Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-10-16 08:40:20

Niki köszönöm :)a tied is nagyon biztató:) Kira hogy álsz? Fbara menyire esett le a hőd?Milyen a vérzés?
erikasz
2017-10-16 08:35:46

Sedina ne ijedj meg, mikor teherbe esel ez valakinél normális ,emlőkszik a szervezet a menszire,csak darabos tulsok nelegyen!!!
erikasz
2017-10-16 08:31:19

Fbara: akkoriban nem is hallottam olyat hogy hőgörbe,nem tudom milyen lehetett a hőm ,de arra emlékszem mindig melegem volt:) Anitacool én irtam az orvos válaszolba.Azt a választ kaptam: Tán változókor közeleg,és nehéz lesz teherbeesnem .Ezért ilyen a hőgörbém.Most csomó tojás folyasom van,tegnap estére rengeteg volt 10 centire nyujtható .Nem értem !Nagy csomó mikor pisiltem a papiron volt,még meg is ijedtem:O Itt a görbém változatlan.Vizeletet vettem reggel ,elmegyek tesztért csinálok.Mert olvastam azt is, aki teherbeesik bő tolyás folyása van.
Niki111
2017-10-16 08:20:08

Sziasztok lányok!
Anita, tényleg egy napon járunk, 7. DPO. Nekem is tüneteim vannak. Ha nem harmadik terhességet várnék, nem is biztos, hogy feltűnne. De a mellbimbóim, mintha tűvel szurkálnák és a hőm is szépen alakulgat. Persze még sokat kell várni (juj, én is de utálok várni)

Fbara: én is felfázásra tippelnék, vagy esetleg megemelted magad?

Erika: hű, de hosszú a görbéd :o

Kira: reménységes nagyon a görbéd
sedina1987
2017-10-16 07:06:00

Sziasztok!
Érdekesen alakulnak a napjaim...Csináltam 10-es erősségű terhességi tesztet az elmúlt két napban, negatívak lettek...Tegnap délelőtt együtt voltunk a párommal, utána vérzés, aztán egész nap semmi. Ma reggel csináltam egy Facelle 25-ös erősségű tesztet és halvány pozitív lett, azonban ismételten fellépett egy kis pecsételés - ne haragudjatok, hogy így leírom - de életemben nem láttam ilyen furcsa színű pecsételést (rózsaszínes narancssárgás barnás). A hőm továbbra is stagnál, nem esett le. Ma lenne a napja a "nemvártnak". Mivel utrot szedek (3*1) nem tudom mi tévő legyek. A dokinénimhez 1 hét múlva jutok el legkorábban, ha felhívom telefonon a szokásos választ kapom, emeljük az utrot 3*2-re és bizakodjunk. Vélemények?
Amandeen
2017-10-15 23:49:57

Anitacool, köszi! :-)
Anitacool
2017-10-15 22:08:18

https://tervezettbaba.hu/tudastar/nemi-hormonokrol-reszletesen

Itt tök jól leírják és látszik a grafikonon is, hogy a luteális szakaszban is van egy ösztrogéncsúcs, ez okozhatta a leesést a hőmben.
Érdemes átolvasgatni, szerintem klassz összefoglaló :-)
fbara90
2017-10-15 22:01:48

Nem táplálok hiú ábrándokat. :)
Várni viszont annyira nem szeretek. :D remélem előbb lesz pé-m mint az előző ciklusomban.
Anitacool
2017-10-15 21:34:37

Fbara szerintem nem baba lesz, ha leesett a hőd, akkor nem termel a szervezeted már progeszteront, levált a nyálkahártya is. Nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned. Inkább nézzünk előre, nem sok kell és jön a következő péd! ;-) Megy a drukk! Azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást! ;-)
fbara90
2017-10-15 21:12:55

Erikasz te mertél hőt akkoriban? Neked magason maradt vérzés ellenére? Mert az viszont leesett nekem.
Anitacool neked is köszönöm, hogy segíteni próbalsz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!