Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-02 22:16:44

Kira : Mi is vásárolni voltunk a hugommal :) Délelött főztem sütöttem , mostam elszaladt a nap :) Nagy boldogság,számomra az hogy eddig szépen alakul a görbéd,nincs benne nagy ugrálás ,hatással van rád a tea :D Én holnap tesztelek reménykedek hogy pozitiv lesz:D
Kira84
2017-12-02 21:03:25

Sziasztok lányok,
erikasz it vagyok már csak vendégeim voltak, így egész nap sütöttem főztem :D ,.. :)
Amandeen
2017-12-02 17:14:42

Erikasz, várom már a holnapot, hogy mit mutat majd a teszt! Szurkolok!
Niki, ikrek lesznek, meglásd! :-)
Én így állok ma. Semmi említésre méltó.
Niki111
2017-12-02 15:04:16

Csuti : de jó :) örülök, hogy jól vagytok ! Hány hetes vagy ? Jaja , ikrekre gyúrunk :D
Erika : juuuuuj de izgalmas !! Nagyon kiváncsi vagyok reggel mit mutat a hő és a teszted :)
Margaréta : mi az , h nem adnak időpontot , mert normál tartományban van?? Jezusom , kapják be
Nem csak egy értéket kell nézni basszus :/
Margaréta88
2017-12-02 14:54:22

Niki: igen, csináltátok magánba vérvételt. De az endokrinológiával úgy jártam, h a normál rendelésre nem adtak időpontot mert h normál tartományban van az értéke még. Azt mondták h próbáljam meg a nőgyógyászaton mert ott is van endo. De sztem meg visszamegyek a nodokihoz a vérvétel eredményével es meglátom arra mit mond.
erikasz
2017-12-02 14:37:18

Niki : Jó magasra ment fel a hőd ,fuuuuujom még magasabbra ,de jó !!!:-D Margaréta mindjárt ovu juuuj :D Anitacool : Még nemcsináltam tesztet ,de reggel csinálok :D Anita szép a görbéd nagyon :D Amandeen, Kira , Fbara ,hol vagytok ? Csuti nagyon örülök ,hogy jól vagy a csöpséggel együtt !Jó egészséget kivánok nektek !!! :DIgy állok én :)
Csuti0925
2017-12-02 11:13:16

Minden nap olvaslak titeket, ugyhogy kepben vagyok. Tobb cuki gorbet is latok es azt is latom hogy niki ikrekre gyursz. :) Remelem mindenkinek osszejon, ket marekkal szorom a babavarazsport mindenkire minden nap.
Velem semmi izgi nem tortent eddig (hala istennek). Talalkoztam a vedonovel, ram zuditott egy csomo info aminek a tizedet sem jegyeztem meg, es ezt kozoltem is vele. Tudja es barmikor hivhatom. De nagyon szimpi volt nekem. Ugy majd megyek minden fele amerre kell.
Nyugi olvaslak titeket mert kivancsi vagyok kivel mi van.
Niki111
2017-12-02 11:00:23

Anita : két nap volt pozitív a teszt végülis , együtt voltunk , így majd kiderül hamarosan . Néztem , a closti emelhetett-e esetleg a hőn , de nem találtam ilyet . A progeszteron pótlásrol olvastam , h az emelheti meg
Igyekszem nem levonni messzemenő következtetéseket levonni , dehát nagyon nehezen megy ...
ez a 4. Vezetett ciklusom és eddig egyszer sem volt 36,9
Mire gondolná az ember lánya ? :)
Hosszú ez a lutealis fázis :)
Anitacool
2017-12-02 10:48:36

Niki teljesen jól gondolkodik a dokid, hogy ciklusmonitorotást akar csinálni. Na de nem lesz rá úgysem szükség, mert most pozitívat fogsz tesztelni, meglásd!
Fura, hogy áttette az ovudat, de a lényeg, hogy fent maradjon a hőd egy nap ide vagy oda :-)
Niki111
2017-12-02 10:44:35

Ja és a ma reggeli hő után attete 28-ra az ovut , amit nem teljesen értek . A fertility 29-re húzta be

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!