Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gondolj bele, baktérium vagy vírus a szervezetedben, mikor a sejtosztódás legkényesebb pontjánál tartana. Óvakodunk tőle.
erikasz
2017-12-03 15:09:18
Fbara : Te eszed a méhpenpöt? Olvasgattam rolla rosszat is ,jót is ! -Valakinél alergiás reakciót idéz elő ,aki a méhcsipésre alergiás ,és 2 hét után szünetelni kell ,fejfájást ciklus zavart okoz !!
fbara90
2017-12-03 15:08:01
Anitacool ennyire bakavarhat egy kis sima megfázás? :O Erről így még nem olvastam.
Anitacool
2017-12-03 15:04:07
Barbi jobbulást nektek!!
Szerintem meg most kifejezetten örülj, hogy még nem volt péd! Nálunk alapszabály: betegen nem csinálunk gyereket! Hogy aztán azon izguljunk, nem kavar-e be neki! Nem-nem! Előbb tessék meggyógyulni! ;-) Türelem, jönni fog az ovu hamarosan, mikor egészségesek lesztek mindketten!
fbara90
2017-12-03 14:31:50
Erikasz köszi szépen, viszonylag jól vagyunk. Én jobban, mint a párom. Neki hőemelkedése volt tegnap. De talán időben elkaptuk a grabancát a vírusnak.
A lelkem jobban fáj most. Annyira szeretném már, hogy valami magasabbat mérjek. De hát látod, csak nem ugrik fel ... :(((( minden reggel pofára esek.
fbara90
2017-12-03 14:29:16
Csuti! Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagytok! :) Tök jó, hogy jófej a védőnőd, sokak sajnos az ellenkezőjét tapasztalják... Ez megkönnyíti a kötelező látogatásokat, meg szuper hogy tudod számíthatsz rá. :)
Erikasz lehet hogy csak korai volt a teszt, mert a görbéd az még gyönyörűen felfelé tart! :)
Amandeen majd beindul, pár nap.. :) én utálom a várakozást, amikor még semmi nem történik...várni hogy mikor jön már az ovu.. Most is pl látod hiába várom, már a 22. napon vagyok... de nemsokára izgulhatsz :) kb hányadik napon szokott pé-d lenni? :)
Anitacool még csak 1 tizedet esett le, és még el sem telt a 14 ovu utáni nap. Gondolod, hogy már le kell tenned erről a ciklusról? pár nappal ezelőtt is álltál már 2x is 36,7-en. Szerintem korai feladni :)
Kira szorítok, hogy egy kiegyensúlyozott görbéd legyen most! :)
Niki te sem kell, hogy izgulj még szerintem, annyira az elején vagy tényleg.. :) Korai lenne, hogy lefele induljon a hőd.
Margaréta a Te görbéd hogyan alakul most? :)
erikasz
2017-12-03 14:28:59
.Fbara nagyon sajnálom hogy betegek lettetek :(:( Már jól vagytok a párotokkal eggyütt ? Jó egészséget kivánok nektek ,mihamarabbi gyogyulást !
fbara90
2017-12-03 14:16:38
Sziasztok!
Követtelek Titeket egész hétvégén, hogy képben legyek, csak írni nem tudtam. Lebetegedtem kicsit én is, meg a párom is. Egész hétvége a mézes teáról és kikúrálásról szól, most már valamivel jobb. Enyhe torokfájás, nátha, bedugult orr, kicsi köhögés. Nem tudom, hogy a megfázásnak tudható-e be, vagy mi a fenének, de az atya Istennek sem akar felmenni a hőm. Úgy kelek fel reggelente, hogy érzem, levert a víz éjjel.. a szoba hidegebb, de nem több fokkal,mint ahogy azt be lehet jelölni. szóval nem hiszem,hogy ez befolyásoló tényező lenne. Szomorú vagyok. :( Ezek szerint nem lehetett még ovum.
Kira84
2017-12-03 13:28:27
Szia Niki111
Igen most haspadozom, nem rég kezdtem el,Próbáltam a futást is de nem használt, a doki is lebeszélt róla, amíg nem indul be rendesen a fogyás ne erőltessem az izületeket, így marad a gyors séta és a haspad egyenlőre. :)
erikasz
2017-12-03 11:20:48
Niki :Jó ,és mondj véleményt ,nekem a coverline alatt van a 36.4 hőm mind a 4 darab :)