Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Norina
Nekem se vált be a cickafarkfű. Én a barátcserje kapszulát ajánlom mert az rendszerezi a ciklust és segít hogy legyen peteérésed is. Próbáld ki nagyon jó vélemények vannak róla. Pont most nemrég egy másik fórumon egy nő 2hónap szedés után pozitívat tesztelt.
Andi198729
2016-10-21 14:47:41
Norina, soha ne add fel, és ne hallgass ezekre az orvosokra! Ők olyan könnyedén kimondják ezt, de Isten dönti el, ad-e gyermeket, és nem ők. Ha pedig olyan nők szülnek, akiket ők meddőnek titulálnak, akkor meg összecsapják a kezüket, és csodálkozva mondják: jé, csoda történt. Ha a cicka valóban bezavart a ciklusodba, akkor nem muszáj inni, a többit, amiket írtam, próbáld ki, főként a méhpempőt, és a barátcserjét. És nem utolsósorban ajánlom az Aviva tornát is, az is jótékony. Nagyon helyes, hogy így fogod fel, hogyha jön, akkor jön. Szerintem is, ha a baba jönni akar, úgyis jönni fog, akármit is mondanak az orvosok. Ők nem képesek a csodára, megtanulják azt a sok könyvet, és a megtanult dolgokból állítanak fel diagnózist, és náluk ennyiből ki is merül a tudomány, pedig hallottunk már csodát, hogy egészséges baba született, azoknak, akik fölött kimondták a "halálos ítéletet" hogy meddő.
Norina850225
2016-10-21 12:16:34
U.i.: Elnézést a helyesírási hibákért,de mobilról vagyok.
További szép napot napot mindenkinek. :)
Norina850225
2016-10-21 12:13:31
Szeiasztok!
Nagyon szépen köszönöm a választ Niki és Andi.És kipróbálta a cickafark teát.Úgy ittam ahogy elő volt írva,bertottam mindent.Még azt is,hogy nem fém szűrőt meg kanalat használtam.De nekem bezavart a ciklusomba.Az addig viszonylag rendszeres ciklusom kiamaradt 2 hónapra.De elgondolkoztam,hogy lehet,hogy nem amiatt volt,de sok helyen azt olvatam,hogy van akinek bezavar.Igaz nekem sose volt rendszeres,mindig össze vissza volt meg.Nem sikerült neki 20 év alatt beállni és ezzel se foglalkozott egy doki se.Csak missed ab után lett rendszeres.És azóta a csokit se kívánom előtte.Nem vagyok csoki rajongó(pedig nő vagyok) de régebben előtte ölni tudtam volna ha nem ehetek csokit.Azóta nem fordult elő ilyen.És a menstruációs görcseim is nagyon enyhültek.Előtte volt,hogy 2-3 szem Naprosynnal bírtam csak átvészelni a napot.Most meg max.1-et ha beveszek,de van,hogy nem is kell.Viszont megint elkezdett össze vissza megjönni.Az a legrosszabb,hogy én is öregszem.Próbáltam az ovu tesztet is.Mindennap megjelent a 2 csík.Egyszer mondtam a páromnak poénból csinálja meg ő is.Neki is ugyan az lett.Néztek hormont is,de egyik doki szerint van,a másik szerint nincs.Sokáig szedtem a Clostilbegyt tablettát,de semmi.Pedig mindenhol azt olvastam,hogy 1-2 adag után hatásos.Én max ideig(azaz 6 hónapig) szedtem,de semmi.Vissza mnetema dokihoz,ő széttérta a kezeit,majd közölte,hogy innentől kezdve nem tud velem mit kezdeni.És ez egy meddőségi szakember volt.Volt olyan orvos aki azt mondta,hogy ne várjak csodát,volt amelyik azt mondta,hogy a kövérek nem tudnak szülni(nekem ez esett a legrosszabbúl,mert a váró csak sovány nőkkel van mindig tele,meg ha kimegyek az utcára is nagyon sok nálam kövérebb nő van és gyerekkel),de volt amelyik azt mondta,hogy lecsengett a biológiai órám fogadjam el.És mindezeket nem kevés pénzért,de aki volt már ilyen orvosoknál az tudja,hogy mennyibe fáj.Én már úgy vagyok vele,hogy mindent kipróbálok,ha jön jön,ha nem nem.
Andi198729
2016-10-21 07:06:31
Kedves Norina! Ha nem vagy biztos benne, hogy van-e ovud, akkor ezt természetes gyógyhatású készítményekkel helyre lehet állítani. Amelyek jótékonyan hatnak a ciklusra, és a nő hormonokra, az a cickafarktea ( segíti az ösztrogén termelést, és a sárgatest hormon termelést) málnalevéltea (erősíti a méhet, és támogatja az ovulációt) méhpempő ( segíti az LH megfelelő szintjét amelynek hatására történik az ovuláció) barátcserje kapszula ( segíti a progeszterontermelést) E-vitamin, és ligetszépe olaj, valamint a fagyöngy tinktúra. Bár sokan sajnos nem hisznek benne, hülyeségnek tartják, én hiszek bennük, nekem pl. beállt a ciklusom 26 naposra, a luteális fázisom 14 napos lett, pedig előtte csak 12 napos volt, így nehezen tudtam követni az ovumat, de most már nyomon tudom. Persze mindenki maga dönti el, alkalmazza-e ezeket, vagy nem, hisz-e bennük vagy sem, mindenesetre rengeteg nőnek segítettek már.
Niki080495
2016-10-20 19:11:46
Norina
Szerintem csináld tovább aztán majd meglátjuk hogy alakul a görbéd. Majd tedd fel ide! :)
Norina850225
2016-10-20 18:22:27
Szép napot mindenkinek!
Megmondom őszintén,hogy nem tudom mire vélni ezt a hőmérőzést.Elkezdtem múlthét kedden a ciklusom első napján,mert azt olvastam,hogy így kell.Azóta folyamatosan mérem,de nagyon ingadozik.Az a baj az én szakmámmal(kamionozom),hogy mindig változó időpontokban kell dolgozni menni.Így sajnos nem tudom mindig ugyanabban az időben mérni.Szerintetek ez nagyon nagy baj?Mert itt is azt írják,hogy mindig ugyanakkor kell.Na meg a min.5 óra alvás is igen nehezen összehozható nálam.Max hétvégén.Van esély arra,hogy ilyen feltételekkel is észre vehetem ha esetleg van ovulációm?Mondjuk így 10 év próbálkozás után kezdem azt hinni,hogy nincs.Van amelyik doki szerint van,van amelyik szerint nincs.
Na mindegy.Mit tanácsoltok csináljam tovább vagy inkább hagyjam abba?
Válaszotokat előre is köszönöm szépen.
További szép napot nektek.
Dorka81
2016-10-20 11:01:15
Sziasztok! én is szoktalak titeket olvasgatni és természetesen küldöm Nektek én is a sok-sok pozitív energiát! :)
Kolibri! Szívből gratulálok a jó hírnek. :)
Csöpszi! Tőled is tök jó olvasni a nagyszerű híreket :) Majd írj mindenképpen, hogy mi volt a 2. genetikai vizsgálaton!
Mi a 15. hétben járunk. Még nem tudom kisfiú vagy kislány. Jövő héten elmegyek ultrahangra hátha megmutatja mi lapul a lába között :) Fizikailag jól vagyok szerencsére, lelkileg továbbra is nagyon ingadozó, de megpróbálok csak a picire koncentrálni :)
Arivett07
2016-10-19 19:40:43
Csöpszi nagyon szép nevet választottatok :-)))
Párom azért volt eddig mindig ellene, mert ugye ő eddig külföldön dolgozott, és nem mindig az éppen "aktuális" időben tudott haza jönni. Most végre már itthon lesz, ès most teljes erőbedobással neki tudunk állni a baba projektnek. Persze minden eredményünk jó, kivève nálam az endot :-(((
Lányok köszi a biztatàst! Én is teljes szívemmel szorítok mindenkinek!
Kismamik ti ne tűnjetek el! Kérjük a pozitív energiàkat!
csöpszi
2016-10-19 12:18:30
Sziasztok! Kolibri, ez egyszeruen csodas hir!!! szivbol gratulalok! :) vigyazz magatokra!
Arivett nagyon sajnalom :( remelem a parod meggondolja magat es nagyon drukkolok, hogy hamar rendbejojjenek a dolgok!!! A tobbieknek is kitartas!!! Sokat olvaslak titeket es kuldom a pozitiv energiat!!!
Nevergiveup ti hogy vagytok? Hanyadik heten jarsz? Kriszo? Dorka? Tobbi kismami?
Velunk minden oke szerencsere, pici lanykank van a pocakomban most mar 100%-ra mondtak legutobb. Emma lesz a neve, mar erzem is a mocorgasat, ha nyugalmi allapotban vagyok es figyelek :) 17.heten jarunk, nemsokara 2.genetikai ultrahang, ilyenkor mindig aggodom, de aztan arra gondolok hogy az elozo babo elvesztese utan mar csak jo dolgoknak szabad tortenniuk. Remelem igy lesz.
Hajra lanyok! Kitartas!
Nekem se vált be a cickafarkfű. Én a barátcserje kapszulát ajánlom mert az rendszerezi a ciklust és segít hogy legyen peteérésed is. Próbáld ki nagyon jó vélemények vannak róla. Pont most nemrég egy másik fórumon egy nő 2hónap szedés után pozitívat tesztelt.