Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Nálunk is vendégség volt, azaz mi mentünk párom családjához, holnap az én szüleimhez megyünk.
Én ezt mértem ma. Tegnap ittan egy pohár bort, meg éjféli mise után forralt bort. Akkor nem értem, ha az alkohol csökkenti a hőt, akkor nekem ma magasabbat kellett volna mérnem? Pedig a ciklus elején vagyok, menzi 3. napja.
erikasz
2017-12-25 17:34:54
Niki : De jó hogy itt vagy és minden rendben !:DDD
Boldog Békés Karácsonyt az egész családnak !!!
Én is ezt irtam Lionnak hogy terhesség a hő alapján ,nem egyértelmüek az LH tesztek !!!! Kiráé is furcsa nekem nem e terhes hő alapján !:D
Niki111
2017-12-25 17:22:44
Sziasztok !
Barbi : nagyon ügyesek voltatok ;) drukkolok nagyon
Lion : a hcg teszt biztos , h nem mutat ovulaciot ! Inkább kora terhesség lehet . Sztem sajnos most turelmesnek kell lenned .
Lányok nekem mindig volt 2. osztrogencsucs miatti holeeses , amirol mindig gyozkodtem magam, h beagyazodasi holeeses . Nem az volt ;(
És a mostani terhes gorben nem is volt ilyen .
Persze ettől még lehet . Mert láttam olyan terhes görbét is.
Nálunk vendégség volt , ma mi voltunk , holnap pedig utazunk Zsoltim családjához . Én egyre faradekonyabb vagyok . Ma reggel fogmosás közben és ebéd közben is rám jött a hányinger , Ugyh dolgoznak a Csöppek :)
Ma 36,8-at mértem
erikasz
2017-12-25 15:11:00
Kira :Hát már irtad ! :D
ÉN tudom, hogy ünnepeken és névnapok alkalmával, ezért senki nem vet rád követ! :)
Az ÚR azért adta ,a Bort , hogy igyátok ez az én vérem testem !!!
Lion86
2017-12-25 15:03:39
Erikasz, köszönöm a választ. Azt nem tudom milyen erősségű a teszt, majd otthon megnézem, viszont gyanús, hogy tényleg most volt, mert tegnap lett egy hatalmas pattanásom és 2 napig görcsölt a hasam. A ciklusaim meg 38-40 naposak, szóval ez alapján is. Ha jövő hónapban is kell még görbéznem, meglátjuk hogy alakul a hő. A teám elfogyott hónap közepén és sehol sem kaptam már karácsony előtt, úgyhogy a következő ciklusban felszerelkezem belőle :)
Kira84
2017-12-25 14:47:12
erikasz.. Kérdésedre válaszolva, nem szoktam alkoholos dolgokat enni vagy inni, mondhatni ez nagy ritkán csak az ünnepek alkalmával van. De akkor csak abban az esetben ha nem én vagyok a sofőr.. Szóval ez maximum Névnapok, Szülinapok, Karácsony ja meg Szilveszter :)
De a viccet félre téve nagyon ritkán iszom alkoholt bármilyen formában is.
erikasz
2017-12-25 14:39:35
Én azért nem használom ,mert mindig pozitiv volt ,akkor mikor hosszu ciklusaim voltak 50,51,52 .
Igaz neked nem hosszu, de lehetséges ez a gond !
De ha az LH csucs van a tesztcsiknak erősebnek kellene lenni mint a control !
Milyen erősségü a teszt ?
Mer 30 felett a 50-nes erősségü kellene ,mert nekünk a gyengébb mindig pozitivat mutat én is már 48 éves vagyok ?D
erikasz
2017-12-25 14:32:02
Lion:Az állandóan magas LH-szint miatt az ovulációs tesztek tévesen nagyon gyakran mutatnak pozitív eredményt , 30 év felett !
Ezér kell a gyogynövény, hogy rendbe jöjjön a hormonháztartás !
Lion86
2017-12-25 14:14:21
31 éves vagyok :)
erikasz
2017-12-25 13:54:54
Lion86 : Neked az LH teszt nem válik be ,bocsi hány éves vagy ?
Én ezt mértem ma. Tegnap ittan egy pohár bort, meg éjféli mise után forralt bort. Akkor nem értem, ha az alkohol csökkenti a hőt, akkor nekem ma magasabbat kellett volna mérnem? Pedig a ciklus elején vagyok, menzi 3. napja.