Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-12-04 09:50:13

Barbi : akkor most hajrá felfelé . Lh tesztet csináltál ?
Hogy vagytok ? Gyógyultok ?
fbara90
2017-12-04 08:08:21

Sziasztok!
Niki, volt már hosszú ciklusom, késői ovuval, ha erre gondolsz.

Amandeen én a fog.gátlót hagytam abba márciusban, de azóta nem igazán van 2 egyforma hosszú ciklusom. Össze-vissza van ovu. ami megegyezik göbreileg mindig, az a luteális fázis. Pedig a fog.gátló előtt tök szabályos ciklusaim voltak...A hődből úgyis kiderül mikor van ovud. :) Aranyos párod van, látszik, hogy ő is nagyon akarja a babát! :)))

Margaréta drukkolok, hogy erősödjön mára a teszt! :)

Ildiko84 örülök, hogy itt vagy köztünk! Boldogság töltött el,miközben olvastam a soraid! Igazi harcos vagy! :) Jó egészséget kívánok Neked is, a kisbabádnak, és az egész családodnak is! :) Mérhetetlen boldogság lehet, amit most éreztek! :) Hány hetesek vagytok? :) MEnnyi van szülésig? :))

Csajok nekem leesett megint a hőm. szerintem próbál megrepedni végre a tüsző ... :) de nem akarom elkiabálni
Niki111
2017-12-04 07:55:23

Jó reggelt lányok !
Anita , mit mértél ma ? Én bírom a realitásod . Ez a százalék számítas nagyon tetszik :)
Nekem feljebb ment picit szerencsére
Majd meglátjuk
Ildikó : de jó ilyet olvasni :) én is eszem
A mehpempot
Anitacool
2017-12-04 05:40:35

Szia Ildiko84! Köszönöm, hogy megosztottad a történeteteket velünk! Szívből örülök, hogy sikerült nyerned minden betegséggel szemben és hogy szerelmetek gyümölcsét hamarosan a karodban tarthatod, ez a világon a legfantasztikusabb érzés :-) Legyen könnyű a várandósságod vége és a szülés is!
Én egy hónapja kezdtem a méhpemőt, érzem is áldásos hatását már most. Nekem sem kavart be, sőt, sokkal kiegyensúlyozottabb lett a görbém tőle, de javult a látásom is, és egyelőre PMS tünetek sem jelentkeztek. Te tartasz szünetet, vagy folyamatosan szeded?
ildiko84
2017-12-04 01:35:44

Sziasztok, mi nagy utat jártunk meg, hogy végre babázhassunk, volt több nőgyógyászati problémám, küzdöttem a rákkal, legyőztem, felépültem aztán küzdöttünk, hogy végre a szerelmünknek gyümölcse legyen. Úgy tudnám jellemezni az elmúlt időszakot, mint egy olyan hullámvasutat, amin először ülünk és csak reméljük, hogy hamar vége lesz, mert nem bírjuk a hullámokat...
Amiben őszíntén hiszek, hogy nagyon sokat segített az a méhpempő.
Olvastam másnak a hozzászólását, hogy megzavarja ciklust, én ilyet nem tapasztaltam..sőt...annyira bejött, hogy még mindig szedem...mindjárt megszülök, de biztos, ami biztos...én hiszek benne. Sok hely van ahol venni lehet én a magyarországtól veszem, sok szempontból ők voltak a legszimpibbek. Ha hasonló úton jártok érdemes elgondolkodnotok az alternatív segítségeken...
Anitacool
2017-12-03 23:15:30

Amandeen, látszik, hogy ez közös projekt és mindketten akarjátok, így kell ezt!
Margaréta, köszi aranyos vagy, de kívülről ismerem a testem jelzéseit, és a hamis remény nem az én asztalom. Magamat sem szoktam áltatni, és itt a többieket sem, mert rosszabb magasról pofára esni. Lehet emiatt néha negatívnak láttok, de én realista vagyok.
Niki neked még bármi lehet! Ha egy petével 20% az esély, akkor neked 40%, hogy sikeres lesz a hónap ;-)
Viszont ha nekem megjön, az azt jelenti, hogy én idén már nem tesztelek pozitívat :-( Szóval hajrá 2018, szeretnék egy szép kezdést magunknak!
Viszont mindenkire itt a fórumon még idén szálljon baba varázspor, azt kívánom! :-)
Niki111
2017-12-03 21:42:45

Margaréta : én még nagyon az elején vagyok, még ráérek belehalni 2x , kb 10 nap van a menziig
Amandeen : nagyon jó fej a párod :) hamarosan meg lesz reméljük a gyümölcse
Erika : gépen sem sikerult sajna megnyitni
Barbi : gyogyuljatok meg
Margaréta88
2017-12-03 19:54:29

Anita, Niki: még nem szabad feladni, az utolsó pillanatig bízni kell!!! :))
Fbara: nekem ma ugyanannyi mint tegnap, 36,4. Az előbb csináltam ovu tesztet, tegnap óra erősödött, sztem 2-3 nap és bízom h pozi lesz. Vagyis nagyon szeretném. :)
Amandeen
2017-12-03 19:10:09

Hadd meséljek el egy aranyos sztorit. Képzeljétek, tegnap hivatalosak voltunk egy rendezvényre, utána pedig egy vacsorával vendégeltek meg bennünket. Persze a férfiak körülöttünk kapkodták a pálinkát, meg a sört meg a bort, ami ugye az én párocskámnak most éppen tiltott gyümölcs a spermajavító kúra miatt. Ami megengedett, az napi egy barna sör és ennyi. Nos, igencsak nehéz volt ellent mondani a sok koccintó vendégnek, csak leszaladt 2 kicsi pálesz. Mondtam a páromnak, hogy így nem lesz jó, 3 hónap múlva lesz meg ennek az eredménye, ami hosszú idő, ne akarja elrontani. Vacsi után is jöttek a pincérek, hogy hát itt a sör meg a fincsi bor, ekkor rámnézett a férjem, és megkérdezte, hogy szabad-e meginnia egy sört, mire én azt feleltem, hogy nem biztos, hogy jó ötlet. Erre odafordult a pincérhez, és azt mondta, hogy köszöni, de ő most nem kér. Mit mondjak, büszke voltam rá, hogy megállta, pedig éreztem, hogy jól esett volna a haverokkal legurítani egyet, de mégsem tette. :-) Mindenki odasorakozott a pulthoz, ment a csevegés meg a koccintás, de ő mellettem maradt az asztalnál. Férfi szemszögből nagy lemondás volt ez, de nekem jól esett, hogy betartotta, amit megbeszéltünk. Olyan aranyos volt, hogy így szót fogadott nekem, egy hős! :-)
Amandeen
2017-12-03 18:54:14

Sziasztok!
Nekem is érdekesen alakul a görbém. Ma 36,4-et mértem. Elég sok tizedet ugrált most ebben a 2 napban. Remélem még nem ovu, hiszen most múlt csak el a menzi. Mára arra számítottam, hogy 36, 2-t fogok mérni, de arra nem, hogy 3 tizedeket ugrál itt nekem.

Fbara, nem tudok pontos választ adni arra, hogy mikor "szokott" pé-m lenni, mivel ez még csak a 3. rendes ciklusom azóta, hogy abbahagytam a hormonpótló dilibogyó szedését. Míg szedtem mindig 28 napos ciklusaim voltak, kb 14-15. napon volt az ovu (ha volt). Miután abbahagytam a gyógyszert lett egy 36 napos ciklusom, ahol szerintem nem is volt ovum. Utána októberben volt egy 21 napos ciklusom, talán 8. napi pé-vel, aztán lett egy 23 napos ciklusom 12. napi pé-vel. Most pedig nem tudom, mi jön, új ciklust kezdtem, 6. ciklusnapomon vagyok éppen. Méhnyákot most megint nem tudok nézni, mert megint hüvelykúpot kell használnom a szerdai beavatkozás miatt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!