Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
hugery
2016-07-04 13:22:43

41. nap, nem szokott ilyen hosszúra nyúlni, de volt rá példa 5-6 éve. Össze zavart az inekció. Tesztet nem használtam, egy két csepp barnaság, semmi más tünet, vagyis émelygés délután, este evés után. Reggeli kávét símán megiszom, ha baba lenne reggel kellene émelyegni, vagy nem? :)
Dorka81
2016-07-04 09:32:50

Hugery, nem csináltál azóta tesztet? Nagyon babásnak tűnsz, hogy még mindig nem jött meg... :) Vagy máskor is volt ilyen hosszú ciklusod?
Mircsi, tényleg fura a görbéd, de lehet, hogy 6.-án lesz ovu és utána feljebb megy és beáll :) drukkolok
Nekem elvileg holnap jön a nem várt, és ahogy nézem a görbém, biztos meg os fog jönni holnap, mert nagyot zuhantam :(
Nevergiveup
2016-07-04 09:12:28

Vikóc! Vissza fog ez még menni!:) Nekem is volt ilyentájt egy nagyobb hőleesésem...:)
Nevergiveup
2016-07-04 09:10:08

Hugery! Nem akarsz tesztelni??:) Kicsit cikkcakkos, de fent van az a hő...;) Drukkolok!
Vikóc89
2016-07-04 07:57:23

A mostani görbém totális ellentéte az előző havinak. Nem úgy kellene lennie elvileg, hogy egymásra helyezve őket közel azonos képet ad? Előző hónapban nem volt hőesésem sem a luteálisban. Csak a mensi előtti szép fokozatos csökkenés. Reménykedem benne, hogy az ovum 1 nappal korábban volt, mint azt a program behúzta. Ha nem, akkor tuti lecsúsztunk róla, mert aznap nem voltunk együtt.
Lehet szivat a testem és produkálja majd az összes fajta görbét... -.-"
Vikóc89
2016-07-04 07:29:44

Sziasztok!

Csöpszi, sajnálom. :( Biztos vagyok benne, hogy az álom lakásotokban megérkezik a várva várt bébi is! Kitartás! Lehet jobb is lesz, hogy most a költözés miatt nem tudsz majd annyira figyelni a ciklusodra. Utána meg lenyugodnak körülöttetek a dolgok és majd akkor jön a kicsi, amikor nem is számítotok rá! :)

Gratulálok Archangel! :) Erőt ad a kitartásotok mindenkinek! :) Nyugodt és boldog várandósságot kívánok! :)

Hugery hogy vagy??? Remélem még mindig semmi jele a Rémnek... :)
hugery
2016-07-03 20:48:21

Nekem nem reggeli, hanem délutáni émelygéseim vannak.
hugery
2016-07-03 20:46:32

Hahóó, nagy a csend.
Csöpszi új ciklust kezdtél?
Nálam a helyzet változatlan.
Mircsi
2016-07-03 11:04:25

Sziasztok.
Most őszintén, milyen görbe ez?? :-) vicc
16,17-én poz ovu teszt.
Előző hónapban 28 nap helyett 35. napra jött meg, picit bekavarodott..
hugery
2016-07-03 09:35:33

Régen volt ilyen hosszú :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!