Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki köszönöm :)a tied is nagyon biztató:) Kira hogy álsz? Fbara menyire esett le a hőd?Milyen a vérzés?
erikasz
2017-10-16 08:35:46
Sedina ne ijedj meg, mikor teherbe esel ez valakinél normális ,emlőkszik a szervezet a menszire,csak darabos tulsok nelegyen!!!
erikasz
2017-10-16 08:31:19
Fbara: akkoriban nem is hallottam olyat hogy hőgörbe,nem tudom milyen lehetett a hőm ,de arra emlékszem mindig melegem volt:) Anitacool én irtam az orvos válaszolba.Azt a választ kaptam: Tán változókor közeleg,és nehéz lesz teherbeesnem .Ezért ilyen a hőgörbém.Most csomó tojás folyasom van,tegnap estére rengeteg volt 10 centire nyujtható .Nem értem !Nagy csomó mikor pisiltem a papiron volt,még meg is ijedtem:O Itt a görbém változatlan.Vizeletet vettem reggel ,elmegyek tesztért csinálok.Mert olvastam azt is, aki teherbeesik bő tolyás folyása van.
Niki111
2017-10-16 08:20:08
Sziasztok lányok!
Anita, tényleg egy napon járunk, 7. DPO. Nekem is tüneteim vannak. Ha nem harmadik terhességet várnék, nem is biztos, hogy feltűnne. De a mellbimbóim, mintha tűvel szurkálnák és a hőm is szépen alakulgat. Persze még sokat kell várni (juj, én is de utálok várni)
Fbara: én is felfázásra tippelnék, vagy esetleg megemelted magad?
Erika: hű, de hosszú a görbéd :o
Kira: reménységes nagyon a görbéd
sedina1987
2017-10-16 07:06:00
Sziasztok!
Érdekesen alakulnak a napjaim...Csináltam 10-es erősségű terhességi tesztet az elmúlt két napban, negatívak lettek...Tegnap délelőtt együtt voltunk a párommal, utána vérzés, aztán egész nap semmi. Ma reggel csináltam egy Facelle 25-ös erősségű tesztet és halvány pozitív lett, azonban ismételten fellépett egy kis pecsételés - ne haragudjatok, hogy így leírom - de életemben nem láttam ilyen furcsa színű pecsételést (rózsaszínes narancssárgás barnás). A hőm továbbra is stagnál, nem esett le. Ma lenne a napja a "nemvártnak". Mivel utrot szedek (3*1) nem tudom mi tévő legyek. A dokinénimhez 1 hét múlva jutok el legkorábban, ha felhívom telefonon a szokásos választ kapom, emeljük az utrot 3*2-re és bizakodjunk. Vélemények?
Itt tök jól leírják és látszik a grafikonon is, hogy a luteális szakaszban is van egy ösztrogéncsúcs, ez okozhatta a leesést a hőmben.
Érdemes átolvasgatni, szerintem klassz összefoglaló :-)
fbara90
2017-10-15 22:01:48
Nem táplálok hiú ábrándokat. :)
Várni viszont annyira nem szeretek. :D remélem előbb lesz pé-m mint az előző ciklusomban.
Anitacool
2017-10-15 21:34:37
Fbara szerintem nem baba lesz, ha leesett a hőd, akkor nem termel a szervezeted már progeszteront, levált a nyálkahártya is. Nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned. Inkább nézzünk előre, nem sok kell és jön a következő péd! ;-) Megy a drukk! Azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást! ;-)
fbara90
2017-10-15 21:12:55
Erikasz te mertél hőt akkoriban? Neked magason maradt vérzés ellenére? Mert az viszont leesett nekem.
Anitacool neked is köszönöm, hogy segíteni próbalsz.