Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, a miómáról annyit, hogy nekem terhesség mellett sajna van. A terhesség alatt alakult ki, az ösztrogén emelkedése miatt. Ijesztően hangzik, (először én is teljesen megijedtem), de mégsem az, mert a nőgyógyász mindig megnyugtat, hogy semmi bajt nem okoz, és szülés után fel fog szívódni, amint lemennek a hormonok. Hát remélem tényleg így lesz, mert szeretnék még gyereket, legalább egyet még. Csak azt nem értem, miért folyamodnak rögtön méhkivételhez, miért csonkítanak meg egy nőt, mikor sok esetben szükségtelen, mert laparoszkópiás műtéttel ki tudják műteni, vagy gyógyszeresen is kezelhető, progeszteronnal, mert a miómát az ösztöogén túlsúly okozza, ha viszont nem növekszik, és nem okoz gondot, hozzá sem nyúlnak.
Hgabesz
2017-07-14 07:08:00
A gorbem. Erdekes h megint lement.
Hgabesz
2017-07-14 07:07:19
Erika, egyebkent nrm akartatok kulso segitseget?
Peteeres tamogatas v inszem stb?
En fel evet adtam magunknak utana doki.
jázmin369
2017-07-13 22:09:24
Tényleg elég cikk-cakkos a görbéd. Sajnálom az előző babád.
Az egyik kolléganőm most lett 46 éves és fél éve nincs menzesze. Volt is dokinál azt mondták neki a változó kor miatt. Anyukájánál is hamar kezdődött.
jázmin369
2017-07-13 22:06:01
Én sajna nem értek hozzá. :/ csak annyit tudok magamról hogy jó a tsh-m mert korházban dolgozom és szokták nézni minden évben. De nem vagyok eü-s. :) Szurkolok akkor a 4. lurkóhoz. Szép hogy szeretnétek közöset. Én is kései gyerek voltam.
Még eszembe jutott, hogy amikor az ex páromnak lett pajzsmirigy alulműködése, akkor úgy vették neki észre, hogy hirtelen felkapott vagy 15 kilót, kevés mozgástól is irtó hamar elfáradt, remegett a keze. A doki mondta is rögtön, hogy ez lesz a baj és az is volt.
Hgabesz
2017-07-13 21:28:40
Erika,
A tsh 1 korul optimalis babahoz. A t4 kb kozeperteken v inkabb a felso hataron a t3 azt hiszem szinten.
Gondolom a pm alulmukodest akarjak kizarni nalad.
erikasz
2017-07-13 19:52:50
Valaki ért ezekhez közületek?
erikasz
2017-07-13 19:51:19
Jázmin miómám soha nem volt ,de páromnak a volt sogi nőjének most vették ki a méhét .Neki sem volt menszesze,35.évesen.Dokihoz be kel még jelentkeznem,de vérképet holnap csináltatok,hormonokat néznek TSH supersens (1hó),FT3(1hó),FT4 (hó)
erikasz
2017-07-13 19:42:17
Jázmin vérzésem nincs,negyedik baba lenne 47.éves vagyok elváltam,és közöst szeretnénk.2016.03.08 vették el 8 hetes voltam. Nem élt, észre sem vettem,csak ultrahangon vették észre.Van egy 27.éves fiam ,23.éves fiam .és 16.éves kislányom. 5.éve próbálkozunk ,párom 46.éves.Az elmúlt hónapi ciklusom 52-napos volt, de tudom nem volt peteérésem el is csatolom nézd meg.
global
2017-07-13 17:13:22
sziasztok!Én már 7 hónapja vezetem itt a görbém de nekem mindegyik nagyon más!Ami nem baj, hisz sok minden befolyásolja!