Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-10-15 12:06:24

Anitacool a beágyazodás is lehet 7 nap olyankor aztmondják leszokott esni a hő .Nagyon szépen haladsz felfelé igy tovább.:) Én napok óta fejfájással kelek,ez is jó jel, terhesség jele, és fehér darabkák pisilés után ,valami méh dugónak mondják.Neked volt ilyen?Azt a barna nyullos nyálkát nem követte semmi ,csak most reggel az a fehér darabka olyan száraz mint a bör darab lenne.A hőm stagnált csináltam tesztet ,de még negativ :(
Anitacool
2017-10-15 10:48:24

Niki szépen alakul a luteálisod! :-)
Nekem ma reggelre lett benne egy leugrás, erősen bízom benne, hogy holnap visszamegy. :-/
Tünetek szintjén egész hihetetlen, de mindent produkálok, amit terhesen. De mivel ez csak a 7. dpo, így azt gondolom, hogy az elmém játszik velem. Puffadás, hányinger, extrém fáradtság indokolatlanul. Ha ez kb. a 6. hét lenne, még el is hinném :-))) Itt a csodagörbe:
Anitacool
2017-10-15 10:43:15

Szia Amandeen!
Sajnálom a sikertelen hónapot, de nézzük a jó oldalát! A görbén látszik, hogy valami nem menetrendszerű. A nőgyógyászod ha jófej, segít kiírni a hormonsort. Vagy legalábbis megmondja, melyik nap miket vetess le!
Én ahogy emlékszem valami ilyesmi volt:
3. Nap
LH
FSH
Prolaktin
Ösztradiol
Progeszteron
Tesztoszteron

21. Nap (amit én a hosszú ciklus miatt az ovu után kb 8-9 nappal vetettem le)
Ösztradiol
Progeszteron
Prolaktin
TSH
(Ha felmerül a pajzsmirigy működés rendellenessége: T3, T4, anti-TPO)
Ezeket fejből írtam le, de ha lesz érkezésem utána keresek a papírjaim között
Niki111
2017-10-15 10:41:16

Amandeen nagyon sajnálom :( azért ne add fel. Én hormon vizsgálatban nem vagyok otthon, hogy mit kell nézetni. Nekem pajzsmirigy problémáim vannak, csak az ahhoz kapcsolódóakat ismerem.

Én nagyon fáradt vagyok, persze ez sok mindentől lehet. Még csak 6. DPO, úgyhogy nagy csodákat nem várok. Na jó, de :D

Ma így alakult a görbém
Amandeen
2017-10-15 09:49:23

Hát csajok rossz hír, ma reggelre megjött . :-( így úgy néz ki, hogy gyógyszer nélkül 36 napos ciklust produkàltam, elég hullàmzó görbével. Kívàncsi vagyok, ez a hónap hogy alakul majd. Meg tudnà nekem valaki mondani, hogy hormonvizsgàlaton milyen hormonokat kell megnézessek?
Amandeen
2017-10-15 00:49:38

Azt hiszem, ez is egy sikertelen hónap lesz, az imént a wc papíron halvàny rózsaszínes, barnàs maszat... :-( pecsételés.
Niki111
2017-10-14 22:19:14

Amandeen, sajnálom, ha megjön.

Erika, fel a fejjel, de tényleg korai volt még talán a teszt.

Nekem ma megőrültek a mellbimbóim, pedig még nincs dolguk :) Még csak nemrégen volt ovu. Nagyon bizseregnek egész nap. Már gondoltam, hogy biztosan csak beképzelem, de most zuhany után még inkább érzem.
erikasz
2017-10-14 14:24:55

Chill,Sedina nem mondok le:D Nézegettem a terhességi teszteket. Én a 14 DPO vagyok ,és soknak a 10 erősségü veteránon alig látszik a 17 DPO -n valami .Korán csináltam az biztos:D
Chill
2017-10-14 14:08:24

Meg fenn a hő Erika, addig ne mondj le a hónapról!!
sedina1987
2017-10-14 14:02:18

Erikasz!fel a fejjel,ne csüggedj,két nap múlva tesztelj újra

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!