Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kocserzsu nagyon szorítok!
Én előtted egy nappal járok ma reggel szintén 37 volt a hő.Holnap nem kéne megjönnie :))) Sajnos nem tudom ,hogy mennyi volt az alaphőm mert akkor még nem mértem. A kérdésem az lenne,hogy hány tized fokos eltérés (milyen irányba) az ideális a nemvárt napján?
Sarolta Te hogy álsz?
Kolibri szívből gratulálok!
kocserzsu
2016-10-07 08:59:52
Nem merek tesztelni, mert már annyiszor koppantam.
monika80
2016-10-07 08:46:26
Jó reggelt mindenkinek!
Kocserzsu én már a helyedben tesztelnék.
Drukkolok szerintem baboca lessz
Kolibri84
2016-10-07 07:50:32
Arivett koszi a kerdest, egyelore minden rendben.
Voltam dokinal, bar meg korai volt (5+4), ugyhogy csak a petezsak latszodott.
Csinaltattam hormonsort is a magas anti TPO miatt, ami csodaval hataros modon rendbejott. Doki szerint ilyenkor vedopajzs uzemmodra valt a szervezet.
Neha emelygek csak picit, mindig van nalam egy kis dio vagy mandula. A mellem leszakad erzeshez hozzaszoktam.
A hot neha megmerem megnyugtataskent :)
Gyakran olvaslak titeket, es nagyon szoritok!!!!
kocserzsu
2016-10-07 07:45:13
Szia Eprike! Nem vagyok beteg, tegnap hajnalban émelygésre ébredtem és hánytam. Azóta semmi bajom, valószínűleg gyomorrontás. Amúgy minden rendben. Csendben bizakodunk a legjobbakban, ilyen magas még soha nem volt a hőm.
Eprike
2016-10-07 07:41:04
Kocserzsu, ha nem vagy beteg, akkor pár nap és lehet bizakodni :) Mivel magas az alaphőd így azt kell nézni hány tizeddel vagy feljebb. Kívánom maradjon ez a tartomány :D Izgi :D
Én még ovu előtt, tegnapi teszt még halvány, mai már majdnem pozi, de még nem :) Ha minden jól megy holnap vagy holnapután pozi lesz a teszt, holnap meg esnie kéne a hőnek :D Kiváncsi vagyok. Remélem ebben a hónapban is lesz szépen ovum magától :S na két nap és kiderül :D
kocserzsu
2016-10-07 06:56:41
Hát én így....
Arivett07
2016-10-07 06:55:05
Sziasztok!
Ki hogy áll ma?
Kolibri hogy vagy?
Tímeaaa9118
2016-10-06 23:09:11
Köszi Henriettareka de még mindig nem jött meg :/
Nem adom fel :) fiatal vagyok még :D
Kocserzsu nagyon szorítok!
Én előtted egy nappal járok ma reggel szintén 37 volt a hő.Holnap nem kéne megjönnie :))) Sajnos nem tudom ,hogy mennyi volt az alaphőm mert akkor még nem mértem. A kérdésem az lenne,hogy hány tized fokos eltérés (milyen irányba) az ideális a nemvárt napján?
Sarolta Te hogy álsz?
Kolibri szívből gratulálok!