Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-12-25 11:21:15

Erikasz, milyen izgi!!!! Gyanús vagy te nekem :-), ha ilyen gyorsan elmúlt a menzi, akkor szerintem van ott bent valaki a pociban! Nagyon drukkolok, hogy úgy legyen!
erikasz
2017-12-25 10:48:24

Hol vagy Kira ?

erikasz
2017-12-25 10:45:18

Kisscsillagh: Lehet a jó Isten adja ,meg tapasztalatbol ,én régota foglalkozom vele ,mert minden gyogyszerre alergiás vagyok ,és a gyogynővényekhez fordultam, mer az az ő ajándéka !
Borsmentárol azt is tudni kell ,nem csak gyomorra ,szélgörcsre jó,megfázásra !
Hanem a nemivágyat is serkenti !
erikasz
2017-12-25 10:37:17

Fbara : Köszönöm ,hogy seggithetek másokon ez engem boldogsággal tölt el !
Ha meg sikerrel jártok már e ciklusban,elsem hiszitek mennyire boldog leszek :D:D:D
A Jó Isten engem is megajándékoz majd ,mert ajánlottam az ő gyogynövényeit ,amitől babások lettetek .
Isten mér adta a gyümölcsöt ,jószágot ,zöldségeket ?
Fogyaszuk amire a szervezetnek szüksége van !
Mért adta azt a sok gyogynövényt ?
Gyogyitsuk önmagunkat !
Kisscsillagh
2017-12-25 10:18:04

Erikasz honnan tudsz ennyi mindent. Ezt így sehol nem olvastam a teákról.
erikasz
2017-12-25 10:07:43

Ez a leptop kiborit ,véletlenül megint megnyomtam valamit ,azért lett nagy hézag !!!
erikasz
2017-12-25 10:06:07

Kisscsillagh: Palást proginővelő a málna ösztrogén, eggyüttes használata az agyalapimirigyre hat és azt a hormot helyezi előtérbe amire éppen szükség van !
De nállad ez bejött hamar ,palást ivása után egyböl az ösztrogént tette előtérbe !
Ha nem ittad volna, még mindig lehetséges várnád mikor esik le a hőd ,mikor történik meg az ovulációd !

erikasz
2017-12-25 09:56:57

Kira : Hol vagy, hőd milyen lett?
Kisscsillagh
2017-12-25 09:11:57

Erikasz mire olvastalak már legördítettem a málnát, természetesen letakarva mert a gyógynövényeket úgy szokás. :) Közben volt egy halvány LHteszt csikom is, délután tesztelek újra. A Herbarias nő nagyon rafinalt volt és azt mondta hogy a csomagoláson olvasható utasítás szerint kell alkalmazni. :D
erikasz
2017-12-25 08:50:16

Kisscsillagh:Na megkérdezted a herbáriába hogy kell használni ?
Kiváncsi vagyok mit okoskodott ki az eladó !
Én tapasztalatbol ajánlom igy, mert én is igy ittam, és eredmény pozitiv teszt volt !
Ha pozitivat tesztelsz el kell a teákat hagyni !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!