Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Olvastam, hogy Neked segített a palástfű tea és a progi krém a pecsételés "eltüntetéséhez".
Én már annyit kérdezgettem a nődokikat, hogy miért van, és nem hátráltat-e a babavállaláskor. Azt mondta az egyik, hogy semmi gond, csak lehet, hogy vastagabb lesz a méhnyálkahártya és ez egyfajta áttöréses vérzés, hát sztem nem jó ha van ilyesmi :) Én is használok progi krémet, endokrinológus tanácsára, igaz én másfajtát, nem tudom, hogy a WTN jobb lenne? Palástfű teát még nem ittam, lehet hogy az segítene, ugyanis nekem még mindig meg van a pecsételés :( Igaz van olyan, hogy csak egy nappal menszesz előtt jelentkezik, de változó, sőt még Avivára is járok, eddig nem tűnt el és ez engem nagyon zavar. Ja és a progeszteron szintem a maximumon van, még az endokrinológus is azt mondta, hogy ez már terhességi progeszteron is lehetne ... és mégsem :(
Szép napot!!! Babásodást mindenkinek!!! :)
Niki080495
2016-10-27 20:46:30
Monika
Ovu után általában 14nap múlva van a mensi. Előtte 1-2 nappal is tesztelhetsz ha nagyon nem bírod ki a mensiig de nem biztos hogy pozitív lesz még ha sikerült is a baba. Nekem ovu után 13nappal délután halvány pozitív lett másnap reggel erősebb pozitív. :)
Andi198729
2016-10-27 20:20:39
Köszönöm szépen a megerősítést Jelus! Kitartást neked az MRI-re! Örülök, hogy a palástfű segített neked, látod, vannak még hasznos gyógynövények, amelyek tényleg segítenek, és valóban beválnak.
Jelus
2016-10-27 16:10:30
Én elkezdtem csökkenni, süppedni hőmérsékletileg, amit nem is bánok, mert holnap megyek MRI-re, izgultam is emiatt sokat.
Ma reggel ellőttem egy terh. tesztet, negatív volt. Még holnap reggel is egyet, és 10 órakor MRI.
Viszont, ebben a hónapban használtam a palástfű teát és a WTN ciklus progi krémet, és nincs pecsételésem, Az elmúlt 2 hónapban a menses előtt már 5 nappal pecsételgettem. Ezeket fogom majd a következő ciklusom második felében is használni. + a Cink, szelén, Mg, Q10, inofolic.
Jelus
2016-10-27 16:04:58
Én 2 oldalon is vezetem a hőgörbémet. Itt és a ciklus.hu-n.
A ciklus.hu a leeséskor húzza be a vonalat, a tervezett baba pedig az emelkedéskor, tehát 1 nappal későbbre.
Ne erre varrjatok gombot! :D
Jelus
2016-10-27 16:03:13
Sziasztok! Andi, szerintem meg volt az ovud.
A 2 között van szerintem az igazság.
Valahol olvastam, hogy a hőleesést a tüszőből kikerülő folyadék okozza, amikor a hashártyához "kerül", az emelkedést pedig a progeszteron hormon termelődése váltja ki. Igazából nem tudom hogy van, de ez a 2 dolog időben bizony nagyon közel van egymáshoz. Én úgy gondolom, hogy a leesés és az emelkedés maga az ovuláció.... Aztán ugye ez 12-24 óra időintervallum.
De ki tudja, hogy van ez, talán csak maga a Jóisten :)
Andi198729
2016-10-27 13:06:42
Lányok, szerintetek megvolt az ovum, és jó helyre húzta be a gép? Még mindig nem vagyok tisztában azzal, hogy mikor van a pontos ideje, a hőleeséskor, vagy az emelkedéskor?
Blake1757
2016-10-27 07:36:39
Erre a hónapra is keresztet vethetek... :'(
Zsuzsa83
2016-10-27 07:18:57
Kedves Eprike!
Koszonom szépen a segítséget! Szép napot kívánok!
Eprike
2016-10-27 07:01:26
Kedves Zsuzsa, sajnos nem mindegy, hiszen egy adott ciklusban van szükség az adatokra. Viszonyítások miatt is. Tehát mindenképp úgy kell, hogy 1-5. napon (legjobb 3-4.) és utána ovu után 6. nap (+-1nap) ez valakinek 21.nap, de valakinek csak 26-27. nap)
Ha nagyon szeretnél legalább annyit megnézethetsz, hogy hogy áll a progeszteron most, hogy volt e ovu és minden ok e :) Egyébként egyben akkor a kövi ciklust meg kell várni :S
Olvastam, hogy Neked segített a palástfű tea és a progi krém a pecsételés "eltüntetéséhez".
Én már annyit kérdezgettem a nődokikat, hogy miért van, és nem hátráltat-e a babavállaláskor. Azt mondta az egyik, hogy semmi gond, csak lehet, hogy vastagabb lesz a méhnyálkahártya és ez egyfajta áttöréses vérzés, hát sztem nem jó ha van ilyesmi :) Én is használok progi krémet, endokrinológus tanácsára, igaz én másfajtát, nem tudom, hogy a WTN jobb lenne? Palástfű teát még nem ittam, lehet hogy az segítene, ugyanis nekem még mindig meg van a pecsételés :( Igaz van olyan, hogy csak egy nappal menszesz előtt jelentkezik, de változó, sőt még Avivára is járok, eddig nem tűnt el és ez engem nagyon zavar. Ja és a progeszteron szintem a maximumon van, még az endokrinológus is azt mondta, hogy ez már terhességi progeszteron is lehetne ... és mégsem :(
Szép napot!!! Babásodást mindenkinek!!! :)