Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mónika a 14 nap előtt nem érdemes magad stresszelni. :)
Zsuzsa83
2016-10-26 23:24:12
Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves es tudna tanácsot adni? Mennem kell 3. 21. napi vérvételre. A kérdésem az lenne, hogy mindegy melyikkel kezdem? Sajnos a munka beosztasom miatt a 21. naposra tudnék először menni.
Köszönöm szépen a választ előre is!
monika80
2016-10-26 23:11:43
Sziasztok
Én új vagyok.
Segítséget szeretnék kérni,egy kérdésem lenne.
Az együttlét után hány napra tesztelhetek ha szeretnék megtudni egy korai terhességet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelus
2016-10-26 23:06:12
Sziasztok! DÁgi jól mondja, a magas prolaktin szint okozhat emlő váladékozást, meddőséget és vetélést.
Bromocriptin-nel szorítják vissza a hormon szintjét.
Mindenképpen labor vizsgálat szükséges.
DÁgi79
2016-10-26 09:54:55
Szia Norina! Sziasztok Mindenki!
Én olvastam már a mellváladékozásról, amit a magas prolaktin szint okozhat. Nekem háromszorosa volt a megengedettnek, de ilyen tünetem nem volt, akkor olvastam utána, hogy milyen egyéb dolgokat lehet észrevenni ebben az esetben. Emellett magas prolaktin szintnél nem biztos, hogy van peteérés. Én részemről ezt nem tudom, akkor még nem hőmérőztem. Utoljára fél éve nézték, akkor szépen visszaállt a normál értékre, nekem a Barátcserje kapszula segített.
Szép napot és sok-sok sikert mindenkinek!!! :)
Nevergiveup
2016-10-26 09:00:30
Norina! Az is valami emelkedett hormonértékre utal, volt többeknél is, főleg aki vetélt, de most meg nem mondom mi volt az ami nem volt rendben.:/ Ha jól tudom gyógyszeres kezelés...
De hátha van aki tud okosabbat mondani!
Norina850225
2016-10-26 08:57:12
Értem.Mert nekem csak HCG-t néztek.Meg fizikális vizsgálat volt.Írtó kellemes volt a görcsök közepette,mikor 5 orvos egymás után meg a hüvelyi Uh kibe járt.
Másik kérdésem.
Van itt valaki akinek váladékozik vagy váladékozott valaha a melle?És ha igen sikerült kideríteni,hogy mitől volt?És mit kapott rá?
Nevergiveup
2016-10-26 08:47:09
Norina! Hát ha előtte volt vérvétel (3., 21. Napi vagy egyéb hormon) akkor abban lehetnek jelek. De szerintem ha vetélés után vesznek vért hormonokra, azok is mutathatnak valamit, mi az ami alacsony...sokszor banális oka van.:( Persze nem tudom, csak érdeklődöm, lehet nem szoktak ilyet sehol...vagy nem is mutatna semmit...
Norina850225
2016-10-26 08:41:59
Nevergiveup ezt így utólag is meglehet állapítani?
Mert nekem anno nem néztek semmit.Még magát a vetélést sem vették észre 2 napig.Csak HCG szintet néztek a vérből azt kész.De nekem még a műtét után is ment felefelé.A műtét után 1 hónapig hetente mentem vérvételre,mert folyton emelkedett.