Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anett jó nyaralást nektek. :) Jó is néha kikapcsolni.
Hgabesz hirtelen esett le eddig mindig. Egyik nap még 37-36,9 aztán aznap amikor megjön akkor 36,6-36,5 szokott lenni. Úgyhogy mára még nem várom. Meg ha most megjön akkor csak 25 napos lesz a ciklusom ami egyébként 27-28. De ugye ez nincs kőbe vésve.
Hgabesz
2017-08-04 11:42:25
Igen igaz, ugyis tudom mikor van peteeresem, es akkor aktivabb az egyuttlet, elengedni en sem tudom a temat.. Meg foglalkoztat egyebkent is :)
Jazmin a gorcs terhesseg jele is lehet. Multkor hirtelen esett a hod le vagy napikig csokkent?
En igy allok.
Anette1985
2017-08-04 09:22:04
Nekem ma reggelre leesett a hőm és meg is jött. :( Sebaj!
És eldöntöttem, hogy ezt a ciklust tényleg hagyom. Megyünk két hétre nyaralni is, úgyhogy nem szeretnék most a baba kérdéssel foglalkozni. Nem lesz se hő, se ovuteszt, se fórum ;) Kellemes hónapot nektek! :D
jázmin369
2017-08-04 09:19:27
Szerintem amúgy az nem segít ha az ember nem méri a hőjét. Attól még nem gondol rá kevesebbet. Szerintem ha már valami segít akkor az az, ha egyáltalán nem foglalkozik a témával. Se fórum, se mérés, se tesztek. És ha leköti magát valamivel. Mert ha nem mérek de közben meg erről beszélgetek mással akkor megint csak azon jár az eszem. De ez csak az én véleményem.
Ma még fent van a hőm, de éjjel eléggé görcsöltem. Lehet, hogy meg fog jönni.
Kira84
2017-08-03 15:14:25
jázmin369 Hát igazából nem tudom, most ebben a hónapban nem akartam ovu tesztelni sem, de tegnap mégis csináltam,a második csík halvány volt rajta,igazából tök fölöslegesen csináltam mert több napon keresztül kellet volna nézni .Na mindegy majd a hő megmondja volt vagy lesz e ..
Anette1985
2017-08-03 14:19:39
Hgabesz, nekem nem az alvás miatt probléma a hőmérés, mivel van egy törpenyuszink, aki minden nap 6-kor ébreszt, szóval, ha mérek, ha nem, akkor is ébresztő van ;) Engem inkább amiatt zavar, hogy a mindennapi hőméréssel nem lehet kizárni a fejedből a "baba-gyártás" kérdését, pedig pont az a lényege, hogy ne görcsölj rá, ne foglalkozz vele túl sokat és akkor jönni fog. :D
Hgabesz
2017-08-03 13:24:21
Anette
Nekem is sok a napi homerozes, amikor nem merek sokkal tovabb alszom, igy meg mindig 5 elott ebredek. De nalunk is a dokumentacio miatt kell.
Jazmin nagyon szep a gorbed. Drukkolok.
Fridi
2017-08-03 12:37:34
Remélem. Köszi.
jázmin369
2017-08-03 12:34:52
Fridi azóta még csak 10 nap telt el. Szerintem várj még pár napot. Szerintem korán teszteltél. Lehet még csak most ágyazódik be. :)