Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
csöpszi
2016-07-07 07:22:06

Sziasztok! Szeerencsere a felfazasos tunetek elmultak. Ma meg semmi kulonos nincs a gorbemen viszont egy tortenetet megosztanek veletek!
A legjobb baratnom velem egyidos (24 eves) mindig rendszertelen mensi, volt hogy fel evig nem jott meg neki. Clostyval es Norcoluttal beallitottak a ciklusat. Teherbe esett, de sajnos a 6.heten spontan elvetelt. 3 honapra ra spontan, gyogyszerek nelkul ujra babat vart. a biztonsag kedveert progival megtamogattak a terhesseget az elejen. Tegnap este megszuletett a gyonyoru makk egeszseges, gyonyoru kisfia. Mindketten jol vannak! :) egy alom valt valora. Vegig hitt benne nem adta fel! Nincsen lehetetlen! :) hajra lanyok nemsokara mi is atelhetjuk ezt
Arivett07
2016-07-07 07:02:30

Sziasztok!

Ez a mai görbe, egyenlőre semmi extra
Kicsifény
2016-07-06 22:44:29

Mi ez a nagy csend? :-)
csöpszi
2016-07-06 14:58:32

Kicsifeny, hugery koszonom bevetem mindket csodaszert! :)
hugery
2016-07-06 13:58:41

Csöpszi, ha felfázás, DM ben vegyél Tőtzegáfonya kapszulát. Több féle van, Walurinal Max, 10 szem, kb 2000 ezer ft, de óriási adag hatóanyag, nekem 2. szem után mulnak a tünetek.
Kicsifény
2016-07-06 13:50:18

Csöpszi, vegyél egy kg konyhasót, de ne a jódozottat, hanem a durvát, amiben fekete szemcsék is vannak. Engedj egy lád meleg vizet, tegyél bele fél kg sót, old fel benne és ülj bele annyi ideig, amíg bírod ebben a melegben. Aztán bújj ágyba. Két este megismétled és használni fog, ha felfázás.
csöpszi
2016-07-06 11:29:51

Sziasztok! Agi ne izgulj minden rendben lesz! Legkozelebb mar szepen verni fog a szivecske!!! :)
En uj ciklust kezdtem 6 napja. Eddig semmi extra. Viszont felfaztam sajnos. holyaghurut vagy fertozes... vagy valami hasonlo...regebben eleg hajlamos voltam ra... es most elojott...urogint szedek de nagyon kellemetlen, folyton pisilni kell... van esetleg nektek valami jo praktikatok erre?
Ági41
2016-07-05 21:55:58

Nevergiveup, szerintem az se jó, ha sűrűn nézik a terhességet hüvelyi uh-val.
Nevergiveup
2016-07-05 20:30:56

Ági! Ez eddig semmi rosszat nem jelent :) Sokaknál később van csak szívhang! :) De én a helyedben tuti nem várnék 28-ig, jövő héten elmennék valahova egy uh-ra, nem a MM-be, lehet jobb lenne ha másik géppel néznének! Szurkolok, de szerintem nem lesz itt semmi baj!
Ági41
2016-07-05 20:26:51

Július 28-án megyek vissza kontollra. Az előző hozzászólásból lemaradt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!