Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz megnéztem a terhesgörbéd, nem trifázisos, 36,6-36,7 körül mozgott, 1-2 kiugrással. Akkor lenne trifázisos, ha 2 jól elkülöníthető fázis lenne a luteális szakaszban. Ez is bizonyítja, hogy nem feltétele a sikernek a trifázisos görbe ;-)
Anitacool
2017-12-05 10:47:51
Annyi pozitívum van a hónapban, hogy a méhpempőtől nagyon szép lett a görbém! :-) Bárcsak visszaállna 35naposra! Biztos, hogy veszek még, ha elfogy. :-)
Anitacool
2017-12-05 10:36:19
Niki, köszi a kérdést, még várom a sorom, ma vagy holnap van itt az idő.
Mindenkinek drukkolok, hogy még idén babásodjon! :-)
fbara90
2017-12-05 09:10:36
Niki eddig jól alakul a görbéd, csak így tovább! :)
Chill értettem :D :) hát szerintem nem jelent semmi rosszat. :) Ha igen, akor nekem vmi igen régóta rosszul működik :D
Érdekes ez a hirtelen hőleesés :-O
Chill
2017-12-05 08:58:17
Prof Esztergom = progeszteron
Chill
2017-12-05 08:57:22
Köszi Barbi, azt hittem a mensi utáni barnazas is valami bajra utal. De akkor megnyugodtam. Nekem régebben nem volt, azt olvastam, hogy előtte nem jó jel mert prof Esztergom hiány.
Nálam nem tudom mi történik, elég nagy zuhanás..
Niki111
2017-12-05 07:16:25
Jó reggelt!
Barbi: hopppppáááááá, ovu !!! :) :)
Nekem klasszik 36, 8 most. Holnap lesz a 7. dpo. Kíváncsi leszek. MA 4 óta hányingerem van.....
Várakozó üzemmód
Anita, Erika?
Többiek?
fbara90
2017-12-05 06:06:11
Na ez meg a ma reggeli mérés :)
Ennyire hirtelen még nem ugrott meg. Mindig csak 1-2 tizedenként. :)
fbara90
2017-12-04 21:28:00
Amandeen, köszönöm, hogy kérdezted, jobban vagyunk, de még nem 100%-os. :) Rajta vagyunk! :))
Niki talán ez a fordított taktika most bejön! :D :D :D
Chill 1-2 napig én is szoktam barnázni mensi után. Szerintem ez csak "tisztulás". :) De nekem nem fura, mert mindig is volt. :)
örülök, hogy újra itt vagy :) Jövőre rám ugyanez vár :D építkezés-költözés :D
erikasz alig várom, hogy tesztelj, izgulok érted! :D
Pdori92 üdv köztünk! :) Teljesen rendben van a görbéd, még korai aggódni! :) Mielőbbi babásodást kívánok! :)
Képzeljétek felvezettem kíváncsiságból ezt a ciklusomat a ciklus.hu-ra, és a coverline-t behúzta 36,4-re, az ovut meg betette november 28ra :-O
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=741K_pkiv_g_s.jpg
Szerintetek lehetséges?! Vagy ez az oldal is áthelyezi az ovut, ha már több az adat? hogy lehetne ovu akkor, ha csak 1x ment a hő a coverline fölé?
Becsatolom az itteni grafikont is még1x, hogy ne kelljen visszapörgetnetek.
Niki111
2017-12-04 21:18:49
Chill: sziaaaa! Meg volt a költözés ? Jól felugrott a hőd :ő
Dóri : még az elején vagy , mint én . Türelem :D mondom én :) :)
Erika : jól alakul ! Drukkolok nagyon
Kira : jó lesz ez ;)