Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira : Ugy ugy !:D
Most olvastam a gyakori kérdésekben ,a hőt levitte 0,4 tizeddel az alkohol !
De még azt is hogy alkoholos csoki is hatással van a reggeli hőre ,te szoktál ilyeneket enni ,vagy estére nasolni?
Csak azért mert most a lutelárisod elég ugrálos én ugy gondolom ,de a leesés miatt nem kell megijedni holnap felmegy meglátod és azt a hőt kiveszed jó !
Kisscsillagh
2017-12-25 12:58:07
Sushi köszi aranyos vagy :) Van tesztem. Reggel halvány csík volt rajta. Délután nézem újra. Ma tutira Apára fel lesz :D
erikasz
2017-12-25 12:33:33
Sushi :Persze hogy van, még háromszor is ,olvastam !
Tedd fel azt a ciklust !
Sushi
2017-12-25 12:18:31
Erikasz, köszi, az előző ciklusom esélytelen, mert nem találkoztam a párommal, az a hónap kiesett sajnos. A mensim sem volt eltérő a megszokottol. Tehát, úgy néz ki, kétszer is volt ovum ebben a ciklusomban??? Lehetséges? Mensi végén és tegnap. Clearblue és az LH teszttel is erős pozitívat mértem tegnap ebéd tájékán és este is, nyákom is volt-van. Viszont a hőmön nem nagyon látszik a tegnapi ovu vagy igen? :)).
Fbara, neked is 'karácsonyi' ovud volt, reméljük kiváló volt az időzítés és a találkozás. Nagyon szorítok értetek!
Kisscsillagh, Te is szépen alakulsz, hamarosan lesz peteérésed;) Tudsz tesztelni esetleg?
Amandeen, nagyon kedves vagy hogy gondolsz ránk! Biztos vagyok benne, hogy a jövő év a Tiétek is lesz, hidd el;-)
Kira, szorítok, hogy valami más legyen és ne mensi. Sajnos én sem vagyok tapasztalt a görbéket illetően. Az enyém is elég misztikus ebben a hónapban :D Biztos jól mértél? Néha én lefényképezem biztonság kedvéért mert reggel iszonyat álmos vagyok:D
Kira84
2017-12-25 12:04:11
erikasz . elolvastam, én arra gondoltam tegnap este mivel ittam likört mondjuk ami csak 1 felesnek felelt meg, na szóval hogy fölviszi a hőmet...
Nem nagyon tudom ezt mire vélni, Ma a palástfű teával inditottam este meg majd a Málnával...
erikasz
2017-12-25 11:56:40
Olvasd el Kira !
A menstruációs ciklus elő felében a testhőmérséklet körülbelül állandó - 37 fok alatti -, nagyobb ingadozásokat nem mutat. Viszont a peteérés előtt körülbelül 24 órával visszaesik a testhő 0,2-0,4 fokkal, majd onnan folyamatosan emelkedik 3 napon keresztül. Még egyszer tehát: nem a visszaesés napján történik a peteérés, hanem a visszaesést követő 24. óra körül, de már ekkor érdemes nemi életet élni, ha tényleg babát szeretnénk. itt kezdődnek a termékeny napok, és tartanak egészen addig, amíg a testhőmérsékletünk magasabban van.
A menstruációs ciklus vége felé közeledve a testhő visszaesik a normális értékre, és rendszerint még akkor meg is jön a menstruáció.
Fontos megemlíteni, hogy a hőmérős módszerrel nem lehet száz százalékosan következtetni a peteérés időpontjára, így ezt a módszert fogamzásgátló módszerként alkalmazni igen kockázatos.
A mérés eredményét befolyásolhatja a kialvatlanság, az esti átmulatott éjszaka, alkoholfogyasztás, kimerültség, betegség, gyógyszerfogyasztás. Ezeket külön érdemes jelölni a napi mért testhőmérséklet alatt, nehogy téves következtetéseket vonjunk le.
Amandeen
2017-12-25 11:28:01
Kira, hát nem tudom. Azért reméljük, hátha visszamászik. Ha nem, akkor úgy tűnik, hogy meg fog jönni, de ilyenre ne is gondolj!!!!
Amandeen
2017-12-25 11:25:34
Ho-Ho-Ho, Boldog Karácsonyt Mindenkinek még egyszer és mielőbbi babásodást!!!! :-) Tegnap a templomban értetek is imádkoztam!
Kira84
2017-12-25 11:24:50
Sziasztok lányok..
Hát én mély zuhanásba kezdtem, szerintem csak idő kérdése és megjön. Bár a hasam nem fáj nincs pecsételés sem,.
De lányok én nem hiszem hogy ez normális hogy elvileg pete érés után így le essen a hő..
Amandeen
2017-12-25 11:22:34
Fbara, szerintem 22-én hajnalban vagy a nap folyamán lehetett ovu, jó helyre húzta be. 21-i együttlét jó időzítés volt! :-)
Most olvastam a gyakori kérdésekben ,a hőt levitte 0,4 tizeddel az alkohol !
De még azt is hogy alkoholos csoki is hatással van a reggeli hőre ,te szoktál ilyeneket enni ,vagy estére nasolni?
Csak azért mert most a lutelárisod elég ugrálos én ugy gondolom ,de a leesés miatt nem kell megijedni holnap felmegy meglátod és azt a hőt kiveszed jó !