Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira ugye meg mondtam volt ovud..)Most már csak másold át és tedd fel.Most jöttem haza a munkából,én 3 napja görcsölök. Ma alig birtam menni a hőm is leesett 36.1 lehet nem tud megjönni ,de mért van tojás folyásom megint,és mért van vér folt a betéten 3 napja?Nem értem ,nekem sohasem volt.Itt a görbém.Jázmin hogy vagy?
poisonivy
2017-08-17 11:16:37
Imithecs!
Alapvetően a cukor- és inzulintermelés vizsgálata bármikor lehetséges, de ebben a kompley vizsgálatban sok olyan hormon is van, amiben nem vagyok biztos, hogy bármelyik nap levetethető. Ugyanakkor veszíteni nem lehet vele szerintem, mert lehet, hogy kiderül a baj. Esetleg hívd fel őket, ahol csináltatnád a vizsgálatot, biztosan pontosabb választ tudnak adni, elvileg értenek hozzá.
Én IR-es és pajzsmirigy beteg vagyok, először a pajzsmirigy derült ki, aztán a prolaktin problémák és az IR, de ez mind segített abban, hogy kezeltetni tudjam magam. Emellett fontos lenne egy hozzáértő orvos is, aki értékeli az eredményeidet. Van már orvosod?
Kira84
2017-08-16 23:51:41
erikasz Ami esetleg még lehet hogy emlékszem a ciklus elején mértem 36,15,de mérés közben elaludtam és kiesett a nyelvem alól a hőmérő és újra mértem de fél órával később, lehet pont ez volt..
Kira84
2017-08-16 23:39:02
erikasz. Igen látom a görbét,vissza néztem a 11 napi mérést de 36,35 van be jelőlve. Igazából azért is vettem ki hátha akkor majd berakja az ovut.Bár ami tényleg fura hogy nekem nem szokott ovu után ilyen alacsony maradni a hőm.. Már totál belezavarodtam teljesen...
erikasz
2017-08-16 21:22:17
Hol vagy Kira látod milyen gyönyörű a görbéd :):) Azon a 11. napon gondolkodj :)
erikasz
2017-08-16 20:40:23
Kedves Kira nekem nincs facebookkom ,de email van: erikasz12@citromail.hu akarsz írhatsz:D
erikasz
2017-08-16 20:30:55
Kira megcsináltam a grafikonod nézd meg .De a 11 napi hőd nem hiszem hogy jó szerintem nem el nézted?Mert nekem 36.15 nél jött ki az ovud .
Kira84
2017-08-16 20:21:07
erikasz Ha gondolod beszélgethetnénk Faceboookon, .Sokkal tapasztaltabb vagy mint én, Én ezekre a dolgokra nem is gondoltam amiket irtál....