Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok :) vissza tértem új erővel. Nem igazán tudtam vezetni a görbémet, a költözés miatt. Nagyon le vagyok maradva, néha néha sikerült olvasnom titeket egy kicsit, vannak babások ugye? Nagy gratula nekik. Látom még vagyunk egy páran akik kitartóan vezetik a görbéjuket! Hajrá nekünk!
Nálam olyan érdekes rendszer kezd kialakulni, 5 napig megvan utána 2-3 nap barnazas és szinte azonnal megjelenik a tojcsis nyak, 14 nap korul van peteeresem aminek örülök nagyon (régen 20-24 nap között volt), de ez a barnazas aggaszt kicsit. Szülés előtt nem volt.
Esetleg tudjatok mitől van mensi után? Próbáltam utána olvasni de csak olyan cikkeket találtam ahol előtte írja..
Niki111
2017-12-04 10:32:46
Amandeen: igen, én is ezzel vígasztalom magam :) Remélem innen már csak felfelé megy :)
A fertilityfriend oldal 36,45-re tette a coverline-t, ahhoz képest magasan szárnyal :)
A méhpempőről én is jókat tudok mondani, de nem merek megesküdni rá, hogy amiatt lett normális mennyiségű a vérzésem és egy nappal rövidebb, mert ugye én szedtem a clostit a ciklus 3-7 napján.
Bár már mindenki beteg volt pl a környezetemben , én még nem, pedig régebben azonnal letarolt a nátha, amint vki körülöttem beteg lett.
Barbi: tampont én is az utolsó pillanatban szoktam venni, hátha nem kell. Eddig nem jött be :) most van otthon, maradt elég, hátha ez most bejön :D
Ildikó: tényleg megható a történeted, és olyan jó ilyeneket olvasni! Sok erőt adtál vele. Ha belegondolok, az én dolgaim eltörpülnek mellette. :)
Lányok, én már megint émelygek, és bizsereg a cicim. Nem akarok már ezeknek bedőlni, de komolyan. Mi a fenétől lehet? Még túl korai, beágyazódás sem lehetett még.
Amandeen
2017-12-04 09:58:32
Erikasz, mi újság nálad? Hogy áll a mai hőd?
Amandeen
2017-12-04 09:57:42
Ildiko84, meghatott a történeted, köszi, hogy megosztottad velünk. Boldog babavárást! Én is fontolgatom a méhpempő szedését.
Amandeen
2017-12-04 09:55:37
Niki, meglátod jó lesz az a görbe, mára megint emelkedett. Ez még nagyon az eleje, ennyi belefér.
Fbara, hogy vagytok? Meggyógyultatok?
Én így állok ma.
fbara90
2017-12-04 09:54:50
Jobban vagyunk amúgy, a mézes tea csodaszer :D fél üveg mézet bedörgöltünk 2 nap alatt :D már csak a bedugult orrom zavar :)
fbara90
2017-12-04 09:53:55
Niki nem csinálok. Feleslegesen lőttem eddig is, lesz ahogy lesz, most már nem görcsölök rajta, morcos vagyok.. :D Nincs is itthon LH teszt... Én már nem akarok venni, betétet sem vettem még, arra készülök lélekben, hogy talán a következő hónapran már nem lesz ilyenekre szükségem :D :D