Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mèg nem mert mikor èrdeklődtem nem tudtak
adni időpontot így most újra felhívom őket h
hátha már tudnak adni
Santein
2020-09-19 09:14:05
És elkezdtétek a lombikot?
Csilla910930
2020-09-19 09:06:08
Nekem úgy sikerült pont dokihoz menni h látta
volt peteèrèsem ès mondtam neki h mi a helyzet
ès ő mondta h nyugodtan kezdjük el a lombikot
mivel nekem nincs semmi bajom így jobb a helyzet.
Santein
2020-09-19 09:03:27
Köszi Csilla! Azért megemlítem hogy tudjon róla.
Csilla910930
2020-09-19 09:01:24
Szia Santein!
Előfordul az ilyen nekem èletem során 2x volt
ilyen de csak pár óra hosszáig ès a bugyiig el sem
jutott. Igen a hormonok csinálják. De ha sűrűn
előfordul meg sokáig azt èrdemes megnèzetni
mert lehet csak valami egyensúlytalanság miatt
van.
Santein
2020-09-18 16:40:24
Na ez jól hangzik drukkolok neked is. Én meg most vagyok termékeny időszakban és barnázok kicsit vagy olyan mintha szövetdarabok jönnének belőlem. Volt már ilyen de nem tulajdonítottam neki bajt mert azt olvastam ez nornális.viszont mivel 9 hónapja próbálkozunk sikertelenül igy lehet vmi hormonprobléma van nálam.Valakinek tapasztalat? Kedden megyek nőgyógyászhoz megemlítem mindenképp.
Kriszti0129
2020-09-17 06:53:29
Az orvos szerint minden rendben, minden gyönyörű. Szerencsére van 3 db szép érett, és az egyik 19 mm, hétvégén várható, hogy megreped :)
Benne voltam egy csoportban, akik Clostilbegytet használtak ott meg rögtön azt írták ez túl sok, ez túl stimulálás, ez így nem jó stb stb.
Pedig most tök máshol néztek, mást orvos ő sem mondta egy szóval sem, hogy baj lenne.
Édesanyám megkérdezte az én nőgyógyászomat, azt mondta, hogy ennek így kell kinézni. Két orvos miért mondana mást, főleg, hogy szakmabeli vagyok én is.
Úgyhogy ki léptem a csoportból. De azért olvasgattam a neten, ahol azt írták, hogy a 15-20 az ideális tüszőszám, sőt 20-30 is simán lehet, ebből érik be 1-3.
Santein
2020-09-16 21:41:40
Na mesélj majd mi volt! Kíváncsi lennék azt hogyan nézik. Nálunk most kezdődik a termékeny időszak,úgyhogy igyekszünk minden másnap együtt lenni. Ez a 9.hónapunk. Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz féléves kontrollra,a mellemben lévő ciszták miatt. Úgyhogy majd rákérdezek kelkene e kivizsgálás vagy mit mondd kíváncsi vagyok.
Kriszti0129
2020-09-14 08:38:31
Na lányok helyzetjelentés?
Munkahelyem mellett sikerült megbeszélnem az egyik doktorral, hogy a héten megnézi, beérik e rendesen a tüsző. Az én orvosom sajnos messze van.