Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-08-05 06:38:08

Kira Jázmin megtörtént az avu menszi után rögtön.Nekem is vizesedett a lábam,de én éreztem a nyúlós nyákot és a párom is,ahogy neked is Kira:)Néha szédültem,és görcsöltem de én mindig az ételre fogtam,azt hittem attól van.Nem tudtam hogy az avu fájás:)Most már tudom:)Remélem Kira felment a hőd .Jázmin mi van veled,remélem nem jött meg?Képzeljétek mint a tinédzsernek ovu napján pattanás jött ki a számnál:)Itt a görbém.
Kira84
2017-08-04 21:37:15

jázmin369 és erikasz. Hát lányok nem tudom hogy lesz de az biztos hogy a ciklus 11-és a 15 napon elkaptam a párom. Ami totál fura volt hogy a párom azt mondta nagyon csúszós voltam,pedig nem éreztem hogy tojásos nyákom lenne.Mondjuk a 14 napon egy kis vizesedés tapasztaltam de semmi mást.
erikasz
2017-08-04 20:21:42

Ja értem:)Hétfőre zebra csíkos tesztet kivánok :)
jázmin369
2017-08-04 20:05:56

Csak 25-ös xepilem van, de lehet majd csak hétfőn lövöm el. Nem akarok negatívat látni de még reménykedni. Hétfőn ha nega akkor legalább tudom, hogy nem kell reménykednem. :/
De még semmi sem biztos. :)
erikasz
2017-08-04 19:45:26

Jázmin az sem igaz amit írtál :)Mert nekem mikor terhes voltam 25.naposak voltak a ciklusaim és leeset a hőm 36.5 re ,másnap vissza felment nézd meg.Én is görcsöltem annyira, nem bírtam menni azt hitem megfog jönni !Csinálj tesztet ne légy kétejek közt ,neked van 20 as teszted az már kimutatja!
jázmin369
2017-08-04 19:31:55

Erika szerintem tuti volt ovud :) Kíváncsi vagyok a végeredményre. Én megint görcsölök, de nem olyan erősen, mint ovu után, most azért tudok főzni, meg tenni venni. Kicsit fáj majd elmúlik. Ki tudja mitől. Ha holnap leesik a hőm 36,8 alá akkor már tudni fogom.

Kira nézd meg az én görbém nekem sem rögtön ugrott fel. Szerintem is holnap majd magasabb lesz. Ott volt az ovud szerintem, elég egyértelmű. :)

De sajna ma irtó rossz passzban vagyok, férjem is jól felidegesített, már el is könyveltem, hogy megjön és azért vagyok feszült. Várom a reggelt már :)
erikasz
2017-08-04 18:50:03

Kira a hő nem minden esetben megy fel rögtön .Szoval nem esett le ugyan ott van ,holnap majd fel megy .Én négy éve mérem a hőm.Minden délután 15 órakor mérek megint,ha a hőm 37.1,37,2 akkor biztos megtörtént az ovu ,de ha csak 36.9,37.0 , akkor nem.Tapasztalatból írom neked .Nekem már megtörtént csak még a gép tán az 5. emelkedettnél jelöli ,ha jól tudom. Jázmin hogy vagy ? Hogy érzed magad ?
Kira84
2017-08-04 15:42:57

Hát lányok úgy látszik csak nem volt peteérésem nem indult meg a hőm főlfelé...
erikasz
2017-08-04 13:35:01

Jázmin én mikor terhes voltam mindig olyan érzésem volt megfog jönni ,görcsöltem alig birtam menni,mintha a szél bántana .:)Egyik nap ment a hasam,másnap szorulásom volt.Itt a görbém.Remélem megtörtént az ovu ,holnap kiderül:)
erikasz
2017-08-04 13:27:39

Hgabesz nagyon szép a görbéd:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!