Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2016-07-12 09:48:24

Krisz!! Megy a drukk, de úgy is ügyi leszel, hamar kint lesz a babóca!:) Irigylünk, hogy már ott tartasz!:)

hugery
2016-07-12 08:16:51

Krisz27 drukkolok, hogy rendben legyen minden veletek! Azért visszanézel ide ? Egy két jó tanács mindig jól jön a próbálkozóknak! :)

Ági szia!

Mai állásom, a gólya hozzám is betérhetne :)
Kolibri84
2016-07-12 06:41:04

Krisz szoritok nagyon! :)

Mai allas: tegnap delutan ovuteszt pozitiv. Remelem szepen elindul felfele a ho es ott is marad :)
Eprike
2016-07-11 19:40:29

Kicsifény köszönöm az infókat, remélem a doki is hasonlóan fog gondolkodni :)
Kicsifény
2016-07-11 19:24:18

Eprike, saját esetemet leírom neked. A progi azért kell, hogy meg tudjon tapadni a bébi. Abban teljesen igqzad van, hogy összejöhet, csak a megtapadás.nem biztos, hogy jól sikerül.
Nálam úgy volt, hogy a 3.clostys hónapban azt mondta a doki, hogy a 20.ciklusnaptól kezdjem el az utrogestant használni, kúp formájában. Nekem a closty 35 napos ciklust csinált, ezt sejtettük, hogy a 3.hónap is ilyen lesz. Aztán azt mondta a doki, hogy a 34-35.napon teszteljek egyet. Ha pozitív, akkor megy tovább a kúp, ha negatív, akkor abba kell hagyni a kúpot, mert az gátolja a mensi megjövetelét.
Tehát lehet nálad is jó lenne ovu után rögtön pótolni a progit, hogy ha bébi lesz, segítsetek neki megtapadni.

Krisz, gyors, könnyű szülést kívánok, ügyesek legyetek! :-)

Ági, drukkolok, hogy 18ig kibírd és minden rendben legyen! ;-)
Eprike
2016-07-11 17:51:35

Krisz hajrá ügyesek lesztek :) Könnyű szülést kívánok, és légy erős minden fájdalom megéri és csak a boldogság jut utána :D Szorítunk értetek!!!

Lányok köszönöm a biztató szavakat, Ági rád sem haragszom, hiszen őszinte voltál ami sokkal jobb, mintha biztatnánk a másikat, hogy jaj hát vannak csodák :)

Tudom, sajna ez a hónap annyi csak érdekes volt, hogy 22. napon esett le a hő (bár nem tudom mi volt előtte hisz nem mértem) és aznap este volt ovus nyákom. Kicsit reméltem, hogy csak késett az ovu... És igen tudom, hogy ovu után 6-7 nappal kell menni vérvételre, de 15. napon volt ovus fájás nem is kicsit így nem gondoltam, hogy így alakul.... pláne, hogy előző hónapban clostyval ugye 65 volt a progiszintem 22. napon.

Tudom, hogy baba nincs, DE itt jönne a kósza gondolat, hogy mi van, ha alacsony progi mellett mégis van baba és ez miatt el is megy. Bár sajna nem találtam infót ezzel kapcsolatba a neten, csak, hogy ha alacsony a progi szint a baba nem marad meg, tehát attól még összejöhet. Ez egy kicsit ördögi kör számomra.

Na mindegy így jártunk, viszont így amint tudok megyek dokihoz, hogy mi legyen, ha gyógyszer nélkül nincs ovu, mert ugyebár nagyon szeretnénk, ha ősztől mehetne az inszem. Vagy legalább lenne rá esélyünk..

Dorka81
2016-07-11 15:54:11

Krisz! Minden okés, lesz, nagyon drukkolunk Neked, aztán majd várjuk a picurkáról a képet :)
Ági, maradj velünk, hiszen tényleg olyan jó kis csapat van itt és szeretnénk a jó híreket hallani tőled is.
Én így állok, 2 napja részleges izomszakadással is küzdök, gondolom az dobta meg a hőmet így az elején :(
Krisz27
2016-07-11 15:08:47

Sziasztok csajok! Rendületlenül olvaslak Benneteket. Jövő hétfőre vagyunk kiírva, de a mai vizsgálat alapján a doki szerint még a héten szülünk. Gondoljatok ránk, hogy ügyesek legyünk. Hálás vagyok, hogy a tagja lehettem ennek a csoportnak. Sok sikert kívánok Nektek, nem szabad feladni. A kismamáknak boldog egészséges baba várást. Élvezzétek ki minden pillanatát, mert ez a 9 hónap nagyon gyorsan eltelik.
Krisz27
2016-07-11 15:07:54

Sziasztok csajok! Rendületlenül olvaslak Benneteket.
csöpszi
2016-07-11 13:10:50

Agi, miert koszonsz el?
Azt hittem Te is ugy gondolod hogy ez egy egymast segito, osszetarto csapat. Mindenki jot akar a masiknak! Mi drukkolunk Neked! Varunk vissza a jo hirekkel!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!