Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Andi aranyos vagy de nyugodtan szólíts Timinek :D
Andi198729
2016-09-10 21:19:23
Tímea, ne add még fel! 36,4-ről nőtt 36,5-re ismételt növekedés. Ha a következő napokban is tovább nő, van remény. Lehet ez még trifázisos görbe is, ott is 3 hőmérsékleti szint figyelhető meg, és az jelentheti azt is, hogy az ovu utáni emelkedés után lecsökken, azután pedig ismét növekszik.
Tímeaaa9118
2016-09-10 20:18:52
Nagyon szép görbétek Andi és Eprike :) Drukkolok!
Az enyém sztem veszett ügy :/ de nem adom fel....
Andi198729
2016-09-10 18:27:56
A mai állásom, már 37-re emelkedett a mai hőm :) De sok múlik a holnapon, és a holnaputánon. Azután kezdhetek bizakodni
Eprike
2016-09-10 07:05:19
Csöpszi jó híreid vannak öröm olvasni :D
Na én ma így, ilyen szép se volt még soha :D
csöpszi
2016-09-09 18:52:56
Kolibri, koszonom az erdeklodest, en jol vagyok bar meg mindig rosszullevosen, hanyinger egesz nap, faradtsag, a melleim hatalmasak, feszulnek, fajnak, alig alszom :p de ez edes teher. Ma kezdtem a 11.hetet, 2 het mulva megyunk genetikara, picit felek tole, de remelem minden rendben lesz :)
A munkahelyemen elmondtam a fonokomnek, hogy babat varok, kozolte hogy mar reg tudott rola :D hat, erre nem szamitottam, de terjednek a hirek...Mindenesetre orultek nekunk.
Andi, Eprike nagyon szepek a gorbek! drukkolok, hogy baba legyen!!!
Agi, sajnalom hogy a ferjed igy gondolja, remelem rendben lesztek!!! Az jo hir, hogy volt mar ovud, kovetkezo ciklusban remeljuk visszaall a rend!
Mindenkinek kitartas es hajra!!! :)
Ági41
2016-09-09 17:39:29
Így már igen.
Lehet, hogy elkell búcsúzzak tőletek. A férjem nem akarja az ő rá eső vizsgálatokat.
A kromószoma vizsgálat jó lenne kettőnknél. Az STD vizsgálat nem tudom, hogy miért kell kettőnknél.
A meddőségi doki azt mondta, hogy az eredmények birtokában Smoflipid kezelést kell kapjak.
Azt mondja a férjem, hogy anyagi lehúzás az egész.
Ági41
2016-09-09 17:34:08
Nem látom a görbe végét.
Andi198729
2016-09-09 10:33:21
Köszönöm szépen mindenkinek. Most már csak az a legfontosabb, hogy ne essen le. Nem merem beleélni magam, nehogy csalódjak, és a szervezetem gonosz játéka legyen. De ilyen még valóban nem volt, hogy még feljebb emelkedjen, egy szinten mozgott ovu után eddig.
Kolibri84
2016-09-09 09:17:33
Eprike, Andi szepek a gorbek!!
Jo lenne ha beindulna a babagyar :)
En ma ovu kornyeken. Meglatjuk, hogy alakul a tovabbiakban.
Mircsi, Csopszi, Nevergiveup, Dorka hogy vagytok?
Agi latom megvolt az ovu, nagyon jo hirek
Arivett,milyen az uj munkahely?
Hugery hogy allsz?