Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Arivett! Köszi az érdeklődést, rendben vagyunk!:) Ma voltunk uh-on, 18 mm a pici, kicsit nagyobb mint 8 hetes a doki szerint, pedig 8+0 vagyunk ma.:) Szóval nagy baba.:) Dobogott a pici szíve, láttuk a fejecskéjét, gerinc kezdeményt, kis kar kezdeményeket.:) Mehetek a védőnőhöz!
Megy a drukk mindenkinek, olvaslak Titeket minden nap, és szurkolok!!!!!
Ági41
2016-07-14 20:48:48
Jelus, én november elején leszek 43 éves. Nekem most május végén 1 együttlétböl összejött a mostani terhességem.
Legutóbb januárban lettem terhes, február végén volt a missed ab.
Spermiumvizsgálatnál mindent néztek? Gyorsaság, kötődés stb. Kinél van a probléma, hogy lombikra kell, hogy menjetek.
Nekem csak az életkorom miatt mondták, én a legvégső esetben mentem volna.
Jashmine
2016-07-14 18:27:07
Nem szoktam ovu tesztet csinálni... Annyira nem foglalkoztam meg a témával.2.-án vizesebb csuszós nyák volt...remélem beleesett az idő még :) Ez a hőingadozas normális? Ma 36,8 volt.Melyik erték alá nem eshet?Olvastam olyat valahol, h cover line alá, de az nem tudom nálam mit jelent :S De bízom abban jártasabbak vagytok a témában :) Sok sikert kívánok itt mindenkinek! :)
Jelus
2016-07-14 18:08:48
Sziasztok! A babaváróknak jó egészséget, a babát tervezőknek pedig mielőbbi sikert kívánok. A szülés előtt állóknak könnyű szülést, jó egészséget, sok boldog percet.
Meg van a (az elő) kivizsgálás a kistérségi Családtervezési szakrendelőben. (hormonok, átjárhatósági, kenet, bact. teny, spermatogram). De mivel nincs túl sok időm (sajna 43 éves vagyok), megkaptuk az időpontot a Kaáliba okt. 26-ára. Jó lenne, ha nem kellene elmenni :) és spontán sikerülne a baba. Jelenlegi ciklusom 19. napján állok, 25 napra szokott megjönni. 2 napja egész nap szúrkált a hasam, de tegnap elmúlt, azóta semmi. Lehet, hogy csak :) "emésztettem". Itt van a 8. ciklusom, amit vezetek az eltelt 7 hónap alatt.
Kolibri84
2016-07-14 10:52:34
Jashmine, ha 1-jen volt az ovud masodika jo lehet.
Szoktal ovutesztelni? volt tojcsis nyak? Ez segit beloni a pontos idopontot.
Azt hiszem ovu utan 5 napja van a honek felmenni vagy ilyesmi :)
Jashmine
2016-07-14 07:50:47
Köszi Kolibri :) Azt lattam en is csak nem tudom melyik volt a pontos nap ilyenkor.Az utolsó alacsony hőmérsékletű vagy a masnapi? 2.án este sikerult együtt lennünk csak akkor.Viszont most azt nem tudom a gorbe szerint fent van a hő
? Eleg ugrálósnak latszik...Ma is 36,8 volt....Lentebb nem szabad esnie? Bocsi a sok kérdésért :)
csöpszi
2016-07-14 07:22:03
Koszi lanyok! Tegnapelott es tegnap is nagyon sok tojasfeherje nyakom volt meg kozepidos fajdalom. Kivancsi vagyok ma mi lesz. A hombol egyelore meg nem latszik mikor lesz ovu, most mar 3 napja naponta egyutt vagyunk. Elotte 2 naponkent voltunk.
Vikóc89
2016-07-14 06:49:58
Kolibri én is mindig ezt tapasztaltam. Amennyivel az egyik ciklusom kitolódott, a következő annyival rövidebb lett. az utánuk következő meg normális időben jött.
Kolibri84
2016-07-14 06:41:59
Csopszi!
Nekem mindig 30 napos a ciklus de kb evente egyszer van egy hosszabb.
Majusban 35 nap volt, juniusban pedig ennek megfeleloen rovidult 26 vagy 27 volt, nem emlekszem pontosan.
Kicsit mintha konpenzalna a szervezet es nagyjabol visszaall.
Kolibri84
2016-07-14 06:37:27
Jasmine udv a forumon! A gorbeden szepen kiveheto az ovu idopontja.
En igy allok ma
Ovu megvolt - egyutt voltunk pentek ota minden nap vasarnap kivetelevel. Rajtunk ne muljon :)
Most jon a varakozas
Megy a drukk mindenkinek, olvaslak Titeket minden nap, és szurkolok!!!!!