Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen Jázmin, sajna sok olyan görbe van, ami nagyon biztató, aztán mégis csalódás a vége, nekem ilyen volt anno a szeptemberi ciklusom, olyan gyönyörű volt a görbém, jó magasan volt a hő, teljesen babás görbének nézett ki, aztán váratlanul megjött, de a hő még menzeszkor is szép magas volt, tehát nem is számítottam rá, hogy megjön, mert előtte sem esett le. Ezt meg is mutatom, a szeptemberi hőgörbémet. Mindenki mérget vett rá, hogy baba van a dologban. Én is már azt hittem, késik, holott rosszul húzta be a rendszer az ovut, 09.02-án volt ténylegesen. Így a menzesz akkor jó időben jött meg.
jázmin369
2017-07-11 09:23:39
Tudom még csak 3 hónapja de olyan biztató volt.
jázmin369
2017-07-11 09:21:44
Nekem elkezdett leesni a hőm. Meg fog jönni 2-3 nap.
Andi198729
2017-07-11 08:00:49
erikasz, köszönöm szépen a kedves szavakat :) Nagyon jólestek :) Átérzem mások sorsát, mert nekem sem volt egyszerű a teherbeesés, nem rögtön sikerült. Én is átéltem a reményteli hónapokat, és végül a csalódást, akárhányszor megjött. Már azt hittem, sosem fog sikerülni. Összeteszem a két kezem, hogy a mióma mellett szépen fejlődik a baba, és már nincs sok hátra szülésig, jó, hogy nem okozott problémát, és nem szorította ki a babát. 1 cm-t sajna nőtt a mióma, de nem okoz gondot. Remélem tényleg eltűnik szülés után, mert szeretnénk még legalább egy gyereket.
erikasz
2017-07-10 21:49:51
Andi jó egészséget kívánok neked és a pici babádnak.:) Belém lelket öntöttél nagyon aranyos vagy ! Isten legyen veled, vigyázzon minden lépésedre,te nagyon jó ember vagy!!!!!!!!!! Szíveden viseled mások sorsát .pl nem hagytad el az oldalt hogy teherbe estél ,nyomon követed a többieket.:)
erikasz
2017-07-10 21:35:24
Kira nagyon sajnálom ,veled érzek én már csak tudom................A többieknek köszönöm a drukkot .-Ó csak baba lenne...........
Andi198729
2017-07-10 20:28:22
Erikasz, drukkolok nagyon, nagyon biztató, hogy feljebb ment a hőd :) Kira, sajnálom, én javasolnám a méhpempő fogyasztását, egy próbát megér, hátha rendbeteszi a ciklusod, egy szép görbével büszkélkedhetsz a következő ciklusban, és végre lesz peteérésed, és összejön a baba is ;-)
Mi jól vagyunk, 29.hétbe léptünk, ma voltam vizsgálaton, 2 hét múlva nagy ultrahangra kell mennem.
jázmin369
2017-07-10 17:33:02
Erikasz szuper a görbéd. :) kívánom a + eredményt is. ;)
KKay11
2017-07-10 17:05:15
Erikasz nagyon bíztató görbe!!! Drukkolok!!
Várjuk az eredményt!
Hgabesz
2017-07-10 16:06:02
Erika ez szuper, biztato. Tesztelj holnap, mar 18 napja fent a gorbed. :)
Nekem furcsan alakul, ma is kevesebbet mertem, teny h nagyon keveset aludtam es 1 oraval hamarabb is mertem, de sztem nem ez az oks. Holnap megyek ciklus 22 napi vevetelre.