Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Czopfosnak teljesen igaza van, mert nálam is a látszólag szuper görbe ellenére se volt még peteérés nyoma sem a dokinál annak idején. Görbe + ovuteszt + érzés (tojásfehérjés nyák, petefészekszurka, stb) na ha ezek mind megvannak akkor az a tuti, önmagában a görbe sajnos nem mindig ad igazat :S
Itt a régi görbém. 21. napon voltam dokinál, de peteérésre utaló jelet nem látott.... Hát elemezzétek ki...
Szóval így legyünk okosak :)
Andi198729
2016-10-05 13:25:19
Timi, ha így leesett a hőd, valószínű, hogy mensi lesz, mert az esetek többségében mensi előtti napon, vagy a mensi napján leesik a hő. De várd meg a holnapot, hogy mi lesz, megjön-e vagy nem.
Andi198729
2016-10-05 13:15:10
copfos, egyetértek, nem pontos a rendszer. Én múlt hónapban pont így szúrtam el az együttléteket. 08.31-re írta az ovut, a férjemmel 30-ás és 31-én voltunk együtt, de bőséges tojásfehérje nyák, és magasan lévő méhnyak csak 09.03-án reggel volt. Tuti akkor volt ovum. Csak nem tudtam már mire vélni, így akkor már nem próbálkoztunk. Sokkal pontosabb. ha figyeled a nyákot, és a méhnyak magasságát.
Tímeaaa9118
2016-10-05 12:29:11
Sziasztok hmm érdekes amit írtál copfos.
Mai:
most akkor mensi lesz ? :(
copfos
2016-10-05 11:03:19
erről írtam lentebb lányok, hogy a gép már behúzta a múlt hétvégére az ovut, viszont a tegnapi nődokis UH szerint még meg se érett a tüszőm, következésképp ovu se lehetett...szóval ezek utánn én nem nagyon bízom a hőgörbe pontosságában.
syl100
2016-10-05 09:40:00
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
16. vagy 21. napon lehetett-e az ovum?
Előre is köszi! :)
hugery
2016-10-05 07:41:22
Nevergiveupnak milyen igaza volt :) ebben a hónapban én se mértem, a görbét csak írogattam. Pont a tojásfehérje napon lamuroztam. Most várom.
Üdv az újaknak!
Tímeaaa9118
2016-10-04 22:58:55
Blake mennyire esett le?? Biztos mensi? Úgyanolyan amilyen szokott lenni?
Andi teljesen megértelek de ha jól emléxem akkor Nevergiveup-nak is úgy jött össze h nem mért abban a hónapban, legalábbis nem görcsölt rajta. Szóval hajrá sikerülni fog neked is én nagyon Drukkolok neked és várom a babás görbédet :)
Blake1757
2016-10-04 20:55:13
Hát sajnos nekem ma reggelre leesett a hőm és délután már rózsaszíneztem. Viszont rövidült a ciklusom 3 nappal.
Andi198729
2016-10-04 13:55:54
Drukkolok mindenkinek, hogy sikerüljön a baba! Timi, én azért vagyok csendben, mert csak akkor szeretnék szólni, ha végre össze is jött a baba. Az csak frusztrál, ha elkezdek reménykedni, mutogatni a görbémet, mint legutóbb, aztán jön a csalódás. Nem szeretnék rágörcsölni, most már úgy vagyok vele, hogy minden hónapban próbálkozás, lesz ami lesz, egyszer csak összejön.De olvasok mindenkit, és szurkolok!
Czopfosnak teljesen igaza van, mert nálam is a látszólag szuper görbe ellenére se volt még peteérés nyoma sem a dokinál annak idején. Görbe + ovuteszt + érzés (tojásfehérjés nyák, petefészekszurka, stb) na ha ezek mind megvannak akkor az a tuti, önmagában a görbe sajnos nem mindig ad igazat :S
Itt a régi görbém. 21. napon voltam dokinál, de peteérésre utaló jelet nem látott.... Hát elemezzétek ki...
Szóval így legyünk okosak :)