Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ENCI77
2016-10-16 13:39:20

Eprike én is arra gondolok hogy a betegség miatt, mert még nem múlt el teljesen.
Eprike
2016-10-16 13:32:34

Enci nem törvényszerű, hogy mensikor leesik a hő, elfordulhat, hogy néha akár a végéig is fent marad, velem is volt már ilyen, bár én rá egy hétre durván beteg lettem... Illetve ha voltál pár napja beteg akkor az miatt is fent maradhat mensikor. Szóval annyi minden miatt lehet fent ilyenkor még a hő hogy huh :) gyanus max akkor lehet, ha a mensi szinte rendellenes (kevesebb, más színű más állagú).
ENCI77
2016-10-16 12:40:25

henrittareka, be szoktad jelölni a többi adatot is? Érdekes h miért pakolgatja, talán h mekkora volt az ugrás a hődben? Jelus egyéb ovura utaló jelek nincsenek?
Nekem maradt 36.9....nem értem miért nem megy le.
Jelus
2016-10-16 12:09:22

henriettareka! köszi a tapasztalatot :)
henriettareka
2016-10-16 11:19:03

Sajnos nem mindenkinek válnak be a gyógyteák vagy kapszulák és bekavarnak a szervezet működésében. Nekem meghosszabitotta a ciklusomat a cickafark, ezért csak palástfüvet iszom az ovuláció után. Segitett enyhiteni a menstruációs görcsöket és a vérzésem rendesen jön előzetes barnázás nélkül. Szóval van akinek használ van akinek nem, mert nem vagyunk egyformák.
Jelus
2016-10-16 09:46:57

A görbe lemaradt.
Jelus
2016-10-16 09:46:36

Sziasztok Lányok! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok! .... talán ovu? Feltöltöm a görbém. Tudom, ha holnap még emelkedik, akkor igen, ha csökken, akkor még mindig semmi. Ez a cickafarkas görbém. De azt már jó pár napja nem iszom (nem mertem mert nem jtt az ovu a 13. napnál sajnos). Próbáljam a palástfűt vajon, vagy hagyjam a francba? Csak azért, mert gondolom adtam az ösztrogén dominanciának egy lapáttal a cickával, kicsit egyensúlyozni kellene a progeszteron szintet, mert a luteális szakaszom elég rövidke szokott lenni mostanság 10-12 nap körüli.
henriettareka
2016-10-16 09:00:23

Enci77 sajnálom, hogy megjött, de ahogy szokták mondani új hónap új esély :) Ma a gép megint visszatette az ovumat az eredeti helyére. Nem értem miért rakta át, mert a folyásom szerint is 11-én volt és akkor éreztem a szurkálást is a petefészkemben.
A mai görbém ilyen, visszajött a hőm az alaphőmérsékletemre
ENCI77
2016-10-15 18:25:16

henriettareka köszi, de sajnos ma reggelre megjött rendesen :( eddig egy teljes ciklust mértem, illetve az előző mensi előtt 3 nappal kezdtem mérni, akkor az első napján leesett a hőm, most viszont nem - bár lehet, hogy a szerda óta tartó betegség kavart be, akkor lázam is volt.
Most már nagyon kíváncsi vagyok h holnap milyen lesz.
Neked is viszonylag hamar van a menstruáció után....Mikorról tette át az ovudat?
henriettareka
2016-10-15 15:07:01

Sziasztok
Enci77 neked meddig marad fent a hőd? Mensi előtt visszaesik? Ha még nem jelentkezett a mensid még lehet baba belőle. Nagyon drukkolok.
Nekem a gép áttette az ovumat más időpontra :(
Most igy állok :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!