Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
ENCI77
2016-10-15 09:46:36

Jó reggelt Lányok!
Ez most már biztosan mensi. Viszont a hőm 36.9....fura :(
Jelus
2016-10-15 00:59:37

Köszönöm szépen a válaszokat, tanácsokat lányok, nagyon aranyosak vagytok :)
Arivett07
2016-10-14 19:21:04

Kolibri remélem te otthon fekszel!!!!! Nehogy még vmi bacit is összeszedjél!
Arivett07
2016-10-14 19:19:17

Jelus, még ne írd le. Lehet Kolibrinek lesz igaza, és a cickafark kitolta az ovud. Nekem is a16. napon szokott lenni.

Enci jól vagyok már, csak az antibiotikum teljesen kikészített... gyomrom, vmi fura folyás lett tőle, úgyhogy hétfőn megyek nőgyogyihoz... :-(

És még holnap is munka, "Hurrá!"
Kolibri84
2016-10-14 18:24:39

Jelus nem lehet hogy most lesz ovud es a cickafark csupan kitolta?
Eprike
2016-10-14 17:57:56

Jelus sajnálom :S Bár tény hogy valakinek hatnak valakinek ártanak, bár szerintem egyébként nem ajánlatos minden gyógy cuccot egyszerre kombinálni... tehát vagy a két tea vagy premens, hiszen ugyan azokra a dolgokra hatnak, és gyógyszerből se jó egyszerre többet bevenni hisz lehet hogy árt...
Amit neked én javasolnék most, hogy a kövi hónapban ne szedj semmit, ne igyál semmit, az e vitamin maradhat. Remélhetőleg észhez tér a szervezeted, egyébként még lehet ovud, nem adnám fel a dolgot teljesen :)

Jelus
2016-10-14 16:58:00

Sziasztok lányok, itt az elcseszett görbém.

Én is nagyon "ráakartam segíteni a dologra", úgyhogy ebben a ciklusban elkezdtem a cickafark teát. Amit már elhagytam, mert, úgy bekavart, hogy még ovum sem lett. Ovu után palástfű lett volna, ha lett volna. Ja, meg kis rásegítés E, B vitaminnal, Cink+szelén, Q10-zel és pár napja premens tablettával. Kafa. Eddig legalább volt ovum, most már az sincs. Legutóbbi 2 ciklusban 13. napon volt ovum. Feltöltöm a hőgörbém.... :(
henriettareka
2016-10-14 15:02:49

Sziasztok!
Ma nagyon hallgattok lányok. Remélem mindenkivel minden rendben van és elkerül a betegség.
Kocserzsu, Bóbita sajnálom, hogy nem lett zebrás a teszt, de majd a következő hónap lesz a sikeres, fel a fejjel.
Többieknek is megy a drukk és kivánom, hogy karácsonyig mindenki babás legyen.
Én most igy állok :)
ENCI77
2016-10-14 13:29:09

Sziasztok!
A szokásos mensi előtti migrénes fejfájás estére és ma reggelre megjelent :( van némi barnázás is, ez így már nem sok reményre ad okot. A hőm viszont még 37 volt reggel.
Arivett jobban vagy már?
Kolibri nagyon várom a fejleményeket a pöttyökről! :)
kocserzsu
2016-10-13 20:08:39

Kolibri! Köszi. Reméljük hamarosan sikerül. Neked viszont szívből gratulálok. Biztos minden rendben lesz. Nagyon szurkolok nektek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!