Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita : jó , h így érzed . Bár úgysem lehet megvaltoztatni igazából .
Amandeen : drukkolok ;) azért annyira nem vagyok türelmetlen :D kibirom az egy hetet (nem bírom -de bírom -nem-de ) :D :D na szóval kibirom :)
Barbi : nem kezdted a mehpempot ?
Kira84
2017-12-06 09:22:49
Jó reggelt lányok.. :)
Anitacool
2017-12-06 09:10:55
Sajnálom Barbi, úgy látszik picit megvárat a babátok. De ne aggódj, és főleg ne légy mérges! Gondolj erre az egészre pozitívan és szeretettel! A tested okosan kivárja, hogy a legjobb körülmények közé érkezzen! :-)
Hozzám ma reggel bekopogtatott a Mikulás. Nem csalódtam, éreztem pár napja. Azt gondolom, hogy ezúttal nem találkozott a tökéletes anya és apa sejt, és akkor viszont jó ez így. A kisfiúnkra is 11 hónapot vártunk, már majdnem beleroppantam, de utólag azt mondom, hogy megérte, mert ő tényleg tökéletes! Így lesz a testvérkével is! :-) Tudom és hiszem!
fbara90
2017-12-06 09:04:30
Amandeen drukkolok, hogy este minden rendben menjen, és ne kelljen megvonást eszközölnötök! :)
Niki hajrá felfelééé! :D
Én ma reggel csalódtam, megint lesett ez a mocsok hő egy tozedet, mérges vagyok és csalódott.. mondjuk még mindig beteg vagyok, úgy keltem, hogy fázok, gondolom ez nem segített a helyzeten.
Anitacool
2017-12-06 08:57:46
Niki, csak a peteérést igazolja. Ha sikeres volt a hónap, akkor is csak a beágyazódás kezdetén fogsz pénteken tartani, úgyhogy ha türelmetlen vagy, nézess magánban vérből egy hcg szintet jövő hét elején :-)
Niki111
2017-12-06 08:41:47
Sziasztok! Mióta mérek a 7. dpo mindig 36,6-rá leesett. Ma 36,7 . Nos mit mondjak .... izgulooooooookkkkkk és még egy hét ;)
Pénteken progeszteron vérvétel . Annak van vmi értéke , ami utal vmire ? Volt mar vki ilyenen ? Tudom , h a tuszorepedest igazolja csak , h van -e olyan érték ami mar jó és jó a beágyazódáshoz . A neten össze -vissza infók vannak csak
Ti ?
Amandeen
2017-12-05 23:41:40
Fbara, igen Kira-val fej-fej mellett haladunk. Kíváncsi leszek, hogy alakul.
Szurkoljatok nekem lányok, holnap este 7-re megyek méhszájsebecskéket beforrasztani a nődokihoz. Szép Mikulás lesz, mondhatom... Ráadásul készül az ovu, mi meg akkor lehet nem is lehetünk majd együtt a beavatkozás után?
fbara90
2017-12-05 23:02:04
Kira, Amandeen kíváncsi vagyok hogy fogtok alakulni a napokban! :) Tényleg elég hasonlóan indultatok! :)
fbara90
2017-12-05 23:01:10
Chill köszönöm a kérdésed, jól mértem, ez tuti fix, ugyanúgy, mint máskor. Nem változott semmi körülmény. :) Leszámítva azt hogy kicsit betegek vagyunk. :) Nem tudom átlag mennyi a coverem, nem szoktam számolgatni, csak itt vezettem eddig a görbém, a tervezettbaba meg nem húz coverline-t.. de most ezen felbuzdulva lehet felviszem a cikusra a többit is. Bár ezek alapján nem bizti hogy megbízható. Fertily-re is feltöltöttem ezt a ciklusom, az meg pl még nem is érzékel ovut. Az az egy tuti, hogy nem szokott 36,4 meg 36,5 lenni a hőm, mint most volt... inkáb ilyen 36,3 körül .. :)
Anitacool köszönöm szépen! Neked pedig sikeres évkezdést kívánok, ha most tényleg megjönne! :-* De még megy a drukk a boldog évvégéért! ;)
erikasz mindenképp jelentkezz holnap mit mértél! :) Megnéztem a ciklusos görbédet, de nálad azért értem miért oda rakta.. :) neked a 36,4 után csak emelkedett, de nekem közben lecsökkent utána újra, nem kicsit. Mindegy, meglepi lesz :D egyébként 36,2-n van a coverline-od most nem? legalábbis ezen az ábrán,amit küldtél. úgyis kiderül mikor volt ovum ha megint mégis megjönne a nemvárt, mert akkor kb 16 napot kell visszaszámolnom, olyan hosszúak a luteálisaim. DE NE jöjjön meg..... !!!! :D
erikasz
2017-12-05 20:04:39
Kira : A nyák minőségét is javitja, persze hogy jó a spermának könnyebben uszikálnak a cél felé :D
Amandeen : drukkolok ;) azért annyira nem vagyok türelmetlen :D kibirom az egy hetet (nem bírom -de bírom -nem-de ) :D :D na szóval kibirom :)
Barbi : nem kezdted a mehpempot ?