Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
henriettareka
2016-10-06 13:48:34

Timi fel a fejjel, újabb hónap újabb esély :) Csak pozitivan, mert jönni fog a kisbaba.
Bóbita007
2016-10-06 13:47:33

Szia Sarolta!

Akkor még 4-5 napod van a mensiig? Van aki érzi... Nekem még 2 de én nem érzek semmit... :( Pedig 37 fölötti a hőm pár nap és meglátjuk :)
henriettareka
2016-10-06 13:45:45

Sziasztok! Egy kis segitségre lenne szükségem. Eddig a hőmérsékletemet hagyományos higanyos hőmérővel mértem és sajnos elejtettem és eltört benne a higanyszál. Ma vettem egy digitálisat, mert sajnos a hagyományost már nem kaptam. Az lenne a kérdésem, hogy azzal is szintén 5 percig kell mérni ugye? A ciklusom 10, napján vagyok folytathatom innen tovább a ,mérést vagy várjam meg a következő ciklusom? Köszike a választ előre is :)
Sarolta81
2016-10-06 13:29:30

Sziasztok Lányok! Régóta olvaslak benneteket, de csak most vettem rá magam, hogy bejelentkezzek. Már legalább két éve foglalkoztat a gyermekvállalás gondolata, de a párommal csak 6 hónapja próbálkozunk ténylegesen. Én már most eléggé el vagyok keseredve, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig fog tartani.... Teljesen tiszteletem azoké akik már évek óta próbálkoznak és még mindig tartják magukat, sőt biztatják a többieket, hogy legyenek kitartóak!!!
Ami Engem illet, ciklusaim átlagosan 28 naposak, 15-16-17 napon szokott lenni a peteérésem. Korábban vezettem hőgörbét is, ami teljesen átlagos volt, illetve csináltam ovulációs tesztet is rendben mutatta is amit kell. Már egyikkel sem foglalkozom, mert inkább idegesítenek mint segítenek... Jelenleg a ciklusom kb 9-10. napján tartok és ma reggel elkezdtem barnázni, görcsöl a hasam, fáj a derekem is. Lehet ez beágyazódási barnázás? Ugyanis kicsit korainak gondolom ahhoz, h mensi legyen...
Még mindig próbálok reménykedni, hátha nem úszott el ez a hónap is! :-)
Bóbita007
2016-10-06 09:48:41

Eprike köszönöm a fogattatást! :)

Az esélytelenek nyugalmával várom a következő napok eseményeit...(nem gondolnám, hogy 38 évesen elsőre sikerülne... :) meglátjuk...)
Bóbita007
2016-10-06 09:03:55

Eddig soha nem vezettem a hőmet de titeket látva pár napja mérem. Mensi előtt vagyok 2 nappal .nem ment eddig 37 alá sőt tegnap,tenapelőtt 37,1 volt. 28 napos ciklusaim vannak,az elmúlt 10 évben iud volt felrakva amit az előző mensi alkalmával eltávolítottak. A doki azt mondta hogy "igyekezzünk".Bár már van egy 12 éves nagy lányom de szeretnék még egy kistesót...igazából semmit nem érzek bár az előző terhességemnél észre sem vettem ,hogy terhes vagyok...
Eprike
2016-10-06 08:43:40

Szia Bóbita, üdv kis csapatunkban :) Sok sikert, hogy hamar meglegyen neked a kis Csoda :)
Bóbita007
2016-10-06 08:12:09

Sziasztok! :)

Bevallom, hetek óta figyelemmel kísérem az itt történteket...eddig csak amolyan zugolvasó voltam. :) Ma regisztráltam úgyhogy teljesen új vagyok itt.
Tímeaaa9118
2016-10-05 15:43:09

Hát jól van csak most akkor jöjjön meg végre. Sebaj majd sikerül nekünk is :) legalább akkor kivizsgáltatom magam.
Blake1757
2016-10-05 14:33:02

Sajnos tuti, hogy rendes menstruáció, mert ugyan tegnap épphogy csak rózsaszínes váladék volt, mára már nagyon ömlik, ráadásul a görcsök is megérkeztek. Sebaj, párom azt mondta, majd decemberben összejön (akkor itthon lesz majdnem egy hónapot).
Addig meg rendeltem érzékenyebb ovutesztet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!