Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Chill neked főleg szép görbéd van, azt kivánom babás görbe legyen.:):) Én is x-epit használom mint régen csak 599 ft 2 db. Kira nagyon szépen haladsz :D
erikasz
2017-10-13 18:11:56
Üdv közöttünk Edina:) Lehet jóstesztként is használni,de ne éld bele magad.Nem rég olvastam utánna ,hogy menszesz jövetelével az érett tűszőt is már mutathatja.Ezért én csak terhességitesztet használok.
erikasz
2017-10-13 18:03:46
Holnap csinálok tesztet:) Képzeljétek el ,megyek a vécére pisilni törlöm ki és valami barna nyullos váladék jött ki ,meg egy kis darab,fehéres sárgás mint a kenyér morzsa .Mi volt az ? Valaki tapasztalt már ilyet? Én 3 gyermeket szültem ,de soha .-Vagy nem vettem észre,nem figyeltem magam.
Csuti0925
2017-10-13 17:51:39
Bocs Edina, elírtam a számodat, 1987-et. Sorry.
Csuti0925
2017-10-13 17:50:09
Sedina1974: Üdvözöllek a csoportban. Még én is kezdő vagyok itt, így én nem tudok segíteni, de biztos akad itt tapasztaltabb aki hozzá tud szólni a dolgaidhoz.
Anitacool: az apukajelölt csak úgy sacc per kb. tudja, hogy a menstruációt követő első hét hétben nem éppen cél nélkül csináljuk, de a pontos napot nem kötöm az orrára, és ez neki így jobb. Azt is tudja, hogy az utána következő két hét pedig csak az élvezet kedvéért van. Egyszer közöltem vele, hogy "na most" kellene....hát olyan szinten leblokkolt, hogy nemcsak az aznap estének, hanem az egész hétnek lőttek. Úgyhogy nála nem jön be a teljesítménykényszer.
sedina1987
2017-10-13 15:48:15
Sziasztok!
Régóta olvasgatlak titeket. Gondoltam ma én is csatolom a görbémet. Mi a véleményetek róla? Szedek Utrogestant, orvosi utasításra. Több, mint egy éve próbálkozunk, két biokémiai terhesség és egy spontán vetélés az 5.ik héten, ez az elmúlt egy év termése. Millió vizsgálaton vagyunk túl a párommal együtt, de eddig nem találtak semmi komolyabb problémát, azon felül, hogy a progeszteron szintem picivel alacsonyabb az átlagnál, de még határon belüli az értékem egyébként. Ezért is szedem az Utrot peteérés után 10 napig.
Ma néztem egy ovu tesztet és megjelent a második csík, de halványabb mint a másik. Eddig hófehér volt minden nap az ovu után. Vajon jóstesztként értékelhetem. Mit gondoltok? :)
Mindenkinek mielőbbi pozi tesztet kívánok és sok sok erőt és kitartást!
Edina
Anitacool
2017-10-13 14:17:54
Niki én október 23-ra nem várom :-)
Én sem szeretek várni, de tudom, hogy a türelem és a higgadtság a legfontosabb. Majd azután is, ha megszületik :-D Na de ezt te is tudod :-D
Most nagyon leköt a gyerkőc-munka-itthoni tevékenységek sokasága, ráadásul családi eseményekben bővelkedő hónapok előtt állunk, úgyhogy nincs időm ezen izgulni. Ma csodálkoztam épp rá, hogy jééé ez már az 5. dpo :-)
Ráadásul apuka előtt most titok volt a “mikor” is, úgyhogy ha minden jól megy, hatalmas lesz a meglepetés :-) Persze nem úgy titok, mindketten akarjuk, csak nem stresszelem azzal, hogy “most kéne nagyon szeretni” :-D
Többieknél tudják az apukák / apukajelöltek, hogy mikor “kell” összebújnotok?
Chill
2017-10-13 11:22:04
Nem gond Erika :) Csilla vagyok szóval meg jól is kezdted.
Én megfogadtam hogy csak a a 14. napon tesztelek, sima drogerias teszttel, az 25. Nagyon nagyon szorítok!!
Itt a mai gorbem. Semmi extra nincs velem :)
Niki111
2017-10-13 09:43:10
Anita neked hány nap van a nemvártig ? Nekem rövidebb a cikluson , mint neked , így tényleg együtt izgulunk :)
Hogy én mennyire utálok várni : D
Kira84
2017-10-13 09:42:38
erikasz
Szia nekem kb 4 napja érzékenyek a cicik, főleg a bimbó, meg mindig olyan mintha fázna.Krémes folyás is azóta van, 3 napja erősebben nyilaldosik a hasam alja de főleg a petefészek körül érzem most is apró szurkálások vannak.