Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kolibri84
2016-07-11 06:42:41

Csendes a forum.

Ki hogy all?
csöpszi
2016-07-09 22:22:41

Agi biztos minden rendben lesz! Nagyon drukkolok!!! A hazassagi evfordulonk napjan mesz a G1be szerencset fog hozni neked az a nap ;) 2x nem tortenhet meg a rossz ebben bizzunk!!! Szurkolok!!! Vigyazz magatokra!!!
Ági41
2016-07-09 14:46:53

Csöpszi, köszi az érdeklődést. Én jól vagyok, nekem csak a cicik fájnak most, vannak enyhe mensis görcsök.

Sikerült július 18-ra időpontot kapnom a G1 Intézetbe, dr. Bálint Koppányhoz.
A másik dokihoz július 28-án megyek vissza, nem akartam addig lerágni a körmeimet az idegeskedés miatt.
A héten kedden voltam uh-n, akkor még nem volt szívhang.
csöpszi
2016-07-09 13:21:58

Nevergiveup koszi :) remelem igazad lesz! hatha igy, hogy nem kattogok ezen tenyleg sikerul.
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a csutortoki uh-n, de a tuneteid alapjan biztos vagyok benne hogy igy lesz! :) Nekem amikor gond volt, reggel felebredtem es ereztem, hogy gaz van. Tunetek teljesen lecsokkentek sajnos. Nalad biztos nincs baj! Foleg, hogy mar volt pulzalas! Kuldjuk Neked a pozitiv energiakat! :) irj majd utana, hogy mit lattatok :)
Nevergiveup
2016-07-09 10:55:25

Csöpszi! Szerintem ez az 1 tized nem jelentős, amúgy nekem is inkább 36,7 volt..Szerintem kimondottan jó, hogy eltereled a figyelmed a költözéssel!:) Nekünk is akkor jött a babó, amikor nem voltam dokinál se, plusz minősültem, férjem meg doktorált így nem volt időm ezen kattogni, csak a hőmet mértem és szedtem a vitaminom.:D

Egyébként köszi a kérdést, jól vagyok/vagyunk.:) Mondjuk továbbra is egyfeszt hányingerem van, és pont 7+0 megvolt az első hányás is.:) Cicijeim szétrobbannak, szagokra nagyon allergiás vagyok, az is fokozza az émelygésem.:/ Meg elalszom mindenen, este 8-9 körül én már durmolok, de sokat alszom délutánonként is, pedig sosem tudtam akkor aludni.:)
Csütörtökön megyünk uh-ra! Drukkoljatok, hogy megint minden rendben legyen!:) Hőm stabil.:) De mostantól nem mérem.:)
csöpszi
2016-07-09 09:59:35

Sziasztok! Egyelore stagnalok. Eddig 36.6 korul volt az alaphom most pedig eleg stabilan 36.7. Ez mennyire normalis?

Ebben a ciklusban kellett volna visszamennem a dokimhoz hormonsorral, hogy megnezze kell-e a Closty kura. De mivel kesett es furan jott meg igy nem tudtam melyik nap menjek el a "3.napi" vv-re... meg a koltozes a felvetelik is bekavartak... szoval majd jovo ciklusban, ha lesz.

Most koltozunk, tiszta kaosz... mar felig be vagyunk dobozolva, nem nagyon van idom a baba teman kattogni szerencsere. Egyutt vagyunk sokat, aztan meglatjuk mi sul ki belole.

Agi, Nevergiveup hogy vagytok?
Tobbieknek hajra!!!
hugery
2016-07-08 23:18:50

Óóó megoldottam :) rájöttem a 3. nap nem írtam menzeszt, a 4.-en igen, a gép úgy vette új ciklus.
Nagy a csend!
hugery
2016-07-08 18:31:40

Még jó hogy füzetben is vezetem! :(
hugery
2016-07-08 18:30:38

Bocs régi görbe.
hugery
2016-07-08 18:28:33

Én algopirint szedek, csak az hat.
A mai napon adatbevitel után újra az első ciklusnapot a mai napra rakta. Írtam az ügyfélszolgálatnak. Ti jártatok már így???

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!