Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-08-05 13:15:18

Tudjátok a sok stressz akadályoz a fogantatásban citromfű ebben segít,de csak kávés kanálnyit mert ha többet teszel altató .Minden nap iszom nyugtatja a méhet,szív ideget gyomor és emésztőrendszert nekem meg sok a gyomorsavam.Borsmentát is szoktam csinálni ,serkenti a nemi vágyat .De cukor nélkül kel minden gyógynövényt inni.Páromnak és nekem tojássárgáját cukorral kikeverem és nyersen megegyük,sperma nővelő sokszorosítja és minősége kifogástalan lesz.
erikasz
2017-08-05 12:44:59

Kira persze hogy ihatod ,ezek nem gyógyszerek csak meglöki a progit természetes úton.Én abbahagytam ívásukat és azután lettek 52,50.napos ciklusaim, addig soha nem volt.Már iszom őket ,mikor teherbe estem ezek segítettek .Csak ti írtátok hogy bekavarta a ciklusotokat és nem írtam hogy én iszom őket .Most szerintem meg lesz az eredménye 06.08-tol iszom.A kakukk füvet, mezei málnalevél,dió ,cickafark,csipkebogyó,citromfű,palástfű. .Cickafark alulról ülőfürdő+másnap dió,felváltva.Kakukkfű vírus ölő azt 1héten 1szer iszom.cickafark +citromfű egyenlő arányba egyik nap,másnap málna+citrom ez peteérést segíti elő.Most avu után palástfű+citromfű estére kakukkfű ,minden vírust elől + csipkebogyót azt áztatom 10 órán át, utána iszom meg 10 annyi C+E+B6 +B12 +folsav tartalma mint bárminek.Gyuri bácsi gyógynövénye katincs rá és mindent meg találsz ami érdekel .Videó is van .Remélem segítettem:)
jázmin369
2017-08-05 12:41:31

Hgabesz köszi. Nagyon szép a görbéd :). Én is drukkolok neked. :)

A palástfű nekem is bekavart a ciklusomba, rövidebb lett 3 nappal. Én azért kezdtem el inni cickafarkkal együtt mert olvastam, hogy a görcsökre is jó. Hát azon nekem nem segített de cserébe lett egy 25 napos ciklusom az amúgy 28 helyett. De aztán köv. hónapra visszaállt.
Hgabesz
2017-08-05 12:01:32

Kira, nekem is masodik napon indult csak el a hom. 1-2 nap is lehet az emelkedes bem kell azonnal. Nekem pl 14.napin volt ovu, a 15.napon meg ugyanaz a hom csak utana indult fel.

Jazmin szerintem biztato, hogy magas meg a hod. Drukk!
Kira84
2017-08-05 11:39:24

jázmin369
erikasz. Köszi lányok a biztatás. Igen eszem a méhpempőt minden reggel 1 g ott nyelv alatt. Igazából azt nem tudom hogy mivel nyitott ablak és ventillátor mellet aludtunk befolyásolja e a hőt, Bár a szoba hőmérő szerint 28 fok volt bent reggel. A palástfűvet már régen nem ittam, igaz régen bekavart egy kicsit. meg most nem is tudom hogy a méhpempővel lehet e egyszerre használni..
erikasz
2017-08-05 09:53:30

Jázmin köszönöm:) Én tudtam hogy ovu, bőséges tojás folyásom volt, ilyen még soha.
erikasz
2017-08-05 09:50:07

Jázmin most még nem mutatta ki ,de hogy felment egy tizedet az is jó :)Meg nem érzed hogy megfog jönni, az is jó:)Nekem sem mutatta ki a 25 ös csak a 21.luteláris napon.
jázmin369
2017-08-05 09:20:03

Kira nyugi szerintem ez még teljesen jó. Csak lassabban indul meg a hormon termellődés nálad. Nekem sem szokott nagyon ugrálni max 2-3 tizedet. Inkább lépcsőzik. de én abból már tudom, hogy mi lesz a vége. :) de ez még teljesen jó. majd következő napon.

Erika nem jött meg, most nem is érzem, hogy meg akarna. a Hőm még minidg fent, de reggel előttem egy tesztet és full NEGA !!! Még csak szellemcsík sincs rajta. :)
Neked tuti megvolt akkor az ovu. szurkolok, hogy babó legyen belőle. ;)

Ma így állok
erikasz
2017-08-05 07:59:08

Kira jó reggelt! De le sem esett ,még egy nap és fel fog menni.:)Te eszed a méh pempőt?Van mikor napok kellenek hogy meginduljon progi termelődés miatt,ezen nem kell csodálkozni.De ha iszol palást füvet megindul holnapra reggel és estére:)
Kira84
2017-08-05 07:16:02

Jó reggelt hát ez nem akar fentebb menni,tényleg fura...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!