssel fekszik, nagy fájdalmak, mozogni sem bír :-( A hőmet sem tudtam rendesen mérni, mert nem volt értelme, mivel éjjelente nem igazán aludtam. De ami érdekes, hogy tegnap nekem is volt kis pecsételő vérzesem este, először kicsit megijedtem, hogy mi ez? Mert ilyenkor nem szokott lenni. De mától érzem a hasszúrkát, nyákot, úgyhogy ovu tünet. Úgy látszik nálam a Clostinak ez a hatása, hogy felerősítette ezeket. Kár, hogy ez a hónapunk pont most alakul így...
Ági41
2016-04-11 12:03:14
Kicsifény, 2-3 ciklust ciklust kell megvárni, utána lehet próbálkozni.
Most lesz jövő héten a második ciklus.
Úgy érzem hamar rendbetettem magam, a mèhben is minden rendben.
A héten csütörtökön megyek reggel vèrvètelre, 21 munkanap múlva lesz meg az eredménye annak, h mi okozhatta a vetèlést. Este megìrom, hogy pontosan milyen vizsgálat ez. Amire emlékszem, hogy vmilyen trombocyta, NK sejt.
Kolibri84
2016-04-11 11:30:51
Igen Nevergiveup, kozeleg az ovu. Mar napok ota dolgozunk az ugyon :)
Ma este szerintem meglesz a pozitiv ovuteszt - tegnap este is volt csik, de meg Nem ugyanolyan eros.
Utana pedig marad a varakozas.
Probalom lazabban kezelni a dolgokat, hetvegen Nem homerozok stb
Arivett hogy allsz?
Kicsifény
2016-04-11 11:20:16
Ági, megkérdezhetem mennyi idő pihenést javasolt a doki a missed ab óta?
BorEsztike, Katának és Nevergiveupnak igaza van, először a cisztát kellene kezeltetned, ami a magas hőt okozza. A március 29-i UH alapján a 11 mm-es tüszőnek, még ha egy mm-t nő is naponta, akkor is meg kellett volna mára már repednie, mert nagyon sok nap telt el azóta. Valószínű nem volt ovulációd. Az Algoflex M csak egy tüneti szer, fájdalomcsillapításra, szerintem nem old meg sok mindent.
Egy alapos kivizsgálással többre mennél. :)
Nevergiveup, van még ideje felmenni annak a görbének, ne aggódj, próbálj kikapcsolni! Nagyon nagyon drukkolok neked! :))
Arivett, mi újság?
Bkata, neked szépen megy fel a hőd, kívánom, hogy fent is maradjon jó sokáig! :))
Ezzel én is egyet értek,tudom milyen az mikor egyedül vagy,párod messze,és csak egy héten egyszer vagy kétszer ha együtt lehettek mert mi van ha pont akkor dolgozok mikor az ember hazaér....??Jah és még peteérésed is legyen.