Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csomót írtam és nem látszik :(
Szóval krémes valadek van nekem is és elindult fel a hő, remelem lesz beagyazodas . Ferjem családjában van nehány iker ....most esik le , h akár sanszos is lehet , hoppá .
Zoé én az első két terhességemet az elején végig aludtam :)
Niki111
2017-10-13 09:38:24
Sziasztok ! Hű , alakulnak a dolgok szépen
Kira84
2017-10-13 09:37:51
Jó reggelt lányok,reggel totálisan megfeledkeztem a mérésről, és 6 órakor felkeltem, inni meg kimentem a mosdóba kómás fejjel , persze a hideg víztől rögtön felébredtem és rájöttem mit csesztem el basszus, na a lényeg mérnem 6,30 kor kellett volna.Vissza feküdtem de már nem bírtam elaludni. És azon kattogtam hogy a hideg víz befolyásolja e a mérés? Ez ma nem az én napom lesz mint egy kezdő úgy viselkedtem :(
Anitacool
2017-10-13 09:31:48
Erika nekem most 1,5 hét várakozás jön, most már luteálisban vagyok. Remélem, hogy sokáig fent marad a hőm :-)
Mikor tervezed ellőni a tesztet? 2-3 nap múlva?
erikasz
2017-10-13 09:11:12
Bocsánat a neved elütöttem:)Chill
erikasz
2017-10-13 09:09:57
Cshill: én itt csak 25 öst tudtam venni,nemtudom kimutatja e?
erikasz
2017-10-13 09:05:49
Anitacool, Fbara köszönöm nektek .Remélem ugy lesz baboca, ha Isten ugy akarja:) Anitacool te hogy álsz? Kira még alszol? A lányom alig tudott felkelteni,ment az iskolába .Mértem a hőm ,a számba hőmérővel aludtam el:)-Ilyen velem soha nem történt meg:D A lányom kinevetett:DFáradtság tör rám napközben is !Vagy évek ota mérem a hőm ,és elvagyok fáradva?
Chill
2017-10-13 08:56:40
De jó Zoé :) nagyon örülök nektek!!
Erika nagyon jó kis görbe!! Tesztelsz majd?
Anitacool
2017-10-13 08:51:24
Erika nagyon drukkolok, hogy ez a szép görbe egy kis csidát tartogasson nektek! Egy dolgot mindenképp tarts szem előtt, bárhogyan is alakul majd. Ilyen szép a görbe magától, mindenféle gyógynövény nélkül! Ez nagyon klassz dolog! ;-)
fbara90
2017-10-13 08:46:27
de szép a görbéd erikasz! Aztaaa! :) a tüneteid bíztatóak :)
Zoé, úgy örülök nektek, biztos csodás érzés lehett látni a babát és a pulzálást :)
Sok egészséget és boldogságot kívánok nektek! :)
Szóval krémes valadek van nekem is és elindult fel a hő, remelem lesz beagyazodas . Ferjem családjában van nehány iker ....most esik le , h akár sanszos is lehet , hoppá .
Zoé én az első két terhességemet az elején végig aludtam :)